Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AXOR
    CBC Veteran
    • 19.10.2009
    • 197
    • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Re: trazim ili znam ko nudi posao

Toplica trans , trazi vozace do 45 godina starosti, pogledajte na Infostudovom sajtu!!

Pozdrav!!!!Toplicatrans d.o.o.
    Firma koja se bavi međunarodnim transportom.

Potreban nam je:

Vozač u međunarodnom drumskom transportu

Zadaci radnog mesta:

•potrebni vozači u međunarodnom drumskom transportu do 45 godina starosti

Uslovi za kandidate:

•iskustvo u vožnji tandema u međunarodnom drumskom transportu

Biografije šaljite na e-mail:

konkurstoplica_57898

Rok za konkurisanje: 25.08.2010.
    Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!

Comment

• marija12
      CBC Veteran
      • 15.04.2010
      • 193
      • Novi Sad
      • Stilo 1.9JTD

Moj rođak je vozio kod njih tandema nekih godinu dana i na kraju dao otkaz pošto nije uspeo da provede ni jedan praznik sa porodicom a kad se sabere i oduzme mesečno je bio dobar 400-500€.

Comment

• Anhel_011
        CBC Član
        • 29.07.2010
        • 10
        • BG

Ja sam se ipak prijavio i zvao za svaki slucaj. Rekose da skupljaju materijal pa ce da zovu na razgovor

Comment

• Pro FX-Sniper
          CBC Senator XXL
          • 11.01.2010
          • 14410
          • Medakovic
          • Alfa-Brera

Neka ti je sa srecom.....trebace ti i te kako tamo.
          You can run, but you can't hide.

Comment

• badza01
            CBC Početnik
            • 25.08.2010
            • 1
            • novi sad

momci,ljudi,prijatelji ako vec hocete posao za vozaca kod ovih nasih postenih gazda koji se bogate na nas racun onda pustite da oni vas traze a ne vi njih a to mozemo uraditi samo ako imamo strpljenja a oni nevole da izgube ni jedan dinar
            zato cekajte vi njihov poziv
            normalno pre toga dajte oglas da bi mogli da vas zovu
            i pri svakom njihovom pozivu prvo pitajte sta vozite
            koji je procenat ( a isti mozete sa njima dogovoriti )
            dali cete biti prijavljeni
            dali imate placen prevoz ( posto ste verovatno doziveli da po koji put stopirate do posla ili do vozila gde ste parkirali za istovar a oni stipse nista nece da nam plate dok smo mi za njih bili po 7 i mnogo vise dana na putu (za koje pare? )
            A STOCE IH NAJVISE ZABOLETI KADA SE DOGOVORITE ZA PLATU "TRAZITE DA VAM UGOVOREN PROCENAT BUDE ISPLACEN UNAPRED" PA TEK ONDA SEDITE ZA VOLAN
            SAMO BUDITE STRPLJIVI I CEKAJTE

NEMOJTE DA ONI IKADA VISE DUGUJU NAMA

JER KAKO JE REKAO JEDAN NA FORUMU AKO ONI NAMA DUGUJU A VI RESITE DA GA NAPUSTITE NA KRAJU VAS PROGLASI I LOPOVOM

SRECNO

Comment

• saulin
              CBC Veteran
              • 25.10.2009
              • 180
              • srbistan

Originally posted by badza01
              momci,ljudi,prijatelji ako vec hocete posao za vozaca kod ovih nasih postenih gazda koji se bogate na nas racun onda pustite da oni vas traze a ne vi njih a to mozemo uraditi samo ako imamo strpljenja a oni nevole da izgube ni jedan dinar
              zato cekajte vi njihov poziv
              normalno pre toga dajte oglas da bi mogli da vas zovu
              i pri svakom njihovom pozivu prvo pitajte sta vozite
              koji je procenat ( a isti mozete sa njima dogovoriti )
              dali cete biti prijavljeni
              dali imate placen prevoz ( posto ste verovatno doziveli da po koji put stopirate do posla ili do vozila gde ste parkirali za istovar a oni stipse nista nece da nam plate dok smo mi za njih bili po 7 i mnogo vise dana na putu (za koje pare? )
              A STOCE IH NAJVISE ZABOLETI KADA SE DOGOVORITE ZA PLATU "TRAZITE DA VAM UGOVOREN PROCENAT BUDE ISPLACEN UNAPRED" PA TEK ONDA SEDITE ZA VOLAN
              SAMO BUDITE STRPLJIVI I CEKAJTE

NEMOJTE DA ONI IKADA VISE DUGUJU NAMA

JER KAKO JE REKAO JEDAN NA FORUMU AKO ONI NAMA DUGUJU A VI RESITE DA GA NAPUSTITE NA KRAJU VAS PROGLASI I LOPOVOM

SRECNO
              badza01 i ja sam to davno rekao i potpuno se slazem sa tobom i ja tako radim i necu nikome ici na put bez para unapred za turu,i to da bude tura placena kolko treba biti placena
              a ne koliko oni hoce,davno sam prestao da zbog njih idem stopom do kamiona nek plati prevoz ili nek ga on vozi,ali ima dosta naših kolega sto idu glavom kroz zid samo da bi seo u kamion i vozio da se pokaze

Comment

• usa
                CBC Početnik
                • 02.09.2010
                • 1
                • krusevac

zdravo kolege!!!kao i svi i ja bih da vozim negde i kod nekog ko je normalan, sto je izgleda nemoguce.ja sam novi clan ovde pa necu da vas smaram pozdrav svima za sada od dejana use iz krusevca!!!!

Comment

• saulin
                  CBC Veteran
                  • 25.10.2009
                  • 180
                  • srbistan

Originally posted by usa
                  zdravo kolege!!!kao i svi i ja bih da vozim negde i kod nekog ko je normalan, sto je izgleda nemoguce.ja sam novi clan ovde pa necu da vas smaram pozdrav svima za sada od dejana use iz krusevca!!!!
                  pozdrav Dejane,dobrodosao u nase društvo.

Comment

• saulin
                    CBC Veteran
                    • 25.10.2009
                    • 180
                    • srbistan

dejane pre 4 meseca jedan moj prijatelji i kolega koji smo vozili zajedno otisao je za sloveniju tacno u maribor,vozi samo rusiju i hvali se sa poslom,ali on je imao neku vezu da ode tamo.

Comment

• Dragojevic Bojan
                      CBC Početnik
                      • 22.05.2010
                      • 2
                      • valjevo

Zdravo postovane kolege! Vec 2 godine vozim kamion sa poluprikolicom(tandema) za crnu goru,albaniju,kosovo,bosnu,makedoniju,grcku iz srrbije pretezno,vozio sam 3 ture sedmicno beograd niksic i gazda opet nije bio zadovoljan. e sad je doslo da gazda nema posla jer je obustavio kamione zbog dugovanja prema njemu pa ja sedim kuci vec 15 dana. zna li ko kome li je potreban vozac za unutrasnji,regionalni ili medjunarodni saobracaj? posedujem b,c,e kategorije i imam iskustvo.moj kontakt telefon je +381641824192 Bojan(roki) Dragojevic
                      unapred zahvalan!

Comment

• nikolakelly
                        CBC Član
                        • 09.09.2010
                        • 31
                        • Beograd

Pozz ljudi,Jel znate kome trebaju vozaci C,D ili E kategorije,moze i kiper imam iskustva i na njemu...
                        I jedan savet....firma C&LC ima 90 kamiona sleper-kiper..skoro su trazili vozace u nekoliko navrata,nemojte da se za****te i da pocnete kod njih,uzasno su neozbiljni i mnogo lose placaju( kad rese da vam plate )...radio sam kod njih nesto kratko pa znam...ako neko zna kome trebaju vozaci sa iskustvom nek jave...pozz

Comment

• qicha77
                          CBC Član
                          • 21.09.2010
                          • 36
                          • Australia,Sydney
                          • Scania,Mercedes Benz

Pozdrav svim vukovima na drumu!!!
                          Zovem se Miodrag,vozio sam u Donna Team,Zeleno Svetlo,Simpa Prevoz,Bosako,Avala Trans i Imperijal. Sve tegljac sa poluprikolicom,u mali kamion nikad nisam ni seo Citam nesto na netu,da treba doktora,medicinskih radnika... Ali,sto je nama najvaznije vozaca u Kanadi. Deluje mi kao ozbiljan tekst,jer neide preko agencija i "coveka koji zna coveka" nego je drzava kanada trazila od nas 50.000 radnika tih profila za rad u Kanadi po ugovoru.
                          Ne zvuci lose..?
                          Ako,neko nesto vise zna o tome,koliko je to istinito,sigurno neka odgovori jer verujem da nas mnoge zanima!
                          Pare ljude kvare!!! Ali,lece zivce..))

Comment

• TT600
                            CBC Početnik
                            • 21.07.2009
                            • 8
                            • Vrsac

Pozdrav svim kolegama. Ja sam Milan iz Vrsca. Od 1991 sam na tockovima i izmenjao sam vise firmi nego guma na kamionu Trenutno sam bez posla i nerado bi se vratio za volan u ovim nasim uslovima. Pokusavam da nadjem nesto pametnije, ali ako od toga nebude nista u narednih mesec dana, moracu opet u spediciju.
                            Naravno i mene zanima ovo za Kanadu, pa bi zamolio da neko ko je upucen, informacije podeli sa ostalima

Comment

• Anhel_011
                              CBC Član
                              • 29.07.2010
                              • 10
                              • BG

Originally posted by qicha77
                              Pozdrav svim vukovima na drumu!!!
                              Zovem se Miodrag,vozio sam u Donna Team,Zeleno Svetlo,Simpa Prevoz,Bosako,Avala Trans i Imperijal. Sve tegljac sa poluprikolicom,u mali kamion nikad nisam ni seo Citam nesto na netu,da treba doktora,medicinskih radnika... Ali,sto je nama najvaznije vozaca u Kanadi. Deluje mi kao ozbiljan tekst,jer neide preko agencija i "coveka koji zna coveka" nego je drzava kanada trazila od nas 50.000 radnika tih profila za rad u Kanadi po ugovoru.
                              Ne zvuci lose..?
                              Ako,neko nesto vise zna o tome,koliko je to istinito,sigurno neka odgovori jer verujem da nas mnoge zanima!

Pa lepo zvuci, samo ne bi bilo lose da stavis link za prijavu ili to gde si procitao

Comment

• qicha77
                                CBC Član
                                • 21.09.2010
                                • 36
                                • Australia,Sydney
                                • Scania,Mercedes Benz

Iskreno,tu agenciju koja posreduje mi je preporucila prijateljica koja za njih vodi knjige. Dugo se poznajemo tako da sumnjam da je neka prevara.

Code:
                                GRAM jobs

Dragan Pločić

Majevička 4,Zemun
                                063/378 087
                                060/39 19 636
                                011/3018 969
                                Pare ljude kvare!!! Ali,lece zivce..))

Comment

Working...
                                X