Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Pa verovatno zbog tog problema sa zagrevanjem, ne znam sta bi drugo moglo da bude, a koliko ja znam ameri forsiraju takav princip kao Volvo sto sada ima (to je pokupio od njih) da koristi snagu motora za kocenje nizbrdo tako sto ubacuje vazduh u cilindre pojacava kompresiju i tako usporava klipove, to je nesto najprostije a najbezbednije i pokazalo se kao odlicno resenje !
A cime si ti kocio dok si vozio po celoj Americi, samo nozna
samo noznom , bila je sasvim dovoljna, dosta puta sam zapalio kocnice ,ali sve mojom nepaznjom ,prevelika brzina, samo jednom u colcoradu sam sprzio kocnice toliko da uopste nisu kocile , tako da sam nizbrdo silazio u drugoj brzini i pomagao se motornom dok se kocnice nisu ohladile ,nizbrdica je bila nekih 5 milja ,uzelo mi skoro 2 1/2 sata da se spustim .
Sta da si morao da stanes tada kad su ti se zapalile kocnice i kada si ostao bez njih, ne mogu da vertujem da to moze da se desi nekome ko nije seo prvi put u kamion i ko to radi svaki dan, to je za mene neshvatljivo !
@RS-6
Electronic Power Shift, napred visa na nazad niza, prosto i jednostavno !
@Milorad90
Apsolutno nema pravila kako te zadesi, ja iskreno najvise volim lokal, nema granice, nema guzve, nema cekanja...
Ako nekoga zanima, dozvola za prevoz specijalnog transporta težine 300 t auto-putem na relaciji Velika Plana- Niš izdata u Ministarstvu za saobraćaj košta oko 10 000 Eura. To je relativno sveža informacija...
"Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
pozdrav svima
ajd neka neko kaze neki savet,u pregovorima sam za posao vozaca u Sloveniji vozi se autotransporter
Problem je sto ja nisam vozio preko a i to sto sam radio ovamo kod nas je kiper 3-osovinac 12t pa ajde daj te neki savet vase misljenje?
Comment