Evo je i moja masina
Collapse
X
-
Mislio sam da pitam kolko moze da razvije
E, jer ti radi cajger, ne a, u ebote mozda ides 200 a pojma nemasTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Pocetkom 80 je to bila bas popularna spravica.
Mnogi su na njemu naucili da voze, retko ko je tada imao Hondu ili slicno.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Evo ga trenutno stanje:
Ima vise od godinu dana kako ga ne vozim. Nema se para za registraciju
Ali, planiram da ga malko sredim za ovo leto. Ulje iz amortizera curi pravo na prednju kocnicu (bas zgodno) pa moram da promenim zaptivace. Sve ostalo je ok.
Posto je ova spravica nekada bila popularna, kako kaze sri, da li mozda neko zna za neku modifikaciju kojom bih malo popravio kocenje i/ili upravljanje? Mozda neka viljuska od 'pravog' motora? Bilo kakav savet bi pomogao... Rado bih stavio i neke alu tockove umesto ovih zicanih. Treba da kupim i nove gume pa bi bilo pozeljno da prvo nabavim tockove ako ne budu iste dimenzije...
Hvala unapred na pomoci
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Nisam bas upucen u motore, pa nemojte zameriti na mojoj banalnosti...
Jel ovaj MZ neki istocnonemacki motor?
Da li je dvotaktni motor?
Koja je zapremina motora, 250ccm?
Postoji li nesto slicno pod imenom IŽ?
Comment
-
-
MZ je istocnonemacki, kao sto si rekao. Pravila ga je IFA DDR, ista firma koja je pravila Wartburga i Trabanta. IZ jako lici, ali je to ruski motor. Doduse i MZ je ali se ovaj pravi(o) u Rusiji. Koliko ja znam, naravno...
Motor je dvotaktni, 243ccm, 21ks. Postoji model od 300ccm i oko 25ks, a i jedan slabiji, mislim da je 125ccm. Pozaboravljao sam mnogo ali imam podatke negde u kompu...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Originally posted by srle1A koliko može da piči?
Originally posted by Nacionalna KlasaJa sam samo hteo... Ovaj... Koliko moze da razvije?
A ti kao ne znas koliko moze da razvije?!?!
Comment
-
-
Na ovom cudu sam se vozio dosta puta, meni je izgledalo, iz ugla automobiliste, ko da je na dizelpurnja bre mnogo kad je hladan
Ortak je imao dugo godina bas taj 250 vozio ga je svakodnevno i na minusu, ali samo kad je suvo.
Inace vezano za MZ, video sam da su izbacili i novi model, koji izgleda opako, tipa ko Y ili S
Comment
-
Comment