Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nikola405
    CBC Član
    • 03.06.2010
    • 24
    • Driving around....

Re: trazim ili znam ko nudi posao

Pozdrav svima!!!Jel zna neko nešto o firmi Euro-Petrol iz Subotice,koje kamione imaju i kakve su plate.Pozvali me na razgovor sutra,pa reko jel da idem ili da ne gubim vreme?Hvala unapred.

Comment

• Pro FX-Sniper
      CBC Senator XXL
      • 11.01.2010
      • 14410
      • Medakovic
      • Alfa-Brera

Pre kratkog vremena su imali oglas za vozaca.

A od jednog kolege sam cuo malo losije vesti o njima.E sad....sta je istina?
      Ali ako ne zivis blizu Subotice mislim da ti se ne isplati ici tamo.
      You can run, but you can't hide.

Comment

• lexa_88
        CBC Član
        • 23.03.2011
        • 27
        • Beograd

Dobar dan... Naleteh slucajno na ovaj forum, nisam ni znao da postoji ovako nesto... Pisete o Gsp_u... Radio sam tamo 4 meseca i dobio odkaz... Lepo mi napakovali sefovi zato sto sam se pobunio zbog vozila i nepostenja. Inace vozila su losa, popravljaju se na olovku...izdavani dupli putni nalozi...i jbg provalim ih i oni me sklone da ne bih pricao jer im je bitnija izlaznost i brojno stanje nego da li vozilo izpravno. Pisao sam Generalnom Direktoru sta mi se desilo i zbog cega sam dobio odkaz...ali cisto sumnjam da ce me primiti, izgleda da cu pravdu traziti preko nasih dobrih i brzih sudova. Inace odkaz sam dobio bez odkaznog roka, samo mi uruceno resenje i cao... Sefovi se ponasaju kao da je to njihova forma...opsti haos...

Comment

• savasm
          CBC Član
          • 28.01.2011
          • 19
          • Sremska Mitrovica

Obećao sam da ću se javiti posle razgovora sa firmom Sekulić transport.
          Razgovor sam obavio,al ništa konkretno sad im netreba vozača,dobro je kao što sam došao na razgovor imaće me u vidu čim im zatreba neki vozač.
          I tako uglavnom ništa,mislim da su hteli da ispoštuju moju vezu što me je preporučio,pa su me zvali na razgovor

Comment

• sNIp
            CBC Član
            • 01.01.2011
            • 54
            • sm

savo odakle si tacno? koliko si mator?

Comment

• Pro FX-Sniper
              CBC Senator XXL
              • 11.01.2010
              • 14410
              • Medakovic
              • Alfa-Brera

Originally posted by savasm
              Obećao sam da ću se javiti posle razgovora sa firmom Sekulić transport.
              Razgovor sam obavio,al ništa konkretno sad im netreba vozača,dobro je kao što sam došao na razgovor imaće me u vidu čim im zatreba neki vozač.
              I tako uglavnom ništa,mislim da su hteli da ispoštuju moju vezu što me je preporučio,pa su me zvali na razgovor
              Skoro svaka firma ponavlja jedno te isto kada se ode na razogovor a to je: "Imamo vas u vidu".Tu se u 90% slucajeva sve zavrsava.
              Samo Bog i ja znamo koliko sam istih firmi pozvao posle nekog kratkog vremena (cisto da vidim da li se nesto promenilo i da li im u medjuvremenu trebaju vozaci) a oni mi traze po ko zna koji put broj telefona iako sam im odmah nakon prvog razgovora ostavio.Tu se vidi koliko su ozbiljni i koliko su vozaci ispostovani sa njihove strane.

Comment

• sekula90
                CBC Član
                • 14.11.2010
                • 14
                • loznica

pozdrav svima.imao sam posla jedno krace vreme,trenutno nista,pa sad polako trazim sta bi i gde bilo pametno.cujem da je srbo export losa solucija,a hteo sam ici tamo.raspitivao sam se i ovde po loznici,al losa sitovacija.ako neko zna neku firmu,loznica,sabac da trebuje vozaca bilo bi super .pozdrav za sve

Comment

• sNIp
                  CBC Član
                  • 01.01.2011
                  • 54
                  • sm

Originally posted by sekula90
                  pozdrav svima.imao sam posla jedno krace vreme,trenutno nista,pa sad polako trazim sta bi i gde bilo pametno.cujem da je srbo export losa solucija,a hteo sam ici tamo.raspitivao sam se i ovde po loznici,al losa sitovacija.ako neko zna neku firmu,loznica,sabac da trebuje vozaca bilo bi super .pozdrav za sve
                  probaj u interkop,plate nisu bas nesto,ali bolje ista nego nista. nek ti to bude prelazno resenje.

Comment

• sekula90
                    CBC Član
                    • 14.11.2010
                    • 14
                    • loznica

hvala na predlogu.videcu za inter kop.videcu jos i ovuda po lo.gde god,treba neka veza u pm.ne mozes naci posla sam pa et.

Comment

• lexa_88
                      CBC Član
                      • 23.03.2011
                      • 27
                      • Beograd

Mlekara u Sabcu trazi vozace, plata oko 40 000. Burazer je trazio posao vozaca pa ga posle zvali, ali odustao...poceo da radi u Man_ovom servisu...

Comment

• lexa_88
                        CBC Član
                        • 23.03.2011
                        • 27
                        • Beograd

Da li neko zna nesto o Elita-Cop?
                        Borovica iz Rume prima vozace, ali ne znam kakva je isplata i da le je redovan. Drugar je poceo prosle nedelje da vozi kod njega...videcemo kako ce biti sa placanjem. I primio ga je bez iskustva na slepera.

Comment

• sNIp
                          CBC Član
                          • 01.01.2011
                          • 54
                          • sm

za borovicu nzm,ali cu i ja otici za meseca dana tamo. Svaki dan vidjam njegove kamione. Najupecatljivije su one skanije njegove.

Za elitu jedino sto znam jeste da je to gradjevinska firma i da poseduje kipere,radne masine.

Comment

• Pro FX-Sniper
                            CBC Senator XXL
                            • 11.01.2010
                            • 14410
                            • Medakovic
                            • Alfa-Brera

SCB D.O.O.

Vozač - dostavljač

Opis kompanije:

* Preduzeće specijalizovano za distribuciju iz Beograda.

Opis posla:

* dostava robe kombi vozilom na teritoriji grada Beograda

Uslovi:

* C kategorija
                            * Radno iskustvo
                            * najmanje srednja stručna sprema

011/208-4033; 208-4055

Comment

• lexa_88
                              CBC Član
                              • 23.03.2011
                              • 27
                              • Beograd

snip
                              Napisacu iskustva drugara koji se zaposlio kod njega.

Comment

• savasm
                                CBC Član
                                • 28.01.2011
                                • 19
                                • Sremska Mitrovica

Evo da i ja nešto napišem za Borovicu,pošto prilično znam dosta.
                                Iza te firme stoji neko moćan iz državnog vrha inače kao gazda je grozan,plata nikakakva nije na vreme,a u pojedinim slučajevima dobiješ otkaz a da platu i neprimiš.
                                Sve firme koje je kupio polako gasi i upropašćava stari sistem to bož velike privatne firme.
                                Ovo sve pišem iz pouzdanih izvora,pošto je moju firmu u kojoj trenutno radim kupio za siću,prodati smo pred novu godinu i sad se polako gasimo.
                                Uglavnom kad sam pričao sa vozačima koji su ga napustili koji je glavni razlog,kažu da neznaš koliko ti je radno vreme radiš a platu sanjaš i vozače menja ko čarape.Eto to je prava istina,e sad se neko pita odkud novi kamioni mora da dobro posluje,a prava istina je nešto drugo na višem nivou.

Comment

Working...
                                X