Malo slika auta iz udesa...
U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Evo slika jednog udesa koji je covek imao naletevsi sa 140 km/h novom
E klasom na samoubicu koji je isao suprotnim smerom auto-puta u Opel
Kadetu. Vozac Kadeta je ostao mrtav na licu mesta. Covek je izasao iz E
klase povredjen, ali se posle nekoliko meseci oporavio i poslao pismo
zahvalnosti sefu MB-a....
Obratite paznju kako je ocuvana vozacka celija
-
-
i ja napravih sranje danas
jedna ulica nije bila ociscena-ja pokushao da napravim polulruzno sa manevrisanjem-spotam pun nalevo,R pun na desno, poceo da proklizava i nekako dobije trenje na podlogu i zadnjim branikom u hrpu snega koja je bila 100% sledjena i rvrda ko kamen, izadjem, kad donji deo branika iskrivljen posto je od lima ne znam da li da ga ispravljam, jer nije velika shteta,ali ruzno izgleda...
videcu da uslikam sa mob.cam. pa nekako da uploadujem na net
zna li neko kako se to radi?? meni je ranije uspevalo da MMS poshaljem na e-mail adresu i primim sliku ali sad nesto nece,a mozda su mi podesavanja sjeb**a.
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
To nema veze sa Saabom, nego sa srecom
Znam choveka koji je poginuo u Mercedesu E iz 90ih, sletevshi sa puta i udarivshi u autobus koji je bio parkiran pored, pri manje od 50Km/h...A znam drugi primer, gde volvo neki veci, sa 80kmh udara direktno u suvozachka vrata novog MR-2, kvake nema nigde, a vrata su se normalno otvorila, chak mogu i da se zatvore...Putnicima nishta, a volvo ih bacio 30 metara...Poshto se to desilo u USA, tamo nece osigurati auto kome je shasija i malo pipnuta...Majstor je konstatovao da je shasija nedirnuta, i samo su zamenjeni ulubljeni delovi...It aint about power dude! It's all about balance (Keiichi Tsuchiya)
Balance means EVERYTHING in a race (Naoki Hattori)
Comment
-
-
driver
To je tvoje misljenje, ceo zapad zna za drugo, osiguravajuca drustva vode svoju statistiku, no nemam nameru da ubedjujem ikoga ishta.
SAAB je auto napravljeno da se nepopravlja posle veceg udesa , otprilike kao i danasnja auta sto se rade, samo sto je uzeo tu filozofiju 20 godina ranije.
Kupe, je celichno jaje , kopija kokpita borbenog aviona, ima tu vishe nauke i miliona dolara testova nego sto se mashe na TVu sa njima.
Opet, podvlachim, svako ima pravo na svoje misljenje.
Ja ga nemam, prepustio sam taj segment drugima da razmisljaju o tome.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
@everybody
Rezonancja je starshna stvar desava se kad se ucestanost neke spoljne sile poklopi sa prirodnom ucestanoscu objekta-sigurno vam je poznata prica da nije bas preporucljivo da vojska marshira preko mosta, jer se moze desiti da pogode prirodnu ucestanost svojim ritmom koraka...
pa ce umesto marsha dobiti kupanje
ima jos mali milion primera najznacajniji su u tehnici de se racuna ucestanost turbine koja moze da prsne ko zvecka ako je strefi rezonancija
e sad ista stvar moze da se desi coveku znaci pri udarcu javljaju se sile koje se krecu u obliku talasa koji ima neku ucestanost x i ako se desi da i covek u vozilu ima prirodnu ucestanost x i da se te sile prenesu u dovoljnoj meri na njegaTragicno....
Tako da je bilo slucajeva auto nije puno osteceno da covek bude mrtav-spolja mu nista ne fali, a unutrasnji organi razvaljeni
Majka priroda je cudo...
Comment
-
-
FORD Fiesta
GOLF IV
Bas lepa meca a?
E jebi ga :x
Drugar sa mazdom 626 ******!!!
EPIZODA 1
EPIZODA 2 totalka na kosutnjaku.
EPIZODA 3
I nije mu bilo dosta posle samo 4 dana, bandera na uscu.
Tu su se malo ugruvali al nista strasno. Kako za koga
Murkani
Na licu mesta licno
Ali cujte ovo sa 180km/h izgubio kontrolu
Bandera prosla kroz vozacko sediste i stoji umesto rucice menjaca.
A sad nesto neverovatno!!! Vozacu ne fali dlaka s glave samo stoji i place,
suvozacu isto nista a riba koja je sedela pozadi koma.
PS: vozac nije ispao iz kola a nefali mu dlaka. Da nisam video svojim ocima otvoreno bi mu rekao "ala lazes"
Silikonska dolina mu dosla glave. Baja gledao cice u Strahinjica Bana i paf trolejbus. A ja na cosku u kaficu i
Drugar s kockicom pod kamion.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment