....dobro vece svima i koliko vidim pocelo je pruzimanje tritorije obzirom da je Intarder sa svojom belom ladjom , slucajno vidjen u Cacku na jednoj bezn.pumpi Pa gde da udaris bas tamo i to u nevreme kada Siera pocinje da organizuje i razvija posao u tom kraju? Hteo sam ali necu da ti kazem da je danas otisao put Rusije i da mu je teritorija bez kontrole.
Sve je obezbedjeno s video nadzorom, skrenuta pažna tako da ni tica ne može da proleti ne primećena. Devojke dobile plaćen odmor za praznike ima samo dežurstvo a onda zna se tarifa.
Čujem da je dotični upadao i na teritoriju kod Ravnatelja msm ne znam kako će se to završiti
.....dobro jutro ovdasnjim ranoraniocima Intarder, ovo sto cu ti sada reci neka ostane smo medju nama , nikom' ni reci naime, sve te kamere koje pominje Siera jesu obicni laznjaci , sve same falserice koje samo izgledaju k'o prave.Ti dalje znas sta ti valja ciniti i molim te, nikom ni reci za ovu info , ostaje samo izmedju nas dvojice.
Nemas frke Driver, fala` za info ....bas smo neki dan Sniper i ja imali sastanak ...kako i gde da uposlimo ovaj novi kontigent devojaka koje su nam stigle pre neki dan iz EU ...i odlucili smo da nam je Sierina lokacija za njih idealno resenje.
.....a dogovor oko teritorije , pa oko zastite devojaka sve to kosta a Siera je ipak poslovan covek sa kojim se uvek lako mozete dogovoriti oko cene jer ni kod babe nema dzabe
Comment