Totalka ko amen..kotaći su doslovno istrgnuti..jedini način popravka je da ga se skroji od ovog i eventualno drugog teško oštečenog auta al to je tebi neisplativo osim možda nekom limaru koji ima neku karoseriju koja je pretpjela recimo teški bočni udarac i preseli prednji trap na ovaj auto.Glavno da si ti dobro..bit će auta.
Naravno da se moze srediti, ali se ne isplati....
Ko sto sam rekao u temi vezanoj za ovaj udes, srednji stub se pomerio i napravio ostecenja na krovu (ne vidi se sa ovih slika).
Ceo prednji trap je zestoko sjeban, prakticno je on apsorbovao najvecu energiju udara. Amortizeri, opruge sve je izvaljeno gore iz koseva, i otislo zajedno sa tockovima. Ramena, spone, balans stanglu i ostalo i ne spominjem...
Sipka u vozacevim vratima (koja postoji kao element sigurnosti), je zajedno sa vratima udarila u srednji stub i napravila ostecenja na istom. Razmak izmedju A i B stuba je manji za nekih 10-ak mm nego sto bi trebao biti.
E zivog me isprepadaste !!! Svaki dan ne predjem ispod 150 km, godisnje oko 50K km i skoro svaki dan sam na auto putu i vidjam "brze" momke kako bicaju izvadjeni iz neceg sto je bio automobil. Pamet u glavu a ne u **** !!! Bolje stici bilo kad (makar i kasnio) nego nikad !!!
Водитель выжил, вроде бы даже не сильно пострадал – Самые лучшие и интересные новости на развлекательном портале Fishki.net
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
stoim na semaforu ,cekam da se zeleno upali , kad BUMMMM , puce me nesto odozada , pogleda u ogledalo , kad ono pickup truck u ogledalu , malo udario glavom u naslon od sedista , izasao napolje ide covek prema mani , pitam ga staje tebi sta radis , on mi sleze rameni , kao kaze oklizno sam se , kad sam mu prisao blize smrdi na alkohol da nemoz disat od smrada , zvao zandare dosli odma za pola minuta , uhapsise pijanu budalu .
nije isao nesto posebno brzo ali sigurno je bilo dobrih 20-25 MPH
sta da je isao brze ?
D jos pije neke ljekove koje je fino pomesao sa alkoholom , sta takvim ljudima uraditi nego ih samo streljati
ja sam jutros imao udes i jos uvek ne mogu da verujem sta se desilo, vozim ohridskom ulicom(kod slavije), znaci uska jednosmerna i lik koji je stajao sa desne strane sa upaljena cetiri migavca i krenuo da se ukljucuje na pet metara ispred mene, ja ga udarim desnom stranom i nabaci me na parkirane automobile levo, i krene da me ubedjuje kako sam ja kriv!!!!!!!!!!! ja naravno pozovem policiju i dodje posle sat i 45 min jedna debilcina od pandura najblaze receno i ovaj krene da ubedjuje pandura kako sam ja kriv i kako je steta na levoj strani mog automobila neka od ranije!!! i ovaj mu poveruje!!!!! krene da meri i kaze da, kao ovo nije moglo ovako da se desi, ova ti je steta od ranije, i ja tu krecem da se derem kao mentol na obojcu, napisali izjave ja i moj suvozac, otisao kuci, i sad nemam pojma da li da koristim kasko za ovo ili da cekam ko zna koliko da se to resi na sudu... slike cu kasnije da okacim
izvinjavam se na dugackom postu
i sad nemam pojma da li da koristim kasko za ovo ili da cekam ko zna koliko da se to resi na sudu... slike cu kasnije da okacim
izvinjavam se na dugackom postu
Pa kasko i služi da ti odmah opraviš kola, a ako si ipak bio u pravu, onda će tvoje osiguranje da nadoknadi sebi od njegovog obaveznog to što ti je dalo unapred... (bar tako radi DDOR)
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Sitna saobracajka veceras kod Ekonomskog faxa. Zena koja je vozila taxi je upala u makazice izmedju 2 slepera. Stvorila se ogromna guzva jer tramvaji nisu mogli da prolaze.
Comment