VOZAČI za međunarodni transport, sa iskustvom, C i E kategorije, potrebni za lokaciju Rusije i Ukrajine, vozači za mikser sa radnim iskustvom i magacioneri sa B i C kategorijom, za prevoz i utovar, mlađi kandidati, za Beograd, potrebni.
011/361-1331
Ovo je agencija za zaposljavanje 'Orka'. Rade po principu: uplatish im 2500 din za 60 dana, a oni te u toku tih 60 dana obavestavaju o poslovima za koje si se prijavio.
Da li je neko imao iskustva sa takvim nacinom trazenja posla? Da li je to samo bacanje para ? Zna li neko kako oni funkcionisu sa poslodavcima ? Napomenula mi je da imaju oglase za neke poslove koje ja nisam nasao na netu, Zanima me da li stvarno imaju nesto sto vredi tih 2500 din.
VOZAČ-AUTODIZALIČAR, sa C i E kategorijama i radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima, potreban firmi Gikongt DOO Beograd za rad na vozilu DAF XF95 tegljač sa Palfinger PK26000E kranom i pratećim priključnim vozilima.
011/807-0553
063/283-097
Takodje zvao, Ostruznica je u pitanju i nije samo posao vozaca vec i odrzavanja vozila, utovar istovar, rad na stovaristu kada nema posla i td...
Pozdrav Pajsone, evo ja cu ti odmah reci i ustedeti ti taj novac ....ne uclanjuj se u takve agencije.
Zasto?
Pa zato sto su to oglasi iz raznih dnevnih novina i sa raznih sajtova.A sve te oglase mozes i ovde naci.Oni isto pronalaze poslove kao i svako drugi.
Veruj mi jer sam ja nekad napravio takvu gresku i nikad vise.
Mnogo srece u pronalazenju posla i naravno "potrudicemo se" da bude sto brze
Pa tako sam i mislio... Hvala na objasnjenju i potvrdi mojih sumnji Elem, trazim posao vozaca, znam da sam jedan u hiljadu, ali eto... Imam B,C,D i E kategoriju, radio u Big Bull-u i Emotionu. Emotion ne preporucujem nikome, doduse tesko se i upada jer sve preko neke veze ubacuju, dnevnice za kamion su od 2500 do 3500 din, ALI PARA NIGDE kad treba da se isplati... Tako da sam sada u potrazi ...
Comment