Ne vidim u čemu je problem? Ako si ga prodao ti, znači kupoprodajnim ugovorom i nije potrebno nikakvo punomoćje!
Ako ste pri tom sačinili punomoćje (ovlašćenje), kojim si "kupca" ovlastio, da među ostalim radnjama, ima i pravo, da vozilo u tvoje ime proda, svesno si mu pomogao, da krši propise!
Nismo imali nikakav ugovor. Cak nismo imali ni ovlastenje. On meni pare, ja njemu auto i teraj Nista ja nisam potpisao. Ovlastenje je on kasnije napravio, ne znam kako i vozio sa njim. Nisam imao nista protiv, znam ga, rekao sam mu da se potpise u moje ime. E sad kako ga je registrovao na nove tablice, ne znam.
Ovlastenje je on kasnije napravio, ne znam kako i vozio sa njim. Nisam imao nista protiv, znam ga, rekao sam mu da se potpise u moje ime. E sad kako ga je registrovao na nove tablice, ne znam.
Pa, šta se sada čudiš, kad si saučesnik! To se kvalifikuje, kao krivično delo falsifikata. Verovatno je falsifikovao i kupoprodajni ugovor, jer bez njega, ne bi mogao, da prevede vozilo na njegovo ime.
Za svaki slučaj, proverio bih, na čije ime se vodi u novoj saobraćajnoj dozvoli. Pošto ga znaš, neće imati ništa protiv, da ti pokaže. U suprotnom, pravac MUP, gde je registrovan.
Comment