U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by BOOSTStiglo mailom danas:
"vozac ziv i zdrav.Salji dalje na cannonball.Dogodilo se u Austriji."
Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Izgleda kao da nije u pitanju direktan udar, ni napred ni pozadi.
Kao da se preturio XX puta po boku, proklizao negde/uleteo brzo u krivinu i ........ Rolovao se jedno pola sata
Dobro kad je ostao zhiv i zdrav. Jbg, spasio ga dobar auto
Comment
-
-
pa napisao je Boost, vozac izasao ziv i zdrav.
fali opis situacije i brzina pri kojoj se dogodilo.
po izgledu tipujem da je brzina bila 150+ km/h, mozda i 200 u trenutku kontakta.
pri manjim brzinama kabina se obicno i ne osteti posebno vidljivo, pricam o svedskim konstrukcijama. ono ispred i iza naravno se zguzva.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by FlavioPOOvo sam slikao juce u povratku iz BG,u Kovinu.Cisto sumnjam da ovde nekog ima da nije R.I.P..U pitanju je (sh)Logan ako nevidite.
Strashno !
lika je "pregazio" kamion...
Comment
-
-
evo ovako je izgledao moj biši e34 prije par mjeseci kad me pajdo sašio sa jedno 80kmh.
da priča bude tragičnija, nema dozvolu i bio je pija a auto s kojim me udario je od drugog prijatelja!
udario me u denu stranu pored zadnjeg kotača dok sam bio parkiran uz ogradu, savio sam 2 stupa od ograde.
naime on je kočio sa stisnutim kuplungom i pčelo ga vuć na stup sa sene strane, a on da izbjegne namoto kontru i pustio kočnicu i prassss!
sreća je da sam ja ostao u autu, jer sam krenu van, da sam izašao sekundu prije zgnječio bi me u ogradu!
btw kad vas prijatelj udari zovite policiju, ja još dan danas čekam pare (od 5 mjeseca) jer ga nisam prijavio zbog gore navedenih stvari i zbog čenjenice da smo "bili" prijatelji
s ovim autom me opalio
a ovdje je skoro kobna ograda
a ovo je moja bivša pila
Comment
-
-
Neznam,nisam cuo na vestima.Video sam jos u proslu sredu kad sam isao za BG al' sam zurio pa nisam stao da!Ma 'de,ono je strahota!Brrrr!Pu,pu!Dacia bukvalno manja od Smarta a inace duplo veca!
A i nezgazio ga sleper!Na tom putu ih je pun q odkad su roknuli putarine!I voze k'o ludaci!
@jerbo,zalosti za bembarom!Ma tako pijanom bi mu j.m. makar bili neznam kakvi prijatelji.Srecom da tebe nije upropastio!
p.s.
Kad se kockice sloze,horori su nezamislivi!
Comment
-
-
jul 21, 2006
Udes se desio tako sto mu je pozlilo i presao je na levu stranu puta, direktan sudar sledi.
Auto mu se zabacuje oko auta sa kojim se sudario i auto 2 iz suprotnog pravca nalece punom silom na njegovu desnu stranu.
Dakle, 2 puta je bio u udesu za 1 sekundu svoga zivota
RIP SAAB AERO
Krazze jul 29, 2006
Krazze august 13, 20006
Da napomenem da je bio na Mantorpu na sastanku STCSa, cale ga dovezoAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment