traze oni, ali NEPLACAJU, i onda radis mesec dva, vidis da ne ide, napustis , dodje drugi, i tako u krug......a, samo doklen ce tako NEZNAM!!!!
mi, radimo za DZ. I SVAKI PUT, STRAHUJES, HOCES LI DOBITI TAJ ZARADJENI DINAR ILI NE!!!
ALI, OVO JE SRBIJA pa vidite----Beograd -- Dušan Bajatović, poslanik u Skupštini Srbije, direktor JP Srbijagas i član UO Jugorosgaz, uzima nadoknadu na sve tri funkcije i mesečno prima 1.345.000 dinara.
Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!
Daj bre ljudi opustite se malo toliko nervoze se unese ovde da covek i ne pozeli da kaze nesto novo.Na kraju krajeva svi znamo kakva je situacija al od ovolikih zalopojki nema fajde.Da nadjem bas ono po meri od toga nista,prvo muka niko nista ne trazi,sad muka malo 10 posto pa i do sad je bilo tako i bice ljudi nema da se lazemo.
Bice tako dokle god mi budemo hteli.Ako okrenemo list nece biti tako.
Evo primera....kolega koji je otisao za Rusiju pre mesec dana se vratio u ponedeljak uvece i kaze da mu je gazda platio 650e od cega mu je odbio sto i nesto eura za radni staz!!!!!A ovaj prezadovoljan.Kaze da je na bivsem radnom mestu mnogo vise radio za skoro iste pare.U sredu je opet otisao za Rusiju.
Dokle god je ovakvih "kolega" nama ce biti lose.
Da ne vidis porodicu mesec dana za pisljivih 500e!!!!!!!To samo kod nas mozes da vidis.
A dokle ovako....pa ne bas zadugo, jer koliko god nas je, ipak ce jednom doci do trenutka gde ce se morati podvuci crta i tek onda ce se znati kako i sta ce se raditi i za koliko.
Al ko sto sam kazes opet je otiso,i dok mi ovde filozofiramo i ispravljamo krive drine on se guzi i porodici obezbedjuje egzistenciju.I ja bi brate vise,i svi znamo da je nikakva para ali sam si reko ovo je Srbija,to je nasa realnost pa ko voli nek izvoli.
Gledajte.....ja sam radio u Delti.Mesecno sam prolazio na sleperu 40.000 din.I to je bila fiksna plata.Na prikolicaru sam isao 45.000, mada ima firmi koje placaju 50.000 pa cak i 55.000din.Na sleperu su dva coveka a na prikolicaru ih je trojica.Obicno je dogovor izmedju kolega kako ce se voziti tako da se na prikolicaru moze voziti i ovako....jedan vozi 3 dana, pa sledeci 3 dana i treci isto toliko.Sto znaci da uvek jedan od njih ima pauzu od 6 dana.E sad pogledajte koliko se tu vozi za mesec dana i plata je tolika koliko sam napisao.
Znaci to je unutrasnji transport.
Kako je onda moguce da u medjunarodnom transportu budes SVAKI DAN u kamionu (spavas, jedes,ZIVIS...), ne vidis svoju porodicu i zaradjujes isto toliko ako ne i manje!!!????
Pogledajte vi koji je to PARADOKS.
Al ko sto sam kazes opet je otiso,i dok mi ovde filozofiramo i ispravljamo krive drine on se guzi i porodici obezbedjuje egzistenciju.I ja bi brate vise,i svi znamo da je nikakva para ali sam si reko ovo je Srbija,to je nasa realnost pa ko voli nek izvoli.
Putnice, i on ce da vozi sve do jednom.Pa kad shvati i kad mu se digne.......onda ce i on videti da je ****** kao mnogi drugi koji su ovo uradili pre njega (izvinjavam se svima na izrazu....nemojte se ljutiti).
Malo mešate neke stvari. Volan je volan i svi su u saobraćaju ali ima jedna druga stvar pominjete Deltu ta Delta nije prevoznik Delta je trgovina i njima nije osnovna delatnost transport i to je razlika izmadju čisto transportne firme koja živi od onoga što preveze od tačke A recimo u Srbiji do tačke B u Nemačkoj i njoj šta ostane ostalo je. A ta Delta nije prevoznik oni voze svoju robu iz Beograda recimo u Kragujevac ili Niš i nju prevoz NE ZANIMA. To je tako i nikako više.
Deltu zanima da proda toalet papir, ulje, šećer,paradajiz i tu pravi zaradu a transport kao grana delatnosti nije joj interesantna i zbog toga je razlika, što je onaj otišao za Rusiju za onoliko para a ovaj u Delti za malo manje para je kući. Kad već pričate o poslu morate razlučiti radite li u firmi koja se bavi MDTS ili je u pitanju firma koja ima svoja vozila i bavi se trgovinom odnosno razvozi svoju robu po radnjama. Najbolje je biti fabrički vozač radno vreme od 06h-14h i posle toga kući.
Pozdrav
Siera, kada se pomene Delta zna se da se misli na prevoznike koji rade za nju.Mislim da ce me vecina razumeti.
A i od pre 3-4 meseca Delta je pocela da kupuje kamione tako da ce uskoro imati dosta svojih vozila a prevoznici ce se morati snaci na drugi nacin.
Mozda je i to bolje nego raditi kako se sad radi i cekati na novac 2-3 meseca, pa cak ni tad ne dobiti ceo iznos.Ali to vozace vec ne treba da brine nego prevoznike.
Grad: Novi Sad
Telefon:
Građevinskoj firmi potreban vozač za kamion kiper, sa iskustvom. Tel. 464-297
TRANSPORT / Datum objave: 05-14-2010 Grad: Ostalo
Telefon:
Preduzeću potreban vozač C i E kategorije, sa velikim iskustvom u međunarodnom transportu. Tel. 069/105-1008, 824-250, od 08,30-16,30h
Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!
zasto da ode u stecaj?ja sam bar radio tamo i ima milion razloga,da je ova normalna drzava srboexport ne bi postojao,bili bi odavno konfiskovani a vozacima isplacene plate,kada bi znao sta se tamo radi,to ti je srboexport auto skola za pocetnike.
Ljudi jel vidite vi u sta se pretvori ova tema,u kuknjavu,zalopojke itd.,tu i tamo poneka informacija a i tad se izgleda niko ne obazire na to.Za Srboexport se svasta culo al ja znam ljude koji rade tamo godinama kazu nije bajno al se moze jos,daj da se vatamo nekog posla umesto da bacamo drvlje i kamenje na sve.Ne branim gazde i ja sam bez posla al ovim tonom necemo nigde verujte mi.
Comment