Taj momak iz Smedereva je nekad radio za njega, pa je prestao.Ovaj ga je posle nekog vremena trazio i taj momak je pristao a onda mu se desilo to sa ocem.Posto nije mogao ovaj je zvao mene.
Veliki pozdrav svima! Slucajno naleteh na ovaj forum, bas me cudi kako nisam ranije a ne moze se reci da bas malo vremena provodim na netu
Sniper svaka cast na trudu i na postovima, vidi se da pokusavas da pomognes kako sebi tako i drugima sto vise,veliki pozdrav za tebe. Evo ja gulim cetvrtu godinu u Slo, sesta firma po redu, trideset i dve nove sede na ovoj mojoj matoroj glavi (32 god). Mrzi me da pisem sta i kako sve ali ako vec hocu pomoc moracu, mada ovde ima mnogo ljudi kojima je pomoc potrebnija vise nego meni..
Dakle prosao sam sve, desetak firmi u srbiji,gazda te krade a tebe sumnjici za naftu,stanje guma,ogrebotine itd itd .. Nasao prvu firmu u slo preko oglasa na netu,bila ok.. Posle sest sedam meseci rada na "preporuku" otisao u "bolju" firmu ... ZNaci prva plata kasnila dva meseca,gazda zove svakih 20 minuta i vice gas gas ... ma ******stina .. Tako na preporuku i u trecu,cetvrtu,petu firmu. Dakle sto se mojeg iskustva tice licnog nikad vise na preporuku necu otici nigde.. E sad Najbitnija razlika ali i JEDINA razlika izmedju slo i srbije .. plata ... Ja trenutno guram dobrih 1800e, prosek u slo je oko 1400-500 Razlika dovoljno da se ode preko zar ne , samo u ovim vremenima je jako tesko naci posao. Mada sam ja evo vec godinu dana u sadasnjoj sestoj firmi pa ne znam situaciju tacno, imam brojeve od nekih vecih firmi kojima svremena na vreme zafale vozaci i ako je bas gusto nece im biti problem srediti papire, tako ja znam osim ako u zadnjih par meseci nije izasao neki novi zakon, jos ostriji sto se tice primanja stranaca?
Sto se gosn Zeljka tice i LKW Augustina tice, tamo ne bih otisao ni za zivu glavu. Zvao sam Zeljka ima tri godine u potrazi za poslom a sasvim slucajno sam ga upoznao na Subenu prosle godine, stajao nekoliko puta sa njihovim(tj nasim) vozacima preko vikenda, Niko nista lepo nema da kaze o toj firmi a tako ni ja .. Probaj otici na tri meseca od kuce za neku bednu platu, 1200e je koliko znam max za nase sofere.. pa ce da vidis o cemu pricam...
Ako neko ima neka pitanja i ako nekako mogu pomoci tu sam negde, izmedju spanije i italije
Meni treba pomoc u smislu, radim non stop, kuci maltene ne idem, uvek ista relacija sever spanije -italija Dakle put Ljubljana-Udine-Genova-Monpelje-Tuluz-Bilbao Razmisljam o nekom transportu iz spanije bilo cega gde bih mogao nesto dodatno zaraditi pa ako nekome sine ideja neka me kontatkira na pm tako i za ove brojeve telefona koje imam ako je neko raspolozen da okusa srecu.
xexe, to mi bila prva firma. Dvornik jos uvek radi, cakstavise u decembru mesecu sam uspeo prijatelja da zaposlim tamo medjutim posle dva meseca je dobio otkaz, on i jos 15 drugih vozaca. Sta se tacno desilo ne znam, u svakom slucaju drugar mi je nasao drugu firmu isto u Slovenj Gracu i ok mu je, ima dobre ture i izlazi pristojno sa platom.. Sto pitas za dvornika kakva je tvoja istorija snjima
LJudi da li neko zna nacin na koji moze da se ode za kanadu kao vozac kamiona? Hvala unapred.
pozdrav , ovo je jedino sto znam!
Kompaniji hitno potrebni AZ vozači sa iskustvom Broj: 1244/3 21/05/2010
Kompaniji hitno potrebni AZ vozači sa iskustvom od minimum 3 godine; timski rad, duge linije; $20.25, plus benefiti; lokacija Mi****ga. Faksirati rezime:
905-670-8471
Potrebni vozači AZ sa iskustvom ... Broj: 1244/4 21/05/2010
2052425 Ontario Ltd. traži vozače AZ sa iskustvom za rad u provinciji Alberta, Kalgari. Duge linije, timski rad; $21.60, plus beneficije; Poslati rezime na faks:
1/877/670-8472
Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!
Comment