Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro FX-Sniper
    CBC Senator XXL
    • 11.01.2010
    • 14410
    • Medakovic
    • Alfa-Brera

Re: trazim ili znam ko nudi posao

VOZAČI za dostavku nameštaja potrebni fabrici nameštaja u Krnješevcima, obavezno poznavanje Beograda, moguć smeštaj.

061/880-0123
    You can run, but you can't hide.

Comment

• Pro FX-Sniper
      CBC Senator XXL
      • 11.01.2010
      • 14410
      • Medakovic
      • Alfa-Brera

Vozač

za predstavništvo u Novom Sadu

2 izvršioca

Potrebni uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

* potrebna vozačka dozvola C kategorije

021/ 641-13-36

Comment

• johnny 89
        CBC Početnik
        • 08.12.2010
        • 5
        • Backi Petrovac

pozdrav svima,imam 21g iz okoline NS sam i trazim posao vozaca kamiona,posedujem kategorije B,C,E ali nazalost nemam iskustva,gde bi mogao naci posao u okolini NS ,msm gde bi me primili da se obucim na kamionima ili sleperima uz neku platu a kasnije i da postanem i vozac uz dobru platu?
        mozda bi radio u firmi pionirsped ili karin komerc,sta mislite o tome?

Comment

• Vesko
          CBC Početnik
          • 23.11.2010
          • 7
          • Srbija

Pozdrav za sve clanove i sve pohvale za ovu temu...Danas je tesko naci posao, pa su ove informcije od velike koristi.

Comment

• Pro FX-Sniper
            CBC Senator XXL
            • 11.01.2010
            • 14410
            • Medakovic
            • Alfa-Brera

Johnny 89 i Vesko dobrodosli.
            Johnny, sto se tebe tice ista je situacija kao i za sve ostale.Nadje se uvek neka firma koja ce ti ponuditi da radis za njih.U pocetku bi isao sa kolegom u dvojku, a kasnije bi vozio sam.Ne gubi nadu, bice nesto.Na ovom sajtu uvek ima poslova.Redovno prati i ubedjen sam da ces naleteti na nesto.Iskreno situacija nije bas najbolja ali valjda ce se popraviti.

Comment

• Nemmanja
              CBC Član
              • 26.11.2010
              • 10
              • Novi Sad

Johnny 89 odakle si tacno,posto sam i ja iz okoline Ns tacnije iz Kaća,vidim slicno smo godiste, a i u istom smo sosu. Sniper zvao sam sad onaj oglas za 2 vozaca u ns,sutra im nosim cv pa cemo videti sta ce biti.

Comment

• johnny 89
                CBC Početnik
                • 08.12.2010
                • 5
                • Backi Petrovac

iz Backog Petrovca sam,evo nedavno sma polozio C kat i za najvise 10 dana ce umati i E , i posle bi podhitno trazio posao vozaca,da steknem iskustvo i da postanem profesionalni vozac,
                to mi je zelja od malih nogu,oduvak sam zeleo da vozim kamion,i sad cu se tog sna valjda doziveti,od vozila sam vozio samo auto i razne traktore sa prikolicama tako da mi nece biti problm tereti slepera od 16m.
                samo kao prvo hteo bi se informaisati koje firme traze vozace (neiskusne) i da prvog meseca daju bar kakvu takvu platu,i gazde da ne muljaju?

Comment

• johnny 89
                  CBC Početnik
                  • 08.12.2010
                  • 5
                  • Backi Petrovac

ja sam iz backog petrovcatu 25km od NS i juce sam pronasao na netu ovaj forum i registrovao se odmah o poceo da trazim posao,inace zelja mi je biti profesionalni vozac kamiona,to sam zeleo jos od Detinjstva da radim,i cekao sam da polozim potrebne kategorije za to,evo pre mesec dana sam polozio C ,sad za oko 8dana treba jos E i gotovo,imacu onda B,C,E,F kat. onda ce biti problem naci firmu u NS ili okolini gde bi me primili da steknem potrebno iskustvo i pocnem sa voznjom kamiona,moze i solo i slepera,meni to nece biti problem,jer tehnickijako brzo ucim voziti i brzo se navikavam na vozilo koje vozim,imam iskustva na raznim traktorima sa prikolicama koje vozim od 15g,a sad bi voleo da vozim slepere ili autovozove.
                  E i sad od skole imam samo osnovnu i polozene kategorije i zanima me dali ce to biti problem pri zaposljavanju?
                  U koju firmu primaju neiskusne vozace i gde gazde redovno placaju i ne muljaju?
                  za pocetak bi vozio ovde samo po srbiji a kasnije mozda i preko.

Comment

• Pro FX-Sniper
                    CBC Senator XXL
                    • 11.01.2010
                    • 14410
                    • Medakovic
                    • Alfa-Brera

Originally posted by Nemmanja
                    Johnny 89 odakle si tacno,posto sam i ja iz okoline Ns tacnije iz Kaća,vidim slicno smo godiste, a i u istom smo sosu. Sniper zvao sam sad onaj oglas za 2 vozaca u ns,sutra im nosim cv pa cemo videti sta ce biti.
                    Ajde, pa neka je sa srecom.

Comment

• johnny 89
                      CBC Početnik
                      • 08.12.2010
                      • 5
                      • Backi Petrovac

a zanima me kakvo iskustvo imaju vozaci kod matijevica (industrija mesa) cuo sam da tamo ima 50 kamiona i kombija za dostavu,i da mladji vozaci razvoze samo po vojvodini,i imaju placu 35000din mesecno,e sad tamo bi se mogo zaposliti preko veze,ali zanima me kako je tamo,dali neko tamo radi i kavi su uslovi?

Comment

• Miskec
                        CBC Član
                        • 06.12.2010
                        • 11
                        • beograd

Johny 89 mogo bi da udjes u eurokop ali oni su u raskoj,na kosovu, bez plate par meseci nov kamion da vozis, neko je ovde to pominjao ali neznam kako sad da nadjes taj post i ko je napisao.

Comment

• Miskec
                          CBC Član
                          • 06.12.2010
                          • 11
                          • beograd

Ja sam pisao da u firmama koje rade za Deltu mozes steci iskustvo ali mozda po cenu da ne primis novac.Jedna od njih je i Tina trans (za koju ovo o novcu i najvise vazi)...mada nisam siguran da li jos postoji posto su bili u zestokoj krizi.Nalaze se u Resniku ili Rakovici (nisam siguran) pored firme Dumeko.

Takodje pokusaj i u firmama Janus trans, Vincic (Vigotrans), MM Expo, Suncica, Djani trans....sve one rade za Deltu.Takodje mogao bi pokusati i u Centro proizvodu u Surcinu.Trazili su nedavno vozace a mozda i u Neltu, mada sam cuo dosta negativnih stvari za Nelt i ne smem nista da tvrdim.[/quote]

Sniper dali mozes da mi urgiras za neku od ovih firmi? jesi li radio unekoj od njih? Hteo bi tandem,slepu, solo ili manji zbog teranja na rampu,samo ne prikolicar vozio sam ga 2 meseca i sad me ceka ponovo na prolece, al ja hocu da izbegnem jer je sedrlja teske kategorije.

Comment

• Miskec
                            CBC Član
                            • 06.12.2010
                            • 11
                            • beograd

ajaoj sad sam procito sve sniper. Ajde savetuj. MMexpo ili Srboex?

Comment

• Pro FX-Sniper
                              CBC Senator XXL
                              • 11.01.2010
                              • 14410
                              • Medakovic
                              • Alfa-Brera

Pa evo ovako.....MM Expo ti je domaci transport a Srbo export ti je medjunarodni.E sad, sta ti zelis???
                              I jos nesto, nema potrebe da urgiram u bilo kojoj od ovih firmi zato sto njima vozaci (verovao ti ili ne) uvek trebaju.Iskreno od svih ovih firmi ubedljivo je bila najbolja "Janustrans".Dok je pokojni gazda Vlada bio ziv plata je uvek "ali uvek" bila na vreme.Onda je i kod njih malo zapelo ali i dalje mislim da su ok.Sto se tice Tinetrans ako jos uvek i postoji savetovao bih ti najiskrenije da se klonis nje.MM Expo je bio ok jedno vreme pa im je onda plata kasnila i po 2 meseca....kakvo je sad stanje ne znam.Takodje je tu i Boki trans (Delts Maxi), i tu bih ti savetovao da uopste ne pokusavas posto gazda menja vozace kao carape.Jednom recju-nema love.Vigo trans je jedno vreme radio i inostranstvo a takodje i za Deltu.Znam da su zapali u velike probleme i da su poceli da rasprodaju kamione jer nisu mogli palacati lizing.Kakvi su sad....ne znam.Pokusaj u firmi Djani trans.Taj tip ima samo jednog slepera (zeleni Mercedes Actros).Kamion je koliko sam ja video u odlicnom stanju.

E sad koliko sam ti pomogao, ne znam.Ali zelim ti iskreno da nadjes neku ok firmu, tj. gde ces primatu platu na vreme

Comment

• Vesko
                                CBC Početnik
                                • 23.11.2010
                                • 7
                                • Srbija

Zdravo Sniper. Trazim posao vozaca kamiona(C,E kat.) vec duze vreme i uvek lose prodjem, jer nemam iskustva. Zvao sam mnoge preko oglasa iz novina, ali nista.Probao sam i licno otisao u Pancevo u Transport-komercu, ali bilo je nas 40-tak i opet nista... Sad razmisljam da probam u firmi "CVRCAK" , ali ne znam nista o njima. Mnogi su mi rekli, da oni primaju vozace bez iskustva, naravno sa neredovnom isplatom. Zamolio bih te, ako znas nesto o ovoj firmi, da mi odgovoris...

Comment

Working...
                                X