Re: trazim ili znam ko nudi posao
pozdrav zemljace,zoki,i ovde juzno je gore,da nema jedna solidna firma,sve neke na dodjem ti.
pozdrav zemljace,zoki,i ovde juzno je gore,da nema jedna solidna firma,sve neke na dodjem ti.
soferom kaze nikad ovde nije bilo bolje plata 1600 1700e. Eto samo tolko,broj telefona nisam uzeo jbga. U slo je tesko utji popunjeno je, eno mozda kod Dvornika al ni njegov broj nemam. Dvornik slovenj gradec trazite na google pa probajte. Poz soferi

mogu da ti dam broj tel.coveka da se uveris ili svakom ko je na ovom sajtu da ga pitaju da se uvere da sam u pravu,taj moj prijatelj je iz krusevca a vozio i ranije kod slovenca,pre 6 godina vozio u slo pa je pauzirao pa je prosle godine 2010 u maju predao papire ponovo(naravno gazda mu sredio boravak)menjao vozacku dozvolu u slo i to mu trajalo 3 meseca(ili cekao 3 meseca da budu gotovi papiri),kada je otisao tamo samo je polozio npk pa je krenuo da vozi,a vozio je samo iz mađarske za rusiju kod tog gazde non stop,pa je presao kod drugog gazde u postojnu da vozi pa ja misli da je jos par njih menjao,ali mi prica za nase ljude tamo da ima jako mnogo cinkara,znaci cinkari kolegu samo da bi on prosao dobro kod gazde,a ima kaze 80% takvih cinkara od nasih ljudi,kaze mi on dobio mladog kolegu naseg coveka iz srbije neki mlad da ga obuci da ide sa njim za rusiju da ga uci da vozi jer je bez iskustva,a taj mali je odma trazio od njega da vozi sto naravno ovaj mu nije dao pa je mali cinkaros zvao gazdu da mu ovaj ne da da vozi(sto naravno da nije smeo da mu da jer on odgovara za kamion i tovar)pa je malog istukao u rusiju pa ga izbacio iz kamiona i ostao je tamo dok ga nije drugi iz firme naisao da ga pokupi,i naravno da je dobio otkaz pa je cinkara ostao da radi a ovaj nasao drugu firmu u postojni.
Comment