Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sNIp
    CBC Član
    • 01.01.2011
    • 54
    • sm

Re: trazim ili znam ko nudi posao

pretpostavljao sam da je tako. Lexa napisi iskustva i ti iz borovicine firme. Generalno stanje u transportu u Sremskoj Mitrovici je ocajno,sem 2-3 firme gde radis i ne izlazis iz kamiona,ali placaju redovno.

Inace to su I-cargo INC,koji je opet povecao vozni park, Hamster, Sekulic i tu i tamo Pan Petrol.

Comment

• lexa_88
      CBC Član
      • 23.03.2011
      • 27
      • Beograd

Sacekacu da vidim sta ce Drugar da mi kaze za Borovicu. Inace sto ja znam o njemu...poceo sa transportom...pa poceo puteve da gradi, i to sto gradi je izuzetno loseg kvaliteta. I znam da ima para, da mu sin vozi Hamera i ferarija...video svojim ocima. A da stoji neko iz vrha iza njega, stoje. Da nema nikog ne bi prolazio na tenderima i dobijao poslove za gradnju puteva i koje kakvih gliposti za drzavu.
      Ja sada imam u planu da se raspitam kod nekih ljudi za Elita-Cop i za neku firmu koja radi na planini rudnik na kamenolomu. Nema mi druge... Da li neko zna gde primaju vozace autobusa, imam iskustva...?

Comment

• lexa_88
        CBC Član
        • 23.03.2011
        • 27
        • Beograd

Ako jos nekog zanima autobus u Lasti ce poceti konkurs 10 aprila, ako sve bude po planu...to mi receno pouzdano... Mada u Lasti se jedino isplati raditi madjunarodni saobracaj i tamo sam radio u domacem saobracaju nema para...
        Jbm ti drzavu Vozac u lasti na liniji 15 ima 35 000 platu, a u Gsp-u na isto na liniji 15 52 000...obe firme drzavne i gde je tu logika...

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

Aj da probam i tu,posto sam za GSP zakasnio.Jel bar redovna plata u Lasti?

Comment

• Milorad90
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2007
            • 975
            • Beograd

Makar ih panduri ne diraju, samo po gasu...

Comment

• Cvagen
              Banovan
              • 17.04.2010
              • 122
              • Beograd

Zna li se kakva je situacija sa "Cvrčak"/"Lovrić Company", kako se već zove ?

p.s. Ko je stvarni vlasnik (može i na p.p.) ?

Hvala.

Comment

• Pro FX-Sniper
                CBC Senator XXL
                • 11.01.2010
                • 14410
                • Medakovic
                • Alfa-Brera

Originally posted by lexa_88
                Ako jos nekog zanima autobus u Lasti ce poceti konkurs 10 aprila, ako sve bude po planu...to mi receno pouzdano... Mada u Lasti se jedino isplati raditi madjunarodni saobracaj i tamo sam radio u domacem saobracaju nema para...
                Jbm ti drzavu Vozac u lasti na liniji 15 ima 35 000 platu, a u Gsp-u na isto na liniji 15 52 000...obe firme drzavne i gde je tu logika...
                U GSP-u plata je od 42000-65000din u zavisnosti kako radis.Da li radis jednu smenu ili dve ili pak radis nocnu....
                I po meni to je super s'obzirom da radis 7,5 sati (od kojih je 30 min pauza).A i GSP je dobio nove Autobuse (Volvo, Mercedes...).Takodje i doprinose koje ti uplacuju su isti kao i plata.I svaki mesec si siguran za to, sto se nikako ne moze reci za domaci i medjunarodni transport u raznim preduzecima.A ako ih i ima onda je to vrlo retko.
                Drzavni posao je ipak bio i ostao najsigurniji i najbolji.
                You can run, but you can't hide.

Comment

• Pro FX-Sniper
                  CBC Senator XXL
                  • 11.01.2010
                  • 14410
                  • Medakovic
                  • Alfa-Brera

STOVARIŠTU crne metalurgije potreban pomoćni radnik sa C kategorijom i licencom za viljuškar, poželjno sa leve obale Dunava. Zvati 8-15h.

011/271-5100

Comment

• Pro FX-Sniper
                    CBC Senator XXL
                    • 11.01.2010
                    • 14410
                    • Medakovic
                    • Alfa-Brera

INSTRUKTOR A kategorije potreban.

060/347-3880
                    011/347-3880

Comment

• lexa_88
                      CBC Član
                      • 23.03.2011
                      • 27
                      • Beograd

Sniper
                      Ok za platu. Ok i za doprinose, mada nisu neko vreme uplacivali. Ali vozni park...nema nigde Volvoa i Mecki. To ima u Lasti. U Gsp_u sto se tice voznog parka i odrzavanja....ne daj Boze kao privatna firma. Direktor Pogona nece da narucuje delove kako bi ispao do jaja velika izlaznost vozila, a mala potrosnja delova. Za mesec decembar naruceno 8 guma za ceo vozni park 150 vozila, NEMA DELOVA DA MI NAPRAVI TOCAK...GREJE SE I VUCE U STRANU. Radio sam tamo...pa kada sam poludeo i pobunio se dobio otkaz. Ponasaju se kao da je privatna firma... Tako je bar za pogon Zemun.

Comment

• Kum90
                        CBC Član
                        • 22.01.2011
                        • 13
                        • Beograd

Dobro jutro i pozdrav svima ljudi... vidim da komentarisete gsp..skoro sam pisao Sniperu,iz pouzdanih izvora znam da im nisu placali doprinose 8 ili 10 meseci,nzm tacno. A nzm tacno ni u kom periodu,mada mislim da je relativno skoro. Znam da su skinuli jednog coveka zbog toga,mislim sigurno vise njih ali ja jednog poznajem. Tako da ni tamo nije sve idealno...

Comment

• lexa_88
                          CBC Član
                          • 23.03.2011
                          • 27
                          • Beograd

Kum
                          U Gsp_u su posle placeni doprinosi....ali dzabe kada se ponasaju kao da je privatna firma... Nema delova, nema ispravnih autobusa....ali koliko ce dugo biti pitanje je. Ali dzabe pricati za Gsp, ako nemas veze u gradu ne mozes da se zaposlis...ja sam cekao na posao vozaca 1.5 godinu i dobio ga i uzeli mi posle 4 meseca rada. Nisam nista kriv, samo sam se pobunio kada su mi izdavali duple putne naloge i posle mesec dana pisanja da mi kocnice ne valjaju i da blokiraju tockovi, ali opet protiv bagre ne mozes. Cekam sada da me primi Generalni direktor, mada sumnjam da ce da me primi. Svuda sve sami olosi...

Comment

• Pro FX-Sniper
                            CBC Senator XXL
                            • 11.01.2010
                            • 14410
                            • Medakovic
                            • Alfa-Brera

Sto se tice generalnog direktora u GSP, vesti su da je dao otkaz, i to pre par meseci.Preko njega sam trebao da uletim u GSP .E sad....sto se tice doprinosa pricao sam sa vezom preko koje sam dosao do njega i on je rekao da nisu uplacivali neko vreme ali da je na kraju sve uplaceno.E sad, zasto si ti cekao Lexo 1,5 dana na posao....i za to sam saznao, ali naravno ne samo za tebe , nego u globalu.
                            Od proslog konkursa ima ljudi koji nisu primljeni. S'vremena na vreme nazovu po nekoliko ljudi da poloze vozacke testove kod njh i da zavrse lekarski pregled.Na lekarskom pregledu ako ne prodjete ni generalni direktor ne moze da pomogne.Kada ta grupa ljudi sve to odradi stavljaju ih prve na listu cekanja.Znaci takva je situacija.
                            E sad Lexo,...ti rece da si imao problema sa kocnicama i slicno....verujem ti, jer vidim da imaju jos krseva na ulicama ali takodje vidim da imaju i nove autobuse a uskoro treba da kupe jos 200 novih.Najiskrenije, voleo bih da me pozovu (i to sto pre) jer koliko vidim sa privatnicima nema buducnosti.Cekati tek na njihove plate i njihove doprinose (a skoro kod svih doprinosi su od 15000-17000...retko gde 20000, a plate ako dobijete....) nema vajde.Ne kazem da su svi takvi ali ima ih i to previse.Ne pamtim kad je neko na ovom forumu pohvalio firmu u kojoj radi.

Comment

• lexa_88
                              CBC Član
                              • 23.03.2011
                              • 27
                              • Beograd

sniper
                              ok drzavna firma. Ima krseva vise od tih novih...novih zadnji stigli 2008. Idi daj Sefu kovertu ili drukaj ko gde vuce naftu i sta ko prica pa ce voziti novo. A to sto treba da stigne, stice kada Grad da neki pogon pod hipoteku ili kako se vec to kaze. A sindikati ne daju to da se desi jer ce tako za koju godinu da se privatizuje. Inace kada dodje turcin i udje u finansije, odnosno uzme 8 posto od prodatih karata ne znam kako ce biti. Bem ti drzavu lopov do lopova... Vozace tretiraju svi kao kerove... Ja sam celu zimu vozio sa rukavicama, salom i kapom...nema grejanja....ali opet bar ima plata za razliku od privatnika. Sada najbolje stoji Veolija od privatnika, vezano za buseve... Plata 35 000 - 45 000 zavisi od linije i koliko vozis.... odrzavanje dobro....

Comment

• Pro FX-Sniper
                                CBC Senator XXL
                                • 11.01.2010
                                • 14410
                                • Medakovic
                                • Alfa-Brera

Lexo ne znam sta da ti kazem.Da je tesko, tesko je.I ja vec duze vreme ne radim.Cak i u nekim firmama sto sam radio, nisam dobio kintu.A u nekim drugim sam morao da molim da bi mi dali ono sto sam zaradio.
                                Mislim da ce mnogo vode proteci dok se ovde ne srede neke stvari.

Comment

Working...
                                X