Ne znam ko mi veceras spomenu da je na Vestima gledao reportazu o nekom novom radaru, navodno nasi neki ljudi razvijali softver...ne znam ni po cemu je nov, niti koji se uredjaj koristi, ni da li uopste postoji, ali zna li neko nesto o ovome?[/youtube]
Novi radar?
Collapse
X
-
BEOGRAD - Ni četa ljutih saobraćajaca za ceo dan ne bi uspela da obavi posao gatso radara za samo jedan sat. Tokom demonstracije ovog sistema u novobeogradskom Bulevaru Arsenija Čarnojevića, ispred SIV-a, za nepunih 60 minuta, "snimljeno" je više od 800 vozila, od kojih je 320 prekoračilo brzinu. Kazna za prekoračenje brzine je 3.000 dinara, pa bi tako državna kasa bila punija za 960.000 dinara, za samo jedan sat prosečnog dana na beogradskim ulicama.
Na žalost vozača, radar ne beleži samo brzinu već su na svakoj slici ispisani i podaci o prekršaju: datum (mesec, godina, dan), tačno vreme, radarska brzina u kilometrima po satu, tahografska brzina, brzina kojom je prošao počinilac prekršaja, smer saobraćaja, tačna lokacija, vreme, a uz sve to ide i fotografija na kojoj je vozilo, sa sve registarskim tablicama, neoboriv dokaz na sudu. Da sve bude gore po nesavesne vozače, brzina snimanja je pet vozila u sekundi, tako da neće biti više šansu da ukoče, kada saobraćajci zaustave automobil ispred njih.
Uz pomoć bežičnog sistema, čiji je domet 500 metara, podaci, sa sve fotografijom, mogu se poslati od radara do najbliže policijske patrole, pa će tako prekršioca sačekati "čestitka" na 3.000 dinara, sa sve fotografijom. Sistem se može kontrolisati daljinskim putem, iz centrale, a radi i danju i noću, po svim vremenskim uslovima.
Ovaj sistem se već primenjuje u Zapadnoj Evropi, a u Engleskoj je već dao odlične rezultate: na crnim tačkama gde su postavljeni ovi kompjuterizovani radari, broj saobraćajnih nesreća smanjen je za 35 do 60 odsto. Cena ovog sistema je oko 30.000 evra po komadu, tako da bi se, prema prostom proračunu sa novobeogradskog Bulevara Arsenija Čarnojevića, on sam sebe isplatio za tri sata. Saobraćajnoj policiji Beograda biće ustupljena dva sistema na korišćenje u narednih desetak dana. Da li će MUP prihvatiti ponudu, kupiti ove radare i zagorčati život vozačima, za sada nije poznato.Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
-
-
Pa ovo je koliko vidim ovo je klasična "speed camera".
Kako kasnimo za svetom u ovome, tako i u ovome. Svet je rešio da ih uklanja, a mi rešili da ih stavimo. Recimo ovo za Englesku je ni manje ni više nego laž. Dokazano je da nisu doprinele smanjenju smrtnih slučajeva i udesa. Skoro su u Svindonu uklonjene sve speed kamere i prvi čovek te regije je bukvalno priznao da ne služe ni za šta osim da pune državnu kasu. Možda su i ove što smo dobili te počupane iz Svindona. Te stvari ne mogu da vide je l neko vozi neispravan, neosiguran auto, da li je vozač pijan, drogiran...
Mislim da primena ovoga mora da dobije neki zakonski akt, zar ne?
Takođe, totalno je debilno da ako mogu da naplate kaznu samo na osnovu tablice. Šta to znači, da ne treba nikome da damo auto da vozi? U Japanu moraju da prilože sliku lica vozača da bi te kaznili. Al mi smo bliži Neptunu nego Japanu...
Od Zapada samo gluposti uzimamo... za 8 godina, ni jednu pametnu stvar...
Comment
-
-
Pa baš to "daj za doručak" dovodi do stravičnih prizora na ulicama. Po meni je to sasvim ok. Kome se žuri neka krene ranije, a kome se stvarno žuri tipa hitan slučaj zna se kako se i to radi.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Nismo mi Engleska da bi to funkcionisalo.
Usput, zamislite saobraćaj u BG ako bi se poštovali propisi (40 gde treba, 80 na autoputu, 60 kod SIV-a je najmanji problem). Ne treba nam blokada Nemanjine i Kneza Miloša, kolaps svaki dan u najavi.Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Apsolutno sam za uvodjenje kamera, radara i ostalih igracki. Ali pre toga svakako da se pretresu ogranicenja brzine i razne pozicije za sacekuse. Debilna ogranicenja 40km/h kod buvljaka ili 60km/h posle ostruznickog mosta da se skinu i postave adekvatna.
20km/h oko skola apsolutno podrzavam kao i ostre lezece policajce.
Comment
-
-
Nismo mi Engleska da bi to funkcionisalo.
Usput, zamislite saobraćaj u BG ako bi se poštovali propisi (40 gde treba, 80 na autoputu, 60 kod SIV-a je najmanji problem). Ne treba nam blokada Nemanjine i Kneza Miloša, kolaps svaki dan u najavi.
da svako razmisli 2 minuta o ovome bilo bi mu jasno...
saobracajni propisi o brzini nisu samo tu da bi te smorili i bi sporije vozio i sacuvao zivot...
postoje veoma komplikovani proracuni o brzinama i naseljenom mestu i kolicini saobracaja, broju automobila itd... dakle svaka ulica se uliva u neku raskrsnicu i svaka raskrsnica ima odredjenu propusnu moc vozila na sat itd... prostom racunicom dolazis da sporijom voznjom i sinhronizacijom semafora i saobracaja iz odredjenih ulica dobijas vishe nego sto gubis... ali da je komplikujem stvar...
bas u toj velikom britaniji su uradili prost test... podigli su brzinu sa 40 na 50km/h na 3 dana... dobili su 3x veci kolaps i u mnogom vecem radijusu od centra nego sa 40km/h... jer ljudi jednostavno ne voze svi brze i bolje ako se moze niti je bolje da se neka raskrsnica napuni brze a za praznjenje treba 3x vishe vremena zbog vece kolicina automobila u istoj... ne krecu zvi kao italijani sa semafora... pod punim gasom...
tako da...
u svakom slucaju je bolje da se naplati par miliona za kazne svaki dan... i svi cemo biti smireniji... i na kraju brze stici gde treba... a uz tolike pare mozda se odradi onda i inteligentan sistem semafora pa sve bude malo bolje za sve... u svakom slucaju bolje je ici napred sa tehnologijom nego nazad u kameno boda...
a sto se jurnjave po ulicama tice bolje da se digne malo veca frka da nam naprave neku trkacku stazu pa da mozemo da se izivimo za vikend kako treba i podignemo nivo auto sporta u nasoj zemlji, a ne da se vracamo u kameno doba i izivljavamo po ulicama ko degenerici, zelimo da ukidamo zakone itd...
u sustini sto da ne... ajde da pobijemo sve pandure, da srusimo vladu, stavimo celicne siljke na felne i haubu i gazimo ljude nabadajuci ih na siljke, jurimo po ulicama kao u post-apokalipticnom loshem sf-u... to bi bilo cool... daj odrasti molim te...
Comment
-
-
Bojim se da se ne razumemo, ali nema veze. Nisam ja za kršenje propisa. Ti radari neće urediti saobraćaj nikako.
A ti sad reci gde voziš 40? I da li autoputem kroz BG voziš 80?Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Auu svasta ljudi ovde pisu ...
Jbg odosmo u off ali ovo stvarno treba razjasniti !
Dakle JaMaL pre svega niko ovde ne smatra da su zakoni i propisi glupost , rec je samo o tome da se na gro mesta pogresno postavljaju ogranicenja brzina koja zaista nemaju veze sa mozgom a bez malo sluze samo za "punjenje raznoraznih kasa (sto privatnih sto drzavnih) ,odlican primer 60 posle ostruznickog mosta - radar cesto stoji 500m dalje sa desne strane na parkingu i lovi .
Licno ne spadam u kategoriju vozaca koji "divljaju" vozim najvise u skladu sa stanjem puta i vremenskim uslovima (pa bilo to 20 ili 180 autoput) ali ja ne mogu da vozim 40,50 tamo gde ladno moze da se vozi 100 bez ikakve bojazni da ces nekog ugroziti ali postavljeni znaci to ne dozvoljavaju a kad te policajac zaustavi kaze ovo se smatra naseljenim mestom i zato je takvo ogranicenje!? a u stvari je to neka zabit sa 2 kuce na 5km a policajci su tu uvek dezurni sa radarom (sporedni puteljak) - zbog nase bezbednosti jel ?. Zbog takvih ogranicenja brzine sam ja kivan i takve vrste "brige" policije za nasu bezbednost.
u svakom slucaju je bolje da se naplati par miliona za kazne svaki dan... i svi cemo biti smireniji... i na kraju brze stici gde treba... a uz tolike pare mozda se odradi onda i inteligentan sistem semafora pa sve bude malo bolje za sve... u svakom slucaju bolje je ici napred sa tehnologijom nego nazad u kameno boda...
Ehhh kad bi se pare od naplacenih kazni slivale tamo gde treba ... i ovde silno gresis trenutni sitem semafora je sasvim ok daleko potrebniji su nam bolji i siri putevi !!! Da li si nekad pomislio koliko se samo nesreca dogodilo jer su ljudi pokusavali da izbegnu rupu (citaj krater) na putu kojih ima milion pa presli na drugu traku i izazvali udes ? E to je prijatelju prioritet a ne inteligentni sitem semafora i hitech kamere.
u sustini sto da ne... ajde da pobijemo sve pandure, da srusimo vladu, stavimo celicne siljke na felne i haubu i gazimo ljude nabadajuci ih na siljke, jurimo po ulicama kao u post-apokalipticnom loshem sf-u... to bi bilo cool... daj odrasti molim te...
Bilo bi dovoljno samo da policija radi jos nesto osim pecanja sa radarom , zadnji primer : U mom gradu ulice su raskopane zbog toplovoda ,klinac je krenuo u I razred i do skole mora da predje jednu prometnu ulicu u kojoj radi treptac , ja svaki dan idem po njega a zasto jer tu nema policajca koji bi trebao da dezura i omoguci deci da bezbedno predju ulicu jer je ta skola najfrekventnija u Valjevu ( I-va osnovna u glavnoj ulici) Ne tu ih nema ALI zato mozes da ih nadjes da sede u kolima i cesljaju sa radarom po okolini e to je veliki problem a ne nedostatak semafora.
Sto se grada tice tu se slazem da je 50,60 ok brzina i ja je se manje vise pridrzavam.
PozzSaab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Cenim da ce za jedno pet godina BGD biti bukvalno pun takvih kamera sto analognih, sto digitalnih. To je modni trend u Evropi.
Ne slazem se samo sa lose postavljenim ogranicenjima na losim mestima i neadekvatno procenjene brzine za tako veliki grad.
Takodje mislim da je los sistem 20, 40, 60, 80 i da treba 30, 50, 70 ili 30, 50, 80 cak 90 na delovima recimo Ibarske. Putevi u Srbiji jesu relativno losi ali su automobili sve bolji i bolji a guzva veca i veca. Sigurnost nije da svi mile i prave haos nego da se saobracaj nomalnom voznjom malo razidje i da to cirkulise.
Nadam se da ce ljudi jednom shvatiti da svoju brzinu moraju da prilagode uslovima puta a ne samo da gledaju ima li kamera ili nema i koje je ogranicenje. To uopste nije relevantno. Naravno da i kvalitet auta, guma i vozaca igra jako veliku ulogu.
I jos nesto u vezi drugih vozaca koji budu snimljeni kamerom.
Na slici SVE pise a ako je nekome auto ukraden neka ga prijavi odmah umesto da placa kaznu koju je napravilo nepoznato lice.
JASTA DA KAZNU PLACA VLASNIK AUTA pa ti vidi hoces li nekome pozajmiti auto i hoces li voziti tudj auto. Ako napravis njesra PLATI. Jel to problem?
Comment
-
-
Comment
-
-
Jos jedna sitnca koja me uzasno zanima:
Da li je moguce selektivno kaznjavanje, odnosno da mi ujko izbrise kaznu ili ako sam mud_onja pa imam stelt auto da me ni jedna kamera nevidi...
Comment
-
Comment