Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Intarder
    CBC Senator XXL
    • 25.11.2011
    • 3586
    • Medakovic
    • Alfa Romeo

Odg: trazim ili znam ko nudi posao

DVA radnika sa vozačkom dozvolom, potrebna u autoperionici, u Beogradu.

063/8831-841

Comment

• Intarder
      CBC Senator XXL
      • 25.11.2011
      • 3586
      • Medakovic
      • Alfa Romeo

"YU BRIV" doo Kotor

Vozač teretnog programa - 15 izvršilaca

Rukovaoc građevinskih mašina - 5 izvršilaca

+38269-316-756
      +38232-325-892

E-Mail yubriv@t-com.me

Comment

• Intarder
        CBC Senator XXL
        • 25.11.2011
        • 3586
        • Medakovic
        • Alfa Romeo

Potrebni magacioneri,vozači.

011/361-1331

Comment

• Intarder
          CBC Senator XXL
          • 25.11.2011
          • 3586
          • Medakovic
          • Alfa Romeo

Farmalogist

VOZAČ

Uslovi:
          -IV stepen stručne spreme
          -položen stručni ispit za profesionalnog vozača (C, D i E kategorija)
          -radno iskustvo minimum 3 godine u veleprodajama
          -osnovno znanje rada na računaru

Rok za konkurisanje 27.04.2012.

011/3315-000

Comment

• Intarder
            CBC Senator XXL
            • 25.11.2011
            • 3586
            • Medakovic
            • Alfa Romeo

Farmalogist

RADNIK U MAGACINU FARMACEUTSKIH PROIZVODA

Uslovi:
            -IV stepen stručne spreme - farmaceutski tehničar
            -radno iskustvo minimum 2 godine u farmaceutskim skladištima
            -osnovno znanje rada na računaru
            -vozačka dozvola B i C kategorije (poželjno)

Rok za konkurisanje 27.04.2012.

011/3315-000

Comment

• Intarder
              CBC Senator XXL
              • 25.11.2011
              • 3586
              • Medakovic
              • Alfa Romeo

Ztr "Zeka"

Vulkanizer

Potreban radnik sa radnim iskustvom za rad u vulkanizerskom servisu.

066/641-1538

Comment

• Intarder
                CBC Senator XXL
                • 25.11.2011
                • 3586
                • Medakovic
                • Alfa Romeo

Dostavljači sa svojim skuterima,za isporuku brze hrane na područiju Novog Beograda i Zemuna.

061/629-6756

Comment

• Tehno-Coop
                  CBC Početnik
                  • 13.04.2012
                  • 7
                  • Subotica

Originally posted by posao View Post
                  evo i ja sam novi ovde!zelim da kazem nesto o firmi tehno koop iz subotice.danas sam bio na razgovoru kod njih,tacnije bili smo devetorica,pa nam gazda reko kao kupio deset novih skanija,pa ako zelimo da radimo mi cemo ih zaduziti,stim sto trazi hiljadu evra depozit ako se u slucaju nesto desi,neznam sta ali ajde....ako neko nesto zna o njima nek napise.pozdrav
                  Ne znaš šta, je li? E pa ovako da počnem. Više od 20 puta kamioni ostavljani, uzeta akontacija, uzeto gorivo, oštećena i roba i kamioni! Više od 20 vozača prijavljeno i u toku su sudski postupci. Četiri krivične okončane sa osuđujućom presudom. Dvojica nadoknadila štetu, druga dvojica privatno tužena. Da rezimiram, znaš ti i takvi kao ti zašto se traži depozit koji Vam se vraća jer MI nikada nikome nismo ostali dužni, dok je nama mnogi ostali. I dalje ne znaš šta...? Jel' bi ti možda dao NOVI kamion i poluprikolicu, sa 1500l goriva i akontacijom, nekome koga privi put vidiš bez dodatnog obezbeđenja? Biću slobodan i odgovoriću umesto tebe i svih kao što si ti, NE, ne bi dao. Čisto za sve druge koji ovo čitaju, pitajte gospodina zašto nije bio hrabar pa rekao nešto poput ovoga na razgovoru, a verujte prisustvovao sam svim razgovorima i bile su već tri grupe po desetak ljudi. Nego su svi, što nam je bilo logično, datim uslovima u zemlji, molili za posao! Toliko o hrabrosti i stvarnoj želji dotičnog gospodina da radi.

Comment

• Tehno-Coop
                    CBC Početnik
                    • 13.04.2012
                    • 7
                    • Subotica

A zašto bre lažeš? Kako te nije sramota? Kojih 200 litara? Zašto ne kažeš da smo mi tebe zaobišli.

Comment

• konvoj
                      CBC Veteran
                      • 02.02.2012
                      • 147
                      • novi sad

Originally posted by Tehno-Coop View Post
                      Ne znaš šta, je li? E pa ovako da počnem. Više od 20 puta kamioni ostavljani, uzeta akontacija, uzeto gorivo, oštećena i roba i kamioni! Više od 20 vozača prijavljeno i u toku su sudski postupci. Četiri krivične okončane sa osuđujućom presudom. Dvojica nadoknadila štetu, druga dvojica privatno tužena. Da rezimiram, znaš ti i takvi kao ti zašto se traži depozit koji Vam se vraća jer MI nikada nikome nismo ostali dužni, dok je nama mnogi ostali. I dalje ne znaš šta...? Jel' bi ti možda dao NOVI kamion i poluprikolicu, sa 1500l goriva i akontacijom, nekome koga privi put vidiš bez dodatnog obezbeđenja? Biću slobodan i odgovoriću umesto tebe i svih kao što si ti, NE, ne bi dao. Čisto za sve druge koji ovo čitaju, pitajte gospodina zašto nije bio hrabar pa rekao nešto poput ovoga na razgovoru, a verujte prisustvovao sam svim razgovorima i bile su već tri grupe po desetak ljudi. Nego su svi, što nam je bilo logično, datim uslovima u zemlji, molili za posao! Toliko o hrabrosti i stvarnoj želji dotičnog gospodina da radi.
                      Jeste se vi iz Tehno-kopa zapitali zasto je to tako?I druge gazde daju akontaciju,kamion al kad se vratis i platu

Comment

• Tehno-Coop
                        CBC Početnik
                        • 13.04.2012
                        • 7
                        • Subotica

Otkud ti priča da mi ne dajemo platu tj. procenat? To ti je potpuno neproverena inforamacija! Dobijaš već posle prve ture svoj procenat, ali deo tvog procenta ostaje u firmi dok ne sakupiš 200€ koje dobiješ kada napuštaš firmu. Dakle, u nekoliko par tura sakupiš 200€, a da to ni ne primetiš. Naravno u slučaju nužde i preke potrebe vozači traže i dobiju i tih 200€. Imamo dva sličaja da smo za naše proverene vozače dali garanciju da dobiju kredit kod banke. Pitam te da li bi ti nekome u današnje vreme bio žirant? Vozače koje smo prijavili u januaru nisu tada napustili kamione već u toku cele prošle godine, ali nisu želeli da nadoknade štetu pa su prijavljeni zajedno, takođe protiv svih je pokrenut i sudski postupak i terete se za dela zloupotrebe službenog položaja i pronevere. Zar stvarno mislite da smo toliko neozbiljni da plaćamo sudske takse, advokate itd. bez dokaza već to radimo kako bi nadoknadili štetu koju su nesavesni vozači naneli nama i našoj firmi. Sa druge strane nemamo ni jednog vozača koji je nas tužio za neisplaćene plate, poreze i doprinose i dnevnice. Od postojećih 10 kamiona, 6 vozača je kod nas više od dve godine, a njih 3 više od četiri. Što se tiče oglasa, stalno su aktuelni i biće i u narednom periodu, iako nekada i nemamo potrebe za vozačima, mada sve prijave pregledamo i interesantne kandidate šaljemo u posadama i obučavamo kako bi uvek imali dovoljno ozbiljnih vozača. Trenutni oglas za 10 vozača je veoma ozbiljan i nismo KAO kupili kamione već su kamioni kupljeni i uskoro će biti na putevima. Naravno, za takva vozila tražimo veće garancije tj. 1000€, ali ne odjednom, pa nismo ni mi pali sa kruške, normalni smo ljudi, ali tražimo od vozača da se isto tako normalno i profesionalno ponašaju. Kada uzmemo ukupnu situaciju nemamo mi mnogo problema sa vozačima, jer nas mnogi problematični zaobiđu jer znaju da smo i da ćemo svakog nesavesnog vozača tužiti. Takođe, za to je zaslužan i ovaj forum jer mnogi i ne dođu na razogovor jer znaju da će se stalno kontrolisati i proveravati i hvala Vam na tome. Mislim da sam dovoljno rekao, ko veruje, uredu, ko ne veruje, takođe uredu. Ozbiljni vozači javite se jer samo takvi nam trebaju. Mnogo je ljudi danas u Srbiji sa vozačkom, ali malo je pravih vozača.

Comment

• Milorad90
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2007
                          • 975
                          • Beograd

Lepo je cuti i drugu stranu price, generalno ima svakakvih firmi kao i svakakvih vozaca. Ko je u pravu a ko nije, vreme i sopstveno iskustvo ce pokazati.

Slicna prica kruzi za Srboexport, skoro sam pitao jednog vozaca, kaze kako je 5 godina u firmi, da mu je ok, plata redovna. Nego mnogi dodju, potrose pare na kurve po Rumuniji i slicno i onda kriva posle firma...

Comment

• saulin
                            CBC Veteran
                            • 25.10.2009
                            • 180
                            • srbistan

Originally posted by konvoj View Post
                            Jeste se vi iz Tehno-kopa zapitali zasto je to tako?I druge gazde daju akontaciju,kamion al kad se vratis i platu
                            jel znaci da svako ko dodje na konkurs ili se prijavi da vam prvo uplati 1500evra?

Comment

• Tehno-Coop
                              CBC Početnik
                              • 13.04.2012
                              • 7
                              • Subotica

Ne znam na šta sve potroše, ali došavale su se neprihvatljive stravi. Ne znam zašto se pravdam, ali tolerišemo i prekoračenje goriva u par prvih tura, jer se vozač nije prilagodio kamionu, robi itd. pa kasnije kada uštedi ne skine mu se ni dinar.

Comment

• Tehno-Coop
                                CBC Početnik
                                • 13.04.2012
                                • 7
                                • Subotica

Ne, naravno da ne. Ako pažljivo pročitaš moje postove videćeš da ne daješ ni dinara u firmu, već kada se vratiš sa prve ture isplaćuje ti se umesto celog procenta pola, pa tako nekoliko puta dok ne ostane 1.000€. Ako si iskusan znaš da je to za maksimalno dva meseca. Nemoj da lupaš glavom i da slušaš druge već dođi na razgovor i pitaj sve što te zanima.

Comment

Working...
                                X