Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ole
    CBC Član
    • 24.05.2010
    • 17
    • ljubljana

Re: trazim ili znam ko nudi posao

IZKUŠEN MEHANIK IN VOZNIK C IN E KATEGORIJE (SLOVENIJA, LJUBLJANA)

Postavljeno: Thursday, 05 May, 2011 02:00
    Oglas je izmenjen: Wednesday, 25 May, 2011 11:24
    Oglas istice: Wednesday, 03 August, 2011 02:00
    Odgovorite: avtovleka.kopitar@siol.net
    Kompenzacija : (Not Provided)
    Tip zaposlenja : Puno radno vreme
    Grad : Ljubljana
    Adresa : Podutiška cesta 166
    Telefon : 00386 1 583 77 77

IŠČEMO IZKUŠENEGA MEHANIKA TER VOZNIKA B, C IN E KATEGORIJE ZA DELO PRI AVTOVLEKI. DELO JE DINAMIČNO IN ZANIMIVO PREDNOST IMAJO VOZNIKI Z IZKUŠNJAMI Z DELOM NA AVTODVIGALIH. NUDIMO STANOVANJE (GARSONJERO), ZAŽELJENO JE OSNOVNO ZNANJE SLOVENSKEGA JEZIKA. http://www.avtovleka-kopitar.si

Primaju vozaca iz Srbije uslov je da ima veliko iskustvo u prevozu automobila i da se razume u automehaniku.Mozete slati CV putem maila ili zvati na tel.Slucajno naleteh na oglas u beogradskim oglasima.Zvao sam ih i pitao naravno za platu ali o tom nece da pricaju. Za taj posao u sloveniji plata ide minimalno 13ct/km ili dnevnica min. 60-65e.Tako da znate.

Comment

• Pro FX-Sniper
      CBC Senator XXL
      • 11.01.2010
      • 14410
      • Medakovic
      • Alfa-Brera

Od toga Ole nema nista.Zasto bi Slovenac zaposlio "bas" Srbina a da ne moze da ga "IZ****"???
      Njima nikad nisam verovao.
      You can run, but you can't hide.

Comment

• Ole
        CBC Član
        • 24.05.2010
        • 17
        • ljubljana

Tacno tako, to je i meni prvo palo napamet. Ali pod jedan bitno je izaci pa ces posle mnogo lakse naci drugi posao kad si vec jednom u slo a drugo ne moze bas lako da te iz****, imamo tu prava mnogo veca nego sto se misli. U svakom slucaju ne treba pristajati na platu manju od one koju sam napisao jer ti kad vozis automobile normala je da se desavaju ostecenja raznorazna,kamencici,zbunje nagledao sam se svega i normala je da ce ti to odbiti od plate.Poz

Comment

• Pro FX-Sniper
          CBC Senator XXL
          • 11.01.2010
          • 14410
          • Medakovic
          • Alfa-Brera

Maa Ole, sve ja to shvatam.Ali zar se ne upitas odmah zasto bi on zaposlio Srbina a ne prvo "svog" Slovenca ili bilo kog drugog?

Nedavno sam u Ball packeging-u upoznao jednog Bosanca koji radi za Slovenca i kaze da radi za njega veoma kratko a vec hoce da da otkaz.Kaze da mu ovaj **** pomera.E sad, ako on laze mene ja lazem tebe.Ali to su njegove reci.

Comment

• driverxl
            CBC Senator XXL
            • 03.06.2011
            • 560
            • Srbija
            • karuce

Pozdrav svima i samo da dodam da u Sloveniji vise nema tih para za koje se nekada radilo ali je i dalje to puno vise nego sada kod nas.Ko je mlad,zeli i ume puno toga da odtrpi neka ne odustaje.Za prvo javljanje svima vama srecan put .

Comment

• zorans17
              CBC Član
              • 01.05.2011
              • 64
              • jagodina

pozdrav kolege jedna informacija mi je potrebna dali mozda neko zna kako se moze kontaktirati kamenolom JELEN DO, ne mogu da pronadjem na internetu mozda im nije to ime
              svaki novi minut je sansa da nesto promenis

Comment

• driverxl
                CBC Senator XXL
                • 03.06.2011
                • 560
                • Srbija
                • karuce

Jelen Do su,ako se ne varam,kupili slovenci i jedina sansa je da se javi neko iz tog kraja ko bi mogao da pomogne.Hi.

Comment

• zorans17
                  CBC Član
                  • 01.05.2011
                  • 64
                  • jagodina

hvala kolega, videcemo mozda ce neko od kolega da zna, kazu da vozaci primaju platu od 140000 do 160000din, koliko je tacno neznam ali bih voleo da proverim

Comment

• driverxl
                    CBC Senator XXL
                    • 03.06.2011
                    • 560
                    • Srbija
                    • karuce

Prijatelju,imas puno trazenih informacija preko pretrazivaca,telefone,odg.lica i vlasnike tj.grupaciju(da ih ne reklamiram ovde)sve osim visine plate.Poz.

Comment

• Pro FX-Sniper
                      CBC Senator XXL
                      • 11.01.2010
                      • 14410
                      • Medakovic
                      • Alfa-Brera

Zorane, ne shvati me pogresno ali o tim parama moze samo da se sanja.Ja mislim da nema nista od toga.Te pare retko ko ima i u zapadnim zemljama Evrope.

Comment

• sNIp
                        CBC Član
                        • 01.01.2011
                        • 54
                        • sm

gledam ove oglase i ne verujem..

Prvo sto lik trazi posao vozaca,za medjunarodnu,za posao slobodan 2 dana u nedelji.

Drugo sto ovoliko firmi trazi posao vozaca na oglasima. Cim trazi preko oglasa znaci da nije bajno. Da je dobra firma,vozaci bi se lepili za nju sami.

Comment

• zorans17
                          CBC Član
                          • 01.05.2011
                          • 64
                          • jagodina

verovatno si u pravu za platu, tako sam samo nacuo, ali mi je verovatnije da je to samo mit i bajka, mozda su i imali tu platu pre par godina ali sada ne verujem ni ja ali cisto da cujem i druga misljenja a mozda i ima neko licno iskustvo sa njima

a u vezi oglasa za posao, mislim da je situacija u zemlji takva da nema firme koja ima zadovoljavajucu zaradu, tako da ne moze da plati vozacima veliku platu, a u poredjenju sa ranijim platama sadasnje plate su nula, tako da mislim da su firme u ocaju i daju oglase za vozacima pa se tu jave kojima je neophodan kakav takav posao ili kolege pocetnici koji bi da steknu radno iskustvo

a evo primer za plate, 2002 godine imao sam platu u ar gradnji 2,5 maraka po satu za 10 sati 25 maraka puta 30 dinara marka to je 750 din puta 30 dana 750 maraka ako imam preko 10 sati isao sam i do 900 maraka, stan sam placao 100 maraka, znaci za zivot mi je ostajalo 650-700 maraka u to vreme velike pare bar za mene a sada se plate krecu 300-500 evra stan 100 evra znaci
                          200-400 evra za struju i komunalije i sve ostale poterbe

nadam se da sam na pravi nacin izneo svoju poentu. pozdrav

Comment

• Pro FX-Sniper
                            CBC Senator XXL
                            • 11.01.2010
                            • 14410
                            • Medakovic
                            • Alfa-Brera

U pravu si za ovo sto si napisao.Ali gledaj...da poslodavci hoce samo da ispostuju delic onoga sto bi trebalo da se ispostuje mislim da ne bi bilo problema.A tu prvenstveno mislim da plate ne kasne.Ali ni dana.A to i te kako moze da se resi.Ti kazes da si nekad bio u gradnji...zar ne.E pa vidis takodje sam se i ja bavio nekad time.Bavio sam se dekoracijom enterijera.Imao sam 3-4 coveka koji su radili za mene.Dnevnica im je bila 30e.Svake subote je bila isplata.Za ljude je morao da se izdvoji novac i tu ne sme da bude nikakvih problema.Za ljude i za materijal novac ne sme da fali.Kada se zavrsi posao, plate se ljudi i sve sto treba i tek tada ja uzimam svoj deo.I iskreno bilo je novca i to dosta.

A vidi danas, plate kasne po 2-3 meseca a negde mozda i duze a vozaci cute.Sto znaci da smo prvenstveno mi najveci krivci.Oni vide da im se moze i to je to.Zato je skoro u svakoj firmi ista situacija.Najiskrenije, za zadnje 2 ili 3 godine nisam cuo da je vozac pohvalio firmu u kojoj radi.
                            Razne gazde voze kola od po nekoliko desetina hiljada evra a neki (koje znam) imaju i jahte od po pola miliona evra a za ljude koji rade za njih...bas ih zabole.

Iskreno se nadam da ce svemu tome brzo doci kraj i da ce se situacija popraviti.Ali mi treba da doprinesemo tome.Niko drugi.U nasoj bransi, jedino mi vozaci mozemo reci..."Sada je dosta".

Comment

• zorans17
                              CBC Član
                              • 01.05.2011
                              • 64
                              • jagodina

vidis apsolutno se slazem sa tobom vozaci su sami krivi za to, vozaci cute i ne bune se, ali kad razmislim razlog zasto se ne bune je taj, jer ako da otkaz za njegovo radno mesto vec ceka bar 10 vozaca koji bi radili i za manju platu, ali gazde to zloupotrebljvaju pa zbog toga i kazu, "sutnes kamen a ono ispod njega vozac".

mislim da smo mi takav narod koji razmoslja na nacin "cuti moze da bude i gore"
                              a ne razmislja "a zasto mi ne bi bilo bolje, kada moze da bude bolje"

i jos nesto mislimda nas posao vozaca unistavaju i ljudi koji imaju kategorije, ali nisu radili posao vozaca

mislim na ono: moler-vozac ili magacioner-vozac
                              nemam ja nista protiv tih ljudi ali licno smatram da su deo problema

Comment

• SREMAC
                                CBC Početnik
                                • 04.06.2011
                                • 1
                                • SREM

CAO KOLEGE STA SE RADI?? Nov sam i trazim posao vozaca .....Ako neko zna neku firmu iz indjije i okoline neka mi javi.... Vozio sam slo ,nem, ita, grcku, mak....Naravno neku firmu sto placa jer od prosle jos nisam izvukao pare..Hvala unapred i pozzzz svima

Comment

Working...
                                X