Evo me...sad stigoh.
Isao u postu da preuzmem neku posiljku...kad ono lepa povelika koverta.A unutra slikice....uhvacen sam na Brankovom mostu da sam bio u zutoj traci.I to sa sleperom...kukuuuuuuuu
Sto kaze moj stari..."Puni sam love k'o zaba dlaka"
eee da zbog tih cestitki sam i napravio ovu pauzu od godinu dana, zato i mislim da su vozaci autobusa u velikoj prednosti, osim kondukterki, koliko cesto ste na putu videli zaustavljen autobus, ja za 18 god. 2 puta!!!
Vozač Tražimo vozača za obavljanje poslova drumskog transporta u međunarodnom saobraćaju sa iskustvom rada po EU, Rusiji, Turskoj, Bugarskoj, Grčkoj...
Ma nisam ja rekao da nije ali je svojevremeno a koliko se secam cak i nedavno izjavio dosta negativnih stvari o Ferariju.
A ako se secas par godina unazad kad je Michael vozio za Ferari....Zan Tod je obecao Alonsu, dok je on sef Ferarija, ovaj nece uci u tim.Obecanje je i ispunio.Kad je ceo tim napustio Ferari, tad je Alonso i usao.
E sad, da li je mogao vise da uradi.....videcemo ga ove godine.
Ma nisam ja rekao da nije ali je svojevremeno a koliko se secam cak i nedavno izjavio dosta negativnih stvari o Ferariju.
A ako se secas par godina unazad kad je Michael vozio za Ferari....Zan Tod je obecao Alonsu, dok je on sef Ferarija, ovaj nece uci u tim.Obecanje je i ispunio.Kad je ceo tim napustio Ferari, tad je Alonso i usao.
E sad, da li je mogao vise da uradi.....videcemo ga ove godine.
U pravu si Sniperu,sve je tako i bilo,nemojmo da zaboravimo dok je Zan Tod bio sef Ferarija,Ferari je imao neverovatne rezultate,plus za volanom je bio i car Michael,otkad ih je on napustio Ferari je poceo da tone,2005 i 2006 Alonso je uzeo titulu u Renaultu,koji nemoze ni da parira Ferariju,mislio sam da ce situacija biti bolja kada bude poceo da vozi za Ferari,kad ono ispadne bolje da je ostao u Renaultu,mozda bi pala jos i koja titula,prosla sezona mu je bila ocajna......ali kao sto si i rekao videcemo da li ce mu ova sezona doneti nesto vise,iskreno se nadam da hoce,vreme je da se Ferari vrati tamo gde mu je i mesto!!!!!
Comment