zadnje sto me je odusevilo je kinez (volvo) sa automatskim menjacem i 450 konja. ide ekstra
Veliki točkovi
Collapse
X
-
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
jeste. samo sto uz uspon vidis na displeju kako spusti za 4 brzine i drzi 90Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
na manu xl ili xxl oznacavaju velicinu kabine. na mercedesu ta zadnja oznaka je za konje. makova u srbiji ima ali onih matorih koji ne mogu da se voze dalje od mesta stanovanjaSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Viđu malog.... jedan od lepših u poslednjih par godina... http://img453.imageshack.us/img453/2154 ... anljk4.jpg
reče neko na tv-u da je u Srbiji naručeno 10-tak komata već..."Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
Comment
-
-
Comment
-
-
Uvek sam padao na njihove kamione, ali sad su ga stvarno uradili ekstra. Videćemo kako će se pokazati u radu... pitanje da li se nekome isplati uložiti u tako nešto za svakodnevni transport... realno nema potrebe za tolikom snagom osim za specijalne transporte..."Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
Comment
-
-
Retarder ti je prosto receno kocnica za spustanje nizbrdo koja pomocu jedne turbine u menjacu i brizgaljke usporava diferencijal, znaci kada to aktiviras ulje pod velikim pritiskom iz te brizgaljke prsti u tu turbinu naravno u suporotnom smeru okretanja diferencijala i usporava vozilo, u pocetku je imao samo mali rezervoar za to ulje pa je postojao problem sa pregrevanjem, zatim su iskoriscavali ulje koje hladi motor pa je onda rasla temperatura motora i recimo kada se malo vise pregreje retarder se gasio ne bi li temp opala, znaci onda ostajes samo na kocnici,a to bas i nije prijatno
Webaster ne trosi akumulator, samo gorivo , a frizider ne trosi puno, mislim nista zabrinjavajuce !
Comment
-
-
Auu, gotovo je, zarazili ste me
Svidja mi se posao vozaca, npr.medjunarodna spedicija, nadam se da se dobro zaradjuje,
Ali nije to posao za svakoga, smatram da je to za mladje, koji nemaju obaveze, porodicu, pa mogu u potpunosti da se posvete poslu, rade tako 4-5-6godina pa zarade pare. . .
Jos malo pa polazem za C
Comment
-
-
@ transporter samo cu morati da te dopunim. da se razgranici. retarder nije kocnica i ne reaguje na svakoj nizbrdici.
Webasto inace trosi i akumulator. od negde mora da se uzme struja da bi vukao naftu iz tanka i da upali grejacSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Originally posted by Milorad90A sta je retarder?
I koliko vam trosi akumulator kad je upaljeno grejanje i frizider?Posto sam citao negde da webasto i frizider prazne akumulatore brzo.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
Comment