Inace kada pede*i vrate sinhronziciju semafora u J.Gagarina i u Bul.M.Pupina, onda cu da postujem ogranicenje, a ne da me svako crveno svetlo uhvati ako vozim 50.
Ranije je bilo podeseno da ako vozis ~60kmh prolazis kroz sva zelena i onda mi je trebalo jako malo vremena tj malo zaustvljanja od blokova do Z.Venca, 1-2 semafora, a sad...
Multanove jednostavno ne opravdavaju visestruku razliku u ceni u odnosu na Prolaser + kameru, tako da sumnjam da ce kupovati uredjaje od 30.000 EUR kad i ove Fame zavrsavaju posao sasvim OK, i vise od toga.
Ako je i pronasao Multanovu, to je verovatno jedna od ovih koje su date na probu.
The difference between men and boys is the price of their toys
Moram priznati da nisam primetio, a tuda prolazim minimum 2x dnevno. Obicno pustim nekog ispred sebe da se ne opecem i obratim paznju na njih, al ih nisam video sa nekom novom spravicom osim sa onim kutijetinom u G2, al to imaju odavno.
ne znam jel neko negde vec pisao ali ovi novi radari imaju zesci domet. snimili me da sam prekoracio ogranicenje na 806!!! metara. nema sanse da primetis ni auto sa te daljine a kamoli sam radar
nisam bio precizan. mozda je bio i laser. otkud znam? pokazao mi je lepo pandur: slicica mog auta, ispod pise daljina, brzina i vreme.
poenta: kad ih primetis - vec je kasno. mora da padne jedan dobar scrambler!
Juce sam uhvacen radarom na razdaljini od 850m, video sam cak i snimak odakle me je upecao, Pancevo (bordo OPEL KADET SUZA) i što je naj zanimljivije ne samo mene nego i sva auta koja su isla za mnom, moze tacno da proveri brzinu svih auta koja dolaze ka njemu, neverovatno cak se i mušice vide na tablici !!!
JBG mora se sporo voziti jer kako kazu policajci i koliko sam ja cuo kada te ovaj NOV radar uhvati nema pomoci od kumova i prijatelja.
Comment