Glavni zadaci i odgovornosti:
• Dostava vode i aparata za vodu („water
cooler“-a)
• Održavanje i čišćenje aparata za vodu u
prostorijama klijenata i magacina
Uslovi:
• Srednja stručna sprema
• Odslužena vojna obaveza
• Vozačka dozvola C kategorije bez prekršaja,
najmanje 3 godine iskustva
• Iskustvo u poslovima dostave na teritoriji Novog Sada i okoline
• Iskustvo u radu sa klijentima
Zahtevane veštine:
• Profesionalni pristup poslu i klijentima
• Tačnost i odgovornost
• Spremnost na prekovremeni rad kada je to
potrebno
• Dobre sposobnosti organizacije i planiranja
• Sposobnost rada pod pritiskom i u okviru
striktno zadatih rokova
Postovani
Vozac sam B,C,E kategorije sa velikim iskustvom u voznji solo kamiona,nada mi i vonja E kategorije nije strana al zivim u Nisu i nemam posla.da li bi mogao neko da mi pomogne u vezi sa nalazenjem posla.unapred hvala.
Drage kolege, nov sam na ovom forumu, a nesnalazim se mnogo ni sa kompijuterima.
Bolje se snalazim na tockovima i sa volanom u rukama.
Hteo bih da vas pozdravim sve, i kao nov clan, pozelim sve najbolje za prestojece praznike, i Novu Godinu.
Inace, ako mi neko moze pomoci, bezuspesno trazim posao nekoliko meseci, nisam u toku jer sam duze vreme bio u inostranustvu, pa sam van price.
Posedujem B,C,D,E, kategorije, zivim u Beogradu.
Imam iskustva u gradskom prevozu, oko 5 god., u Beogradu, i oko 3 godina voznje na malom kamionu 5 T.
To je u radnoj knjzici.
Vozio sam i preko u Americi, kamion sa prikolicom, ali za to nemam nista napismeno.
Spreman sam na bilo kakav posao vozaca, samo da nije gradski saobracaj.
Unapred hvala i pozdrav, Milan.
Poštovanje,
novi sam na forumu, iz bosne i hercegovine sam i vec nekoliko bezuspjesno trazim posao vozaca ili mehanicara, imam polozene b,c,e, katagorije i vrhunski sam mehanicar i vozac za bilo kakve strojeve, pa ako neko moze da mi pomogne bio bih mu beskrajno zahvalan?
Hvala unaprijed !!!
Postovani i ja sam nov u ovome pa bih vas molio za pomoc, iz Subotice sam sa aktivnom voznjom u B kategoriji , a od nedavno i C,E .Posto sam ostao bez posla posle 30g. rad sam odlucio da se upustim u ovaj posao vozaca posto nema posla bas za nas u naj boljim godinama.Ovom prilikom trazim savet i misljenje kako da nadjem pouzdanog poslodavca ili da idem od vrata do vrata da pitam za posao .Unapred hvala.
Pozdrav svim novim clanovima a evo i jedne konstatacije za njih.Nema potrebe da molite za posao.Na ovom sajtu upravo na ovoj temi su vam uvek svezi oglasi koji su skinuti sa drugih sajtova za zaposljavanje, ili iz novina, ili opet od nekog ko zna da neke firme imaju potrebu za vozacima, itd.Iskreno morate i sami malo da se potrudite u vezi posla.Na ovoj temi se desilo nebrojeno puta da ljudi traze poslove u svom gradu a pre toga "UOPSTE" nisu pogledali vec postojece oglase.
Oglase koje postavljam su mahom uzeti sa sajtova "Infostud", "Bestjobs", "Poslovi", "Lakodoposla"....ili iz dnevnog lista "Novosti" ili pak sa biroa za zaposljavanje.Prvenstveno oglase pregledam zbog sebe (da budem iskren), a naravno onda te iste ubacim ovde.
Ponovicu jos jednom, morate sami zasuci rukave i pokusati na razne nacine da dodjete do posla a ovaj sajt je samo jedna opcija od mnogo ponudjenih.
Srecno.
Comment