Opoziv ovlascenja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikaragva
    CBC Senator XXL
    • 03.06.2008
    • 521
    • B. Palanka
    • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Odg: Opoziv ovlascenja

Prodao sam auto pre 2g na punomocje, i evo ga auto je registrovan po novom. Znaci sve moze kod nas.

Comment

• Franjo
      Banovan
      • 14.08.2009
      • 2831
      • Inđija - Beograd
      • Renault megan II res

Ne vidim u čemu je problem? Ako si ga prodao ti, znači kupoprodajnim ugovorom i nije potrebno nikakvo punomoćje!
      Ako ste pri tom sačinili punomoćje (ovlašćenje), kojim si "kupca" ovlastio, da među ostalim radnjama, ima i pravo, da vozilo u tvoje ime proda, svesno si mu pomogao, da krši propise!

Comment

• nikaragva
        CBC Senator XXL
        • 03.06.2008
        • 521
        • B. Palanka
        • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Nismo imali nikakav ugovor. Cak nismo imali ni ovlastenje. On meni pare, ja njemu auto i teraj Nista ja nisam potpisao. Ovlastenje je on kasnije napravio, ne znam kako i vozio sa njim. Nisam imao nista protiv, znam ga, rekao sam mu da se potpise u moje ime. E sad kako ga je registrovao na nove tablice, ne znam.

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Originally posted by nikaragva View Post
          Ovlastenje je on kasnije napravio, ne znam kako i vozio sa njim. Nisam imao nista protiv, znam ga, rekao sam mu da se potpise u moje ime. E sad kako ga je registrovao na nove tablice, ne znam.
          Pa, šta se sada čudiš, kad si saučesnik! To se kvalifikuje, kao krivično delo falsifikata. Verovatno je falsifikovao i kupoprodajni ugovor, jer bez njega, ne bi mogao, da prevede vozilo na njegovo ime.

Za svaki slučaj, proverio bih, na čije ime se vodi u novoj saobraćajnoj dozvoli. Pošto ga znaš, neće imati ništa protiv, da ti pokaže. U suprotnom, pravac MUP, gde je registrovan.

Comment

Working...
          X