Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • trifka
    CBC Član
    • 21.03.2011
    • 10
    • leskovac

Re: trazim ili znam ko nudi posao

pozdrav zemljace,zoki,i ovde juzno je gore,da nema jedna solidna firma,sve neke na dodjem ti.

Comment

• zorans17
      CBC Član
      • 01.05.2011
      • 64
      • jagodina

zemljace moje postovanje, u leskovcu je katastrofa zato sam i posao da trazim posao dalje ali slabo mada je bolje nego u Leskovcu, dali uopste ima u Leskovcu neka firma, ja koliko znam samo Ninex radi dobro
      svaki novi minut je sansa da nesto promenis

Comment

• putnik
        CBC Veteran
        • 06.03.2010
        • 112
        • leskovac

E pa druze tacno je da Ninex radi a koliko dobro necemo o tome,dole radi i Zajko Jug-trans i to mu dodje par firmi gde se nesto i desava.Voze dole za Grcku tako da i nema nekih para ali kakva je situacija u Leskovcu onda mu dodje bolje ista nego nista.Pozdrav

Comment

• trifka
          CBC Član
          • 21.03.2011
          • 10
          • leskovac

kolege pozdrav,srecna slava svima koji slave i onima koji idu u goste,treba mi informacija o LKW u austriji,ima neka kombinacija pa da se raspitam.

Comment

• putnik
            CBC Veteran
            • 06.03.2010
            • 112
            • leskovac

Na koji LKW konkretno mislis da nije LKW AUGUSTIN,pisali smo o tome na prethodnim stranicama.

Comment

• trifka
              CBC Član
              • 21.03.2011
              • 10
              • leskovac

pa valjda je za Augustina putnice,pregledao sam ranije komentare i hvala,jel zna neko moze li se u Bugarskoj zavrsiti NPK i da li je to uopste moguce.

Comment

• saulin
                CBC Veteran
                • 25.10.2009
                • 180
                • srbistan

pozdrav svima,jedan moj prijatelj je NPK polozio u sloveniji normalno tamo je i radio,a kaze da je tamo to tako lako ko dete da je u prvi razred takva su laka pitanja i bez veze da to moze svako poloziti bez muke a kostalo je 450evra sto mu je to gazda platio.

Comment

• Pro FX-Sniper
                  CBC Senator XXL
                  • 11.01.2010
                  • 14410
                  • Medakovic
                  • Alfa-Brera

Samo treba pronaci gazde koji ce to da plate
                  You can run, but you can't hide.

Comment

• Ole
                    CBC Član
                    • 24.05.2010
                    • 17
                    • ljubljana

Originally posted by trifka
                    pa valjda je za Augustina putnice,pregledao sam ranije komentare i hvala,jel zna neko moze li se u Bugarskoj zavrsiti NPK i da li je to uopste moguce.
                    Druze pisao si mi na pm za posao u Slo i sad citam komentare za lkw augustin pa moram da kazem sledece. Stojao sam prosli vikend dakle za 1.maj sa njihovim tj nasim soferom kaze nikad ovde nije bilo bolje plata 1600 1700e. Eto samo tolko,broj telefona nisam uzeo jbga. U slo je tesko utji popunjeno je, eno mozda kod Dvornika al ni njegov broj nemam. Dvornik slovenj gradec trazite na google pa probajte. Poz soferi

Comment

• Ole
                      CBC Član
                      • 24.05.2010
                      • 17
                      • ljubljana

Originally posted by saulin
                      pozdrav svima,jedan moj prijatelj je NPK polozio u sloveniji normalno tamo je i radio,a kaze da je tamo to tako lako ko dete da je u prvi razred takva su laka pitanja i bez veze da to moze svako poloziti bez muke a kostalo je 450evra sto mu je to gazda platio.
                      To za NPK je istina ali ipak se pomuci malo i uci a kooojii mu je to gazda platio, koja je to firma ? Preklinjem za odgovor, ovo su cicije najvece, ako moze da me zakine za 5e zakinuce me. Tvrdim da je laz da je gazda platio nekome NPK.

Comment

• Pro FX-Sniper
                        CBC Senator XXL
                        • 11.01.2010
                        • 14410
                        • Medakovic
                        • Alfa-Brera

I ja sam cuo par puta da su gazde platile....veruj mi.E sad, sta je u pitanju.A i zasto ne bi platio ako ce manju platu da daje nasem vozacu nego Slovenackom.

Comment

• sNIp
                          CBC Član
                          • 01.01.2011
                          • 54
                          • sm

2 komsije su sada otisle u sloveniju,i kaze da svaki normalan gazda ti plati. Znaci odes tamo nadjes posao,on ti ODMAH plati polaganje toga,i picis kuci i cekas papire. povremeno se cujes sa gazdom. Papiri ti budu sredjeni za ~3 meseca. Otisli su ove nedelje da rade,znaci papiri stigli.

Oni su prvo nasli kod jednog prevoznika sto ima sleperice,koji nije hteo da plati. Na polaganju toga upoznali su nekoliko vozaca koji su isto dosli kao i oni,uzeli broj od druge firme i otisli tamo. Posto je jedan od njih dvojice pao taj ispit prvi put,njemu je novi gazda platio polaganje.

Brojeve telefona nemam,ali mogu se raspitati kad ih vidim (to ce biti ko zna kad).

Comment

• Pro FX-Sniper
                            CBC Senator XXL
                            • 11.01.2010
                            • 14410
                            • Medakovic
                            • Alfa-Brera

Mora da se ode u Sloveniju i da se provede neko vreme tamo i da se pokusa nesto naci...i to je to.Nema druge.
                            Cekati da ti neko da neke kontakte po meni je uzaludno.
                            Znaci, skupiti pare i pravac Slovenija.

Comment

• saulin
                              CBC Veteran
                              • 25.10.2009
                              • 180
                              • srbistan

Originally posted by Ole
                              Originally posted by saulin
                              To za NPK je istina ali ipak se pomuci malo i uci a kooojii mu je to gazda platio, koja je to firma ? Preklinjem za odgovor, ovo su cicije najvece, ako moze da me zakine za 5e zakinuce me. Tvrdim da je laz da je gazda platio nekome NPK.
                              mogu da ti dam broj tel.coveka da se uveris ili svakom ko je na ovom sajtu da ga pitaju da se uvere da sam u pravu,taj moj prijatelj je iz krusevca a vozio i ranije kod slovenca,pre 6 godina vozio u slo pa je pauzirao pa je prosle godine 2010 u maju predao papire ponovo(naravno gazda mu sredio boravak)menjao vozacku dozvolu u slo i to mu trajalo 3 meseca(ili cekao 3 meseca da budu gotovi papiri),kada je otisao tamo samo je polozio npk pa je krenuo da vozi,a vozio je samo iz mađarske za rusiju kod tog gazde non stop,pa je presao kod drugog gazde u postojnu da vozi pa ja misli da je jos par njih menjao,ali mi prica za nase ljude tamo da ima jako mnogo cinkara,znaci cinkari kolegu samo da bi on prosao dobro kod gazde,a ima kaze 80% takvih cinkara od nasih ljudi,kaze mi on dobio mladog kolegu naseg coveka iz srbije neki mlad da ga obuci da ide sa njim za rusiju da ga uci da vozi jer je bez iskustva,a taj mali je odma trazio od njega da vozi sto naravno ovaj mu nije dao pa je mali cinkaros zvao gazdu da mu ovaj ne da da vozi(sto naravno da nije smeo da mu da jer on odgovara za kamion i tovar)pa je malog istukao u rusiju pa ga izbacio iz kamiona i ostao je tamo dok ga nije drugi iz firme naisao da ga pokupi,i naravno da je dobio otkaz pa je cinkara ostao da radi a ovaj nasao drugu firmu u postojni.

Comment

• sNIp
                                CBC Član
                                • 01.01.2011
                                • 54
                                • sm

Originally posted by Pro FX-Sniper
                                Mora da se ode u Sloveniju i da se provede neko vreme tamo i da se pokusa nesto naci...i to je to.Nema druge.
                                Cekati da ti neko da neke kontakte po meni je uzaludno.
                                Znaci, skupiti pare i pravac Slovenija.
                                da bas tako.. oni su uzeli pare,otisli tamo i rekli da se ne vracaju dok ne nadju posao.. brzo su ga pronasli. kaze da je potrosio oko 500e za sve potrosio. Znaci ispit,motel,hrana,prevoz.

@Sto se tice cinkara svu da ih ima.. i to su UVEK nasi ljudi. Tj onaj koji bi treba da ti najvise pomogne,on ce te najvise zeznuti. Takvi smo mi. Tako je svuda kad odes,npr da radis koji mesec na crno,onaj tvoj drugar ce te prvi prijaviti zbog ljubomore,ili naseg srpskog temperamenta.

Comment

Working...
                                X