Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AXOR
    CBC Veteran
    • 19.10.2009
    • 197
    • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Re: trazim ili znam ko nudi posao

Preduzeću COMPREX iz Beograda potrebni vozači sa slovenačkom radnom vizom za rad u srpskoj firmi u Sloveniji. Kontakt: 011 32 92 193, 063 255 335, e-mail: comprex@nadlanu.com
    Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!

Comment

• Pro FX-Sniper
      CBC Senator XXL
      • 11.01.2010
      • 14410
      • Medakovic
      • Alfa-Brera

Ja sam vam ispricao sto sam doziveo kao i mnoge moje kolege.

A sto se tice zarade novca ja hocu da zaradim onoliko koliko treba da se zaradi.A ne da gazda naplati 3-4 hiljade evra turu a meni daje kao neki cenovnik po kojoj on vozi za 1000-1300e turu od Srbije do Norveske.I na kraju meseca kaze da ce plate kasniti "10-ak dana samo".
      Pa ko koga ovde ********???

A kolega Japanac kaze "TAKVI KAO TI ste ih naterali da obecavaju plate koje ne mozete da zaradite jer je TAKVO TRZISTE.????????

Ko mene moze da natera da nesto obecam ako ne mogu da ispunim???
      I ko hoce kule i gradove???
      Kako ti mozes da pricas o nekom koga ne poznajes i ciju situaciju ne znas???

Kazes "Radnik mora zaraditi najmanje 5 puta vise od svoje plate da bi se isplatio vlasniku, u protivnom ga davi i vuce na dole".
      Zato te "jadne gazde" voze kola od 50-ak hiljada evra jer ih mi vucemo na dole.

Nemoj da se nadjes uvredjenim ali kakvu si ti "Zivotnu skolu" zavrsio pa si tako nadaren?
      Dalje, sto se tice tebe Siero i tebe JAPANX....ako vam se ne svidja ono sto procitate i ako vas je zabolela istina, onda treba malo da poradite na sebi.

Ta "vasa" predavanja na mene ne uticu mnogo.Jer hvala Bogu, imam oci a i pamet da razlucim neke stvari.
      You can run, but you can't hide.

Comment

• AXOR
        CBC Veteran
        • 19.10.2009
        • 197
        • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Originally posted by JAPANX
        siera je u pravu, nikome danas nije lako zato ne treba svaljivati krivicu na gazde..

tebi ako se ne svidja, ne moras da radis za 30.000dinara ali ima ko hoce jer njemu radio-ne radio, svira radio.. tj mora da placa struju, komunalije, da jede, pije, plati stan, kupi detetu pampers itd..

ja sam za to da je bolje raditi pa makar i za dzabe, pa posle preci na nesto bolje nego uopste ne raditi.. ili menjaj profesiju, niko te ne bije po usima da vrtis djevrek.. cuo sam da su varioci dobro placeni, a bogami i trazeni.. u Messeru u Smederevu su dolazili varici iz kine (kineskinje) da vare cisterne jer mi nemamo strucnjake pa ti vidi!!

Od kukanja nema selameta, ovde primecujem da bi svi radili, kukaju za poslom a kolovodja (pro-fx sniper) bi da zaradi kule i gradove po turi..

Slazem se da treba stati na kraj vlasnicima koji ne placaju svoje radnike na vreme, po dogovoru i vecito nesto izvrdavaju ali TAKVI KAO TI ste ih naterali da obecavaju plate koje ne mozete da zaradite jer je TAKVO TRZISTE..

Izvini, ali aklo si ti za to da radis, za dzabe....ja, vise nisam...vozio sam, od 92 godine u, firmama koje su davale platu u bonovima, praskovima, itd. bile, sankcije ne, znam dal se secas,
        dalje, ceo zivot radim, bukvalno za dzabe, i cekam nesto bolje,a toga boljeg nema, ni dan danas!!! RAZMISLI!!!

god
        Kada trziste poraste, kada se pojaca izvoz, kada stanemo na noge(kao drzava) bice posla i para i vise nego sto mislis, veruj mi.. Transport nekada i sada nije isti, mnogo ima manje posla a davanja drzavi su ogromna svakog meseca..

Da rezimiram.. Radnik mora zaraditi najmanje 5 puta vise od svoje plate da bi se isplatio vlasniku, u protivnom ga davi i vuce na dole.. u prevodu, veci je trosak nego dobitak
        Zato svaki posao treba gledati kao da radite za sebe i svoju firmu i tako cete biti nagradjeni ako ne to onda makar ostati na istom a ne tonuti dublje do otkaza jer si placen da radis a ne da dolazis na posao!!
        Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!

Comment

• AXOR
          CBC Veteran
          • 19.10.2009
          • 197
          • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Izvini, ali aklo si ti za to da radis, za dzabe....ja, vise nisam...vozio sam, od 92 godine u, firmama koje su davale platu u bonovima, praskovima, itd. bile, sankcije ne, znam dal se secas,
          dalje, ceo zivot radim, bukvalno za dzabe, i cekam nesto bolje,a toga boljeg nema, ni dan danas!!! RAZMISLI!!!

A, to sto kaze SNIPER , ljutio se neko ili ne, covek je potpuno u pravu!!!

Situacija, Granicni prelaz Batrovci""
          Cekam, papire od speditera, pored mene na salteru dolazi turcin, vadi iz dzepa stos evrica, pozamasan! gledam, i mislim, covece koliko para ima ovaj, zavucem posle ruku u dzep [naravno moj], 1.200 dinara hmmm!

OMV, udjem, da popijem kafu , jbte- skupo mi je, viva dorucak, nesmem ni da pomislim, ali zato u kamionu salamcina i hleb!
          izadjem, na parking Turci otvorili, sto i jedu ,a nema cega nema, pa ono sve sto imaju za jelo kosta vise nego moja tura!
          I, gde smo mi?

Comment

• Siera
            Cbc Senator
            • 09.11.2009
            • 1365
            • Čačak
            • Stralis

Što se mene tiče Ja nemam nikakav problem, ali nešta ne vidim mnogo tih tura od 3-4 hiljade eura. Ali znajte da ne možete biti ni ortaci sa vlasnikom kamiona u raspodeli zarade i plate.
            Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• Pro FX-Sniper
              CBC Senator XXL
              • 11.01.2010
              • 14410
              • Medakovic
              • Alfa-Brera

Ljudi definitivno prekidamo ovu raspravu da ne bi bilo LOCK
              Siera i JAPANX, vi imate neko vase misljenje, ja opet neko drugo i gotovo.
              Nema vise raspravljanja i nastavljamo dalje sa temom "Trazim ili znam ko nudi posao"

Izvinjavam se svima.

Comment

• JAPANX
                CBC Senator XXL
                • 10.08.2006
                • 2159
                • Beograd

zivotna skola od 10 godina preduzetnistva i rada od svoje 14-te godine

od svog rada imam da zivim solidno i ne oskudevam a kamoli da budem frustriran sto neko vozi kola od 50.000 evra ili sto ne mogu jadan da nadjem posao od 1000 evra po turi

ja ti ne kazem da nisi u pravu nego ti kazem da preterujes sa snovima a nema te u realnosti

realnost je da si nezaposlen i da trazis posao, sta ti radis povodom toga?

sedis na internetu kog finansiras od zenine plate, jedes meso od kevine kokoske sa sela i zivis u stanu svojih roditelja?

neki ljudi sebi to ne mogu da priuste, jel poskupeo prevoz od prosle godine kad je nafta bila 70?

u svakom slucaju, ako imas dogovor sa nekim da ti isplacuje po turi procenat, po zakonu smes i da proveris izvode i uplate te firme prema vama, ako ti je takav ugovor.. ako nije tako, to je krivicno delo prevare i tuzi ga, nemoj da ga tuzakas po nekom forumu jer od toga nemas nista..

ako je toliko dobro biti vlasnik, pa otvori i ti firmu.. pa da vidis kako je kad je drzava vlasnik!!

Comment

• Pro FX-Sniper
                  CBC Senator XXL
                  • 11.01.2010
                  • 14410
                  • Medakovic
                  • Alfa-Brera

Kada me vec vuces za jezik....Zivim u stanu od 36 kvadrata sa sinom, majkom i ocem.Od zenine plate ne mogu da se finansiram posto je umrla na porodjaju.Nemam auto (iako u profilu pise Alfa Brera-to je samo moja zelja).Imam 36 godina i zaposlen sam.Trazim bolji posao, jer uvek moze bolje.

Moj zivot je surova realnost koju ja zivim punim plucima i borim se svom snagom koje imam izuzetno mnogo, jer mi je moj sin daje.
                  Poginjem glavu i klecim jedino pred Bogom u koga verujem svim srcem.

Cvrsto stojim iza svega sto sam rekao.

Comment

• Pro FX-Sniper
                    CBC Senator XXL
                    • 11.01.2010
                    • 14410
                    • Medakovic
                    • Alfa-Brera

Jos jednom cu reci....prekinimo sa ovom diskusijom i vratimo se na temu

Comment

• JAPANX
                      CBC Senator XXL
                      • 10.08.2006
                      • 2159
                      • Beograd

izvinjavam se onda, shvatio sam da biras poslove a nista trenutno ne radis..

moja greska..

nije za utehu ali da dodam da ce uskoro cela evropa pasti na kolena, evro se sprema da padne preko noci

Comment

• saulin
                        CBC Veteran
                        • 25.10.2009
                        • 180
                        • srbistan

Originally posted by JAPANX
                        zivotna skola od 10 godina preduzetnistva i rada od svoje 14-te godine

od svog rada imam da zivim solidno i ne oskudevam a kamoli da budem frustriran sto neko vozi kola od 50.000 evra ili sto ne mogu jadan da nadjem posao od 1000 evra po turi

ja ti ne kazem da nisi u pravu nego ti kazem da preterujes sa snovima a nema te u realnosti

realnost je da si nezaposlen i da trazis posao, sta ti radis povodom toga?

sedis na internetu kog finansiras od zenine plate, jedes meso od kevine kokoske sa sela i zivis u stanu svojih roditelja?

neki ljudi sebi to ne mogu da priuste, jel poskupeo prevoz od prosle godine kad je nafta bila 70?

u svakom slucaju, ako imas dogovor sa nekim da ti isplacuje po turi procenat, po zakonu smes i da proveris izvode i uplate te firme prema vama, ako ti je takav ugovor.. ako nije tako, to je krivicno delo prevare i tuzi ga, nemoj da ga tuzakas po nekom forumu jer od toga nemas nista..

ako je toliko dobro biti vlasnik, pa otvori i ti firmu.. pa da vidis kako je kad je drzava vlasnik!!
                        kolega japanx bez ljutnje ali nemoj tako da vredjas kolege,ako ti hoces radi za dz,a mi koji ostali necemo i koji znamo posao i presli sve zivo i znamo da procenimo posao,i znam za koga raditi ili ne raditi,necu nekome raditi za mufte i na datu rec pare na ruke i idem,ako ne sedim kuci za dz,a imao sam kolegu koji je isao glavom kroz zid i sada ima zabranu u vozacku dozvolu skupio bodove i ima da plati 150'000kaznu,a nema odakle jer je isao na gazdinu rec,a sada mu gazda okrenuo leđa,A TAKO MU TREBA kada veruje lopovima

Comment

• Pro FX-Sniper
                          CBC Senator XXL
                          • 11.01.2010
                          • 14410
                          • Medakovic
                          • Alfa-Brera

Kolege, ajde da smirimo malo strasti i nastavimo dalje sa temom.
                          Svima nam je tesko i ostaje nam da se nadamo da ce biti bolje.

Nije vazno ko je u pravu....u istom se loncu kuvamo.

P.S. zove me klinac da igramo monopol, tako da se cujemo kasnije....pozz

Comment

• AXOR
                            CBC Veteran
                            • 19.10.2009
                            • 197
                            • Vrsac-Srbija-Vojvodina

bice bolje......jednog dana!!!!

Comment

• JAPANX
                              CBC Senator XXL
                              • 10.08.2006
                              • 2159
                              • Beograd

objasnio sam da sedenje kuci za DZ ne postoji jer svako ima tekuce troskove

ti troskovi moraju da se plate

Comment

• saulin
                                CBC Veteran
                                • 25.10.2009
                                • 180
                                • srbistan

radim drugi posao koji nije za dz,ako razumes nije samo kamion sredstvo za rad,a pocecu da vozim kada budemo placeni kolko zasluzimo ,a obrnucu gazdi koji krug samo da bi policija napisala firmi ili gazdi veliku kaznu,pa nek plati ili nek ide u prdekanu za to

Comment

Working...
                                X