Pa ne znam ako ne dobiju tu 13. platu i te bonuse mogu da se obrate u sindikat ali bojim se onda da će biti znaš kakvi su ti ti sindikati danas u p.m. Ne znam šta da vi kažem
.....po pitanju nema gorih od domacih poslodavaca , ti ne placaju nikome nista a navikli su da radnike , pa kad' dodje vreme da mora da plate ono sto su pokrali od radnika , zlo i naopako, drvlje i kamenje.Kad' svi poslodavci pa i ova dvojica , prodju kao oni tvoji iz Autoprevoza Cacak a na dobrom su putu da tako prodju, placace i ono sto ne treba.Valjda ova dvojica nece da skrticare inace ce proci nas ovako:
.....samo da je malo pameti medju njihovim ali i svim radnicima pa da uzmu i lepo "presaviju tabak" i tuze ih za 13.platu i neispalcene dnevnice , pa da vidimo cija nana crnu vunu prede a ne upreda odma'.
Podhebavas svog ortaka..ako ako tako mi i treba ..ali od sada Mica i Radojka su pod mojom kontrolom, dok si se ti svrckao po putu obavio sam sa njima neke razgovore i pao je dogovor, od sada ti daju samo uz moje odobrenje ...cisto da znas.
Apelujemo da se poštuju prava prostitutki i poboljšaju njihovi uslovi rada, rekao je xxx iz nevladine organizacije Star-Star koja je organizovala protest
....koliko se da primetiti nas drug Siera bas navalio na taj sindikat , zao mu vasih devojaka i red je da ga imenujemo za predsednika tog sindikata . Voli covek da licno zastiti sve devojke i konacno je red da sve vase devojke imaju zastitu kod pravog poslodavca .Iskustva ima jer kao iskusan poslodavac kaze da zna odlicno kako se radi u firmama i sindikatima koje poznaje, tako da te vase devojke boljeg nisu mogle da pozele.Kod njega ce za razliku od vas dvojice, makar da dobiju dnevnice ha ili neki drugi novogodisnji poklon tu je iskusniji od svih nas Sieru za predsednika a vas dvojica gledajte i ucite
Comment