Svestan sam da T2L i CEMT nije ista stvar, zapravo i napisao sam "Jos pitanja".
Kamion je MAN TG18.410A XXL koji je EUR3 standarda, tako da imam dozvole koje popunjavam a kako sam razumeo, CEMT se moze dobiti samo za EUR5 vozila? Ja ga, u svakom slucaju, nemam.
Sto se tice toga sto sam rekao, a rekao sam: "od svih ljudi koje sam usput upoznao sam vec naucio skoro sve sto mi treba tako da polako sve dolazi na svoje mesto.." tako da ja se nisam naucen rodio i do sada se nisam susretao sa T2L-om tako da mi nije bilo potrebno da znam sta je, cemu sluzi, kako se radi, i tako dalje. Ucim samo ono sto mi trenutno treba i sto ce mi koristiti i sto mogu odmah i u praksi da isprobam i naucim. A kad dodje vreme pa budem imao puuuuno kilometara onda cu da znam vec i sta treba i sta ne treba a za sada polako ucim ali to sto ucim i zapravo naucim. I ponovio bi se jos jednom, "polako sve dolazi na svoje mesto.." tako da bice sve u redu.
E sad....... bio ja danas kod g. Bugarinovica da pitam za posao i prijavljen sam tamo pa cu prvo u nekoj dvojci pa posle cemo da vidimo vec kako dalje ali ovde nije Rusija ali dobro, sta sad... videcemo kako to bude islo i da li ce ici, jos nisam nista potpisivao..
Cek.. jel sam ja to nesto propustio? Otisao sam na razgovor za posao koji je trajao 2 sata i sva dva sata sam pricao sam sa direktorom.. Sta to nisam video?
Tito...svi smo mi prosli kroz te stvari....samo ti idi i radi.
I nemoj da se kacis sa gazdom...batali.
Cekaj da prodje prvih mesec dana i odmah mu trazi platu.
Ne nasedaj na fore...."Samo ti vozi, bice para kad se vratis sa ture".
Moras da steknes iskustvo i kroz tu "skolu" moras da prodjes.
Hvala.. imacu to na umu. A ne vidim zasto bi se kacio sa gazdom, deluje kao dobar covek mada za sad sam video samo jednu stranu, a kad se zaposlim videcu i drugu koja bude isla preko ugovora.. Meni se svidja Rusija ja bi pre tamo vozio.. Dvoumim se
Vidi...samo ti vozi i ne brini.
Ja sam cuo neke price ali ne moraju da budu tacne.
Licno...kod njega nisam radio ali kao sto sam rekao, cuo sam price od nekoliko vozaca.
Ne znam sta da ti kazem... i necu da pricam nista protiv tog coveka jer ga zaista ne poznajem.
Jos jednom ti kazem da sam sve te price cuo i nijedna nije za pohvalu.
E sad....ko zna.Mozda svi ti ljudi (vozaci) nisu bili u redu pa se gazda prema njima tako ponasao.
Nemoj da razmisljas puno o tome.
Radi posteno i nece glava da te boli.
Ja ti zaista zelim srecu i da bude sve kako treba da bude... a to znaci u najboljem redu.
'De ste strucnjaci?
Vidim ja na zatvorenoj temi kod kolege WladimirWB za damper, ima takvih klipova i videa ali nijedan nije na Srpskom,ko sto ja rekoh ima toga ali to je uglavnom bez objasnjenja ili je na stranom jeziku a dosta nasih ljudi ne zna ni jedan strani jezik ako ne racunamo ove ex-YU
Nego, ja cu krenuti uskoro da pravim video snimke gde cu da objasnim terminologiju, rad, voznju, raskacivanje i sta sve ne.. pa cu i temu da otvorim da se malo pise svim ovim ljudima koji pocinju sada da rade ili zele da pocnu da rade jer znam kako im je i do posla bez iskustva je nemoguce maltene. A imao sam prilike da usput sretnem vise ljudi koji sad pocinju i nisam mogao da poverujem ali ljudi su davali svojih novaca i to dosta da bi platili neke fiktivne troskove..
E sad pitanje za ove starije kolege.. kako se moze doci do Sengenske vize ili kako zaobici onaj limit od 90 dana ALI bez vadjenja novog pasosa jer to nikako nije opcija(da ne duzim zasto)?
P.S. Nemojte se naci uvredjenim za to 'starije' mislim da vise staza
....svako lice van sengenske zone ima pravo boravka tj.da u zemljama sengena provede najvise 90 dana u periodu od 180 dana tj. 6 meseci. Devedestog dana najkasnije, mora se napustiti prostor koji pokriva sengen i vratiti se u maticnu drzavu, potom sacekati da prodje 180. dan, a onda opet nazad u novi ciklus od maksimalnih 90 dana boravka tamo opet u vremenskom periodu od 180 dana iliti u periodu od novih 6 meseci.Prosto, na svakih 180 dana smes da budes 90 dana na prostoru jedne ili vise zemalja clanica sengena .Izgleda komplikovano ali nije i da znas, pocetak boravka u nekoj od tih drzava pocinje da vazi od datuma prvog ulaska na prostor bilo koje zemlje potpisnice sengena, naravno kada govorimo o prvom ili nekom novom 180 dnevnom ciklusu.Ako si me razumeo dobro je a ako nisi, onda......
Razumeo sam ja to i znam ja to od ranije jer sam to sve dobro prostudirao , nije to problem, problem je sto ja sad vec imam oko 120 dana pa nekako bi to da resim jer mi se posao ne napusta ako je moguce, a i da se nebi desilo da dodjem kod Madjara pa da bude
....e tu vec ne mogu da ti pomognem ni ja niti bilo ko drugi, to dalje moras sve sam kako znas i umes.Propis je takav , napravljen je prvenstveno radi sprecavanja rada na crno u drzavama eu, a da ti kazem nesto sto nije u skladu sa propisi ( sto bi rekao S.Sojic) to naprosto nije ni dobro , nije ni u redu, niti bih to ucinio .Toliko od mene.
'De ste ljudi sta se radi?
Evo jedno pitanje za sve Vas... sta mozete reci za firmu Euro tank trans? Jer, usput sam upoznao coveka koji tamo radi i po njegovoj prici to je san snova, pa rekoh da proverim ipak kako se tamo radi.. Ako neko ima neku informaciju, feel free to share
Evo da se i ja malo prikljucim razgovoru. Posto je moj slucaj slican TITO-vom necu otvarati novu temu neogo cu jednostavno malo da parazitiram ovde. U sustini kao vozac radim vec neko izvesno vreme tako da mi pojam sleper nije stran. Medjutim ukazala mi se prilika da vozim za inostranstvo a tu sam blago receno duduk sto se tice carine. Pa ako bi neko mogao barem da mi opise redosled radnji koje se rade, i koji sve papiri su potrebni na granicnom prelazu... (jednom recju na sta treba da koncentrisem paznju kada budem isao u dvojci na probu). Znam da bi to trebao da mi objasni kolega kod kojeg budem na obuci, ali nikad se nezna kakvog kolegu mozes da dobijes. I tako ako neko ima vremena slobodno neka se raspise necu zameriti
Sve zavisi kakve se robe voze, inače bilo je skoro promena u našem carinskom režimu tako da tu ima nekih novina i trebao bi taj novi sistem da je već u pripremi. Najbitnije ti je da dokumentaciju čuvaš i paziš. Videćeš sam kako to ide
Comment