trazim posao u medjunarodnoj spediciji ili putnicki saobracaj. posedujem strani pasos tekuce lekarsko uverenje,medjunarodnu vozacku,odlicno znanje engleskog jezika,dobro pznavanje nemackog takodje snalazljivo italijanski,odlicno rumunski. vozac sam starije klase i zelim da se ponovo aktiviram, pozovite me na 0637208324 ili na email ljubabob@gmail.com ako sam vam interesantan.
Postovani kolege slucajno nabasah na ovaj forum trzeci posao i mogu vam reci da je ovo super forum a odusevila me je i kolegialnost- zelja svih da se angazuju pri trazenju posla , inace imam slican problem kao i praga, imam iskustva sa C na MB 1213 a zeleo bih da nadjem posao na E kat. a svi traze dugogodisnje iskustvo pa ako neko ima predlog kako da nadjem nekoga za prvi posao na E ipak svi su morali nekada da pocnu niko se nije naucen rodio????
p.s. mozda nekome treba pomocnik - spreman sam i da volontiram neko vreme radi prakse . pa ako neko moze da mi pomogne moj tel je 064 055 1888 Milos
Nasao i posle 3 dana dao otkaz. Za 30 i kusur hiljada necu da budem nikome rob na kombiju i da ne vidim kucu,nije to sleper.18 sati za volanom necu da budem,da ubijem sebe ili drugog...Trazim dalje,ima normalnije da se nadje.Ti jel si nasao nesto?
Potreban mi je posao vozaca. Imam b,c i e kategorije,
Vizu do 5.11.2009.
Iskustvo na poslovima vozača 23.godine
Vozio i medjunarodnu špediciju
Ako neko ima nesto da ponudi neka posalje na E-mail so.mromanov@neobee.net
kontakt tel. 063 77 54 773
Pozdrav SVIMA VAMA bas imam srece sto sam naleteo na ovaj site, hteo bih da vas pitam da li znate gde bi mogao da skupim iskustvo ze C i E kategoriji? prosle godine sam polozio za C i E ali od tada nisam mogao da nadjem nekog ko bi me prihvatio barem na 3 meseci da steknem barem malo iskustva...
Ako kome treba vozac C kategorije, sa poznavanjem rada u bankarstvu, osiguranju, starosti 44 godine, sa dobrim iskustvom preko 100,000 km na vozilima C kategorije, za sada bez mrlje u dosijeu ( samo me ubise godine i ne nosenje suknje ), neka se javi. Prednost vojvodina. 061/1988439 Nesho
Pozdrav
Koga zanima posao firma Moka Čačak traži 5 vozača. Ne znam zašta im trebaju vozači samo znam da imaju velika vozila u medjunarodnom prevozu, kombije i
pik-ap.Bave se prevozom imaju pekaru,preradom kafe.
Comment