Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro FX-Sniper
    CBC Senator XXL
    • 11.01.2010
    • 14410
    • Medakovic
    • Alfa-Brera

Re: trazim ili znam ko nudi posao

Pa vidi....ne zna se ko je gori...dal' Avala ili Srboexport.Jednom djubrad uvek djubrad.I to zasigurno.
    Jedino kada se gazde promene mozda krene na bolje.
    You can run, but you can't hide.

Comment

• zorans17
      CBC Član
      • 01.05.2011
      • 64
      • jagodina

vezano za ar gradnju, adresa je vodovodska 162a, gazda aca radonjic, sto se tice plata je redovna i tacna po dogovoru preporucio bih tu firmu
      svaki novi minut je sansa da nesto promenis

Comment

• savasm
        CBC Član
        • 28.01.2011
        • 19
        • Sremska Mitrovica

Pozdrav kolege,potrebna mi je informacija za firmu "VI MI COMPAY" Beograd,imam u ponedeljak razgovor,idem po preporuci kolege koji zna samo firmu i broj gazdin.Kad sam nazvao, gazda mi reče da dođem na dogovor,e sad znači mi bilo kakav komentar pošto neznam skoro ništa o toj firmi.

Comment

• zorans17
          CBC Član
          • 01.05.2011
          • 64
          • jagodina

a cime se bavi ta vi mi firma kakve kamione ima kako si saznao za njih, nisu mi poznati uopste. pozdrav
          svaki novi minut je sansa da nesto promenis

Comment

• savasm
            CBC Član
            • 28.01.2011
            • 19
            • Sremska Mitrovica

Rade isključivo međunarodni transport,najviše voze za Italiju imaju oko 30-tak kamiona većinom Volvo FH12 par komada su skoro uvezli iz Hrvatske od Peveca,nisam pitao kolegu kako je stupio u kontakt stom firmom,al nije mi ni bitno to.

Comment

• WladimirWB
              CBC Član
              • 17.05.2011
              • 17
              • Brestovac, Serbia
              • Lancia Dedra LX

Originally posted by saulin
              pozdrav WladimirWB
              evo i ja da se ukljucim pa da ti odgovorim,mozes ti probati u srboexport ali za pare tesko a kako ti kazes nece biti lose zbog iskustva,nemoj pitati na tel nego idi direktno kod njih jer tamo uvek treba svaki dan,ali ako si negde bar vrlo malo vozio to je za tvoje dobro oni ce pitati dal si vozio,ti kazi da si vozio na par mesta ne znaju oni dal si ili nisi vozio,jer tamo svi koji voze pre tog srboexporta nisu vozili al kada su bili na razgovor svi kazu dal su negde vozili i onda ih primaju,i za tu platu ako ne plate otvorice ti se same oci pa ces to svoje naplatiti,ako me razumes sta hocu da ti kazem,niko od nas nije se rodio na kamion pa da sve odmah zna,sve ces steci vremenom i ako volis kamion nece ti biti nista tesko sve samo dodje od sebe,a uvek misli na duzinu sirinu i visinu kamiona to je na pocetku pa ti posle samo uđe u krvv,sta jos da ti kazem sem da imaš sretan put i voznju.
              Ma kontam sta hoces reci i slažem se u potpunosti. Ja sam u par navrata konkurisao preko sajta al me nikad nisu kontaktirali. Slao sam i jednog prijatelja da se raspita direkno kod njih al mu rekli da ne primaju trenutno a onda posle nedelju dana cujem da se momak iz mog kraja zaposlio. Navodno veza mu bio neki stari i poznati vozač CRVENKO al ja do tog nikad nisam uspeo doci. Ja lično nikad nisam bio u Srboexport jel me put nikako ne nanese na taj kraj a samo zbog pokusaja razgovora da zapucam uvek mi delovalo ne sigurno i ne isplativo... Mada ako ste sigurni da ako ih slažem za radno iskustvo da ce me zaposliti onda i vredi otići... Jbg nisam pametan.

Comment

• lexa_88
                CBC Član
                • 23.03.2011
                • 27
                • Beograd

Sumaher, nema posla kod tog lika u Surcinu.
                Peki30, probacu u ar gradnji...sutra cu da odem.
                Hvala vam u svakom slucaju.

Comment

• saulin
                  CBC Veteran
                  • 25.10.2009
                  • 180
                  • srbistan

Originally posted by WladimirWB
                  Originally posted by saulin
                  pozdrav WladimirWB
                  evo i ja da se ukljucim pa da ti odgovorim,mozes ti probati u srboexport ali za pare tesko a kako ti kazes nece biti lose zbog iskustva,nemoj pitati na tel nego idi direktno kod njih jer tamo uvek treba svaki dan,ali ako si negde bar vrlo malo vozio to je za tvoje dobro oni ce pitati dal si vozio,ti kazi da si vozio na par mesta ne znaju oni dal si ili nisi vozio,jer tamo svi koji voze pre tog srboexporta nisu vozili al kada su bili na razgovor svi kazu dal su negde vozili i onda ih primaju,i za tu platu ako ne plate otvorice ti se same oci pa ces to svoje naplatiti,ako me razumes sta hocu da ti kazem,niko od nas nije se rodio na kamion pa da sve odmah zna,sve ces steci vremenom i ako volis kamion nece ti biti nista tesko sve samo dodje od sebe,a uvek misli na duzinu sirinu i visinu kamiona to je na pocetku pa ti posle samo uđe u krvv,sta jos da ti kazem sem da imaš sretan put i voznju.
                  Ma kapiram sta hoces reci i slažem se u potpunosti. Ja sam u par navrata konkurisao preko sajta al me nikad nisu kontaktirali. Slao sam i jednog prijatelja da se raspita direkno kod njih al mu rekli da ne primaju trenutno a onda posle nedelju dana cujem da se momak iz mog kraja zaposlio. Navodno veza mu bio neki stari i poznati vozač CRVENKO al ja do tog nikad nisam uspeo doci. Ja lično nikad nisam bio u Srboexport jel me put nikako ne nanese na taj kraj a samo zbog pokusaja razgovora da zapucam uvek mi delovalo ne sigurno i ne isplativo... Mada ako ste sigurni da ako ih slažem za radno iskustvo da ce me zaposliti onda i vredi otići... Jbg nisam pametan.
                  javascript:void(0);wladimirwb ja sam tamo radio,uvek primaju one iz kojeg kraja je taj gazda to su iz nekih vladimiraca pa ne znam ni ja kako se zovu ta meste,ti iz tog kraja pre srboexporta ako mi verujes nisu vozili ni biciklo a kamoli kamion nemaju pojma sa voznjom i to 80% njih su primljeni tako mi smo ih zvali ŠPARTAĆI jer ni na špartanje nisu bili a najvece cinkare su,a da ih vidis kako voze da places od muke sta rade tim kamionima,obavezno usput upale kocnice ne znaju da saltaju,ne znaju da se postave na rampu za utovar,a dobiju najbolja vozila zato sto su cinkare,pa cu ti jos jednom reci niko ne zna dal si ti vozio il nisi samo kazi da jesi i dobro ces proci

Comment

• shumaher
                    CBC Član
                    • 19.05.2011
                    • 23
                    • beograd

Iskreno malo me je uvredilo vredjanje kolega iz Vladimiraca,i okolnih mesta posto sam i ja rodom iz tog kraja.Istina je da ima losih vozaca u srboexportu ali nisu svi. . .

Comment

• putnik
                      CBC Veteran
                      • 06.03.2010
                      • 112
                      • leskovac

Originally posted by lexa_88
                      pa cu ti jos jednom reci niko ne zna dal si ti vozio il nisi samo kazi da jesi i dobro ces proci
                      Vidi Vladimire ne znam kolko je to pametno da lazes oko toga jer sta ce biti ako ti to i prodje pa sednes u kamion i nedaj boze napravis neko sranje,jebi ga put je to koga si onda lagao razmisli malo. Nemoj da ti tesko pada sto ces biti suvozac nekome, bolje par meseci tako da vidis dal ti lezi takav zivot i sve sto ide uz to nego da po svaku cenu uhvatis volan.To sto imas 120 kila ne znaci da si rodjen za sofera.Pozdrav

Comment

• Pro FX-Sniper
                        CBC Senator XXL
                        • 11.01.2010
                        • 14410
                        • Medakovic
                        • Alfa-Brera

Slazem se sa kolegom.Par meseci...i to da radis samo domaci transport.Da se ucis na medjunarodnom transportu...to ti nikako ne preporucujem.A iskreno i ne verujem da bi se odmah snasao u medjunarodnom jer ima mnogo stvari na koje bi trebao da pazis.

Comment

• Pro FX-Sniper
                          CBC Senator XXL
                          • 11.01.2010
                          • 14410
                          • Medakovic
                          • Alfa-Brera

TIM 99

Vozač

Opis kompanije:

* Trgovina na veliko i malo alkoholnim pićima

Opis posla:

* vozač teretnih vozila

Uslovi:

* SSS,
                          * vozačka dozvola B I C kategorije,
                          * 1 godina radnog iskustva

011/755-87-87
                          063/303-452

Comment

• Pro FX-Sniper
                            CBC Senator XXL
                            • 11.01.2010
                            • 14410
                            • Medakovic
                            • Alfa-Brera

VOZAČ C kategorije, potreban.

063/392-271

Comment

• savasm
                              CBC Član
                              • 28.01.2011
                              • 19
                              • Sremska Mitrovica

Pozdrav kolege, nije mi niko ništa odgovorio za VI MI COMPAY Beograd,nije moguće da niko nije čuo za njih.Sutra imam razgovor zakazan bilo bi poželjno da znam nešto,da znam skim imam posla ?

Comment

• pipak
                                CBC Član
                                • 08.05.2010
                                • 22
                                • Beograd

Originally posted by savasm
                                Pozdrav kolege, nije mi niko ništa odgovorio za VI MI COMPAY Beograd,nije moguće da niko nije čuo za njih.Sutra imam razgovor zakazan bilo bi poželjno da znam nešto,da znam skim imam posla ?
                                Pozdrav savo!!!!! Ja ti javljam za 3-4 sata sve vezano za VI MI COMPANY..Moj skolski drugar radi kod njih..Javljam posle...

Comment

Working...
                                X