Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • trifka
    CBC Član
    • 21.03.2011
    • 10
    • leskovac

Re: trazim ili znam ko nudi posao

to je sve ok.evo u Mariboru u aš.Formula 15-og pocinje predavanje i cena ja 546 evrica,plus ostalo,smestaj,hrana...zbog toga bih da pitam za Bugarsku,da li moze i zna li neko nesto o tome.

Comment

• Ole
      CBC Član
      • 24.05.2010
      • 17
      • ljubljana

EUROTEK gazda Branko ( 400-500 kamiona ) ako i bude primao zahtevace da dodjes licno 0038641622875

MESS 030610001

SECNIK 045070800

VIRTUS 053384670

SUSTERIC 074966707

BORUT FIJAVZ 041620448

DVORNIK 051377310

ASI SPED 040172785

KOUZNIK 041647722

BARLIC ANDREJ 040685569

RAQUEL ( samo ako imate iskustva na hladnjaci ) 041632908

Probajte ljudi ne kosta vas nista, a necu nista da pricam o ovome da gazde placaju npk dajte brojeve pa da vidim. Meni izgoreo kamion u decembru u francuskoj, jedva pronadjoh drugu firmu jako je tesko zaposliti se u slo,meni koji sam 5 god tamo .. a za cinkare je istina. Gledam svoja posla i teram dalje,gledam da se ne druzim sa "kolegama" iz firme. A kad ovi momci sto im je sef platio npk budu primali plate javi kako je bilo, koliko su dobili i da li im je odbio,ja vec znam sta ce da bude. Gazde slovenci su govna jedna obicna ali i dalje su zlato naspram nasih

Comment

• Pro FX-Sniper
        CBC Senator XXL
        • 11.01.2010
        • 14410
        • Medakovic
        • Alfa-Brera

Pozdrav za tebe Ole.
        Secam se ovih brojeva kada si mi dao.Zvao sam ih sve i verovao ili ne nigde nisam uspeo da dobijem posao.Jedino u firmi Raquel je falilo malo da pocnem da radim ali se gazdarica ipak odlucila za Slovenca.

Ne znam sta da kazem.Da je tesko, tesko je.A dokle ce potrajati to samo Bog zna.Nama ostaje i dalje da se nadamo i da cekamo....ali dokle?
        You can run, but you can't hide.

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

Branka iz Euroteka sam zvao ali nista od toga.Odlicno poznajem bar 20 vozaca Euroteka i svi su mi nesto obecavali ali opet nista.Probao sam i kod Kovacica i pricao sa Matjazom licno ali opet nista.Cekamo pa cemo videti.

Comment

• Pro FX-Sniper
            CBC Senator XXL
            • 11.01.2010
            • 14410
            • Medakovic
            • Alfa-Brera

Da vam iskreno kazem nikad nisam verovao u Slovence niti mislim da od njih moze bilo sta dobro ispasti.Oni ne da nas ne vole nego ne mogu da nas smisle....bas kao ni mi njih.

Comment

• sNIp
              CBC Član
              • 01.01.2011
              • 54
              • sm

prvo da se izvinim na netacnoj informaciji koju sam dao prethodni moj post.

Malo pre sam se cuo sa komsom,sve ukupno ga je ispalo oko 1000e,znaci tacno je da je ispit 500+ e.. radi u firni jozef melavc,vozi Volvo tandem za rusiju. Ceka papire trenutno da krene na prvu turu.

Comment

• gorans
                CBC Senator XXL
                • 09.03.2010
                • 1525
                • Beograd

Originally posted by Pro FX-Sniper
                Da vam iskreno kazem nikad nisam verovao u Slovence niti mislim da od njih moze bilo sta dobro ispasti.Oni ne da nas ne vole nego ne mogu da nas smisle....bas kao ni mi njih.
                Posto ovde pricamo o poslu a ne o ljubavi,mislim da su bolji od nasih.Mislis da te nas poslodavac voli? Neka mi on plati moj rad i ne zanima me da li me voli ili mi u sebi psuje mater srpsku.
                Kovacicevi vozaci kazu da im svaku sitnicu naplati kad zabrljaju ali zato postuje dogovor i platu isplacuje tacno u dan.Za Branka iz Euroteka kazu da je dobar i posten decko i nije neki derpe.Problem je sto se tu voze novi automobili pa kada vozac napravi stetu (koja nikad nije ispod 200e) to mora da plati iz svog dzepa iako su vozila osigurana.

Comment

• Pro FX-Sniper
                  CBC Senator XXL
                  • 11.01.2010
                  • 14410
                  • Medakovic
                  • Alfa-Brera

Pa ni ja ne pricam o ljubavi....i ne znam na sta si mislio i u kom kontekstu.Procitaj jos jednom moj post pa ces shvatiti.
                  I koliki je taj novac o kome pricas????
                  Znas li uopste koliko kosta zivot u Sloveniji?
                  I koliko treba platiti nekog vozaca koji vidja svoju porodicu jednom ili 2x u mesec dana?

Trebalo bi se dobro preracunati. Cuo sam mnogo takvih prica koje nisu imale srecan kraj.
                  Iskreno da kazem ja bih voleo da dobijes posao kod njega i da pocnes da radis....onda bi imali informacije iz prve ruke....zar ne.

Gorane prijatelju, ni kod njih ne cvetaju ruze.Veruj mi.Par puta mesecno sam u Sloveniji i veoma dobro znam o cemu pricam.

Moj dugogodisnji prijatelj radi na auto-vozu vec vise od 6 godina u Sloveniji i istina je da je imao platu od skoro 2700e, a sada ima 1400e.
                  Ne znam da li znas da je auto voz najplaceniji mada je i odgovornost velika.Zato te i pitam sta smatras pod "dobrom"platom?

Comment

• Pro FX-Sniper
                    CBC Senator XXL
                    • 11.01.2010
                    • 14410
                    • Medakovic
                    • Alfa-Brera

Logistic team Sekulic

Vozač - dostavljač

Beograd (Dobanovci)

više pozicija

Opis posla:

* Upravljanje teretnim vozilom u Srbiji
                    * Razvoz robe-dostava po radnjama
                    * Mogući istovari robe kod primopredaje robe kupcu
                    * Odgovornost za tačnu dostavu robe kupcu
                    * Robno-materijalna odgovornost
                    * Odgovornost za pravilno upravljanje teretnim vozilom po važećim zakonima u saobraćaju

Uslovi:

* Srednja stručna sprema
                    * Obavezno radno iskustvo na istim poslovima minimum 2 godine
                    * Položen vozački ispit za B, C

+381 (0) 11 3714-700
                    +381 (0) 11 3714-704

Comment

• Pro FX-Sniper
                      CBC Senator XXL
                      • 11.01.2010
                      • 14410
                      • Medakovic
                      • Alfa-Brera

Bevetti DOO

Vozač / Magacioner

Opis posla:

* Prijem i izdavanje robe
                      * Poslovi skladištenja
                      * Rad u magacinu
                      * Dostava robe kupcima
                      * Obavljanje ostalih poslova

Uslovi:

* Minimum srednja stručna sprema
                      * Iskustvo na istim ili sličnim poslovima
                      * Položena B i Ckategorija
                      * Da nije krivično gonjen ili kažnjavan

+ 381 21 557 062
                      + 381 21 521 127
                      + 381 21 521 133
                      + 381 21 424 297

Comment

• Sharky76
                        CBC Početnik
                        • 02.03.2011
                        • 6
                        • SU

Pozdrav prvo svim vozacima i buducim vozacima takodje..:-)Vec vise vreme citam komentare a pre nove godine sam polozio za E pa vec dugo trazim posao za vozaca.Jednom sam imao priliku da vozim sleper a pre toga nisam opste vozio nikakav sleper samo one manje kamione do 7t i mislim da je bio reno premium i to 10 ili 15 km sam vozio kao probna voznja za neki konkurs a posle sam isao na test inteligencije i kao bicu obavesten ali nista od toga.Imam dosta iskustva u medjunarodnom saobracaju a vozio autamobile,kombije sa prikolicom ali kamion nisam u medjunarodom.Od predhodnih komentara sto sam citao o firmi Borovica nije bas sjajna ali sam bio zvao firmu i rekli su mi da posaljem CV pa ce videti dalje a kao imaju preko hiljadu molbih za posao.Mislim za pocetnika mozda je dobro ali sve nesto razmisljam da li da posaljem CV.Ovde u subotici bas tesko naci posao za vozaca a verujem da svugde je tako u srbiji.Neznam da li neko vec vozio za madjare?Video sam dosta na putevima na kamionima pise Horvath Rudolf kft na ceradima pa neznam dali neko vozio za njih?
                        Pozdrav!

Comment

• saulin
                          CBC Veteran
                          • 25.10.2009
                          • 180
                          • srbistan

bolje i ne naci posao ako se radi za male pare,kada ides preko grane treba jesti usput i nesto popiti a toga nema bez para,ja sam neke vozace sreo na putu po rumuniji i dacu jedan prost primer,vuku prasak iz rumunije(temisvar)do nelta u dobanovcima,a ta tura za vozaca je 30evra i ta tura se radi po tri dana,jedan dan ceka utovar pa ako uspe da natovari nece uspeti da ocarini pa tek carina drugi dan pa onda granice i tek treci dan ide u nelt pa prvo dok rascarine robu i onda tek posle podne ili kasno uvece te istovaraju a neki put cekas i do sutra,tako su mi pricali ti vozaci sto to rade pa dal vredi 3do 4 dana izgubiti za 30evra?

Comment

• Sharky76
                            CBC Početnik
                            • 02.03.2011
                            • 6
                            • SU

Pa to je istina da treba i jesti i sve i stalno si na putu,na carini cekas papire blablabla...ali vise covek nezna biti pametan.To je istina da za male pare ne vredi voziti a bolje sacekati pa mozda uleti nesto bolje!

Comment

• Robert84
                              CBC Početnik
                              • 09.02.2011
                              • 1
                              • Zrenjanin

Probaj raspitaj se u Waberes HU. oni stalno traze vozace ai primaju pocetnike!

Comment

• Sharky76
                                CBC Početnik
                                • 02.03.2011
                                • 6
                                • SU

Zvao sam bio Waberer`s i rekli su da moram imati polozen PAV I ili PAV II i jos neki GIK dozvola za medjunarodni i unutrasnji transport a inace bi me verovatni primili posto su mi rekli ako to sve polozim da se javim ponovo.Videcu sta kako dalje......a u svakom slucaju hvala ti!
                                Poz

Comment

Working...
                                X