To i jeste sav smrad ovog zakona što ako ga slušaš doslovno nema šanse ni da kreneš u raskrsnicu jer na većini raskrsnica u gradu ulevo nećeš proći da ne uštineš zakon jer ne znaš koje je svetlo iza tebe. To zna svako ko je bar dva puta prošao na takvim raskrsnicama...Znači kolaps u gradu. Ovako uzmu pare kad im treba a treba im i to je to...
sudski vestaci, dilema
Collapse
X
-
-
To ce isgurno da uspe. Ne mogu ljudi da se dogovore da naprave neki banket gde se jede i pije a da se to dogovore.
Comment
-
-
Kao što kaže Dora. Tako su pisani zakoni da jednostavno uvek mogu da nadju tvoju krivicu, ako žele. Ovde ie jasno kao dan - prošao je na crveno. Kad bi se merilo to da li sam mogao, nisam nmogao bezbedno da se zaustavim, polovina svih prekršaja bi bila oproštena.
Comment
-
-
Hvala na pomoći i podršci, šta će biti videćemo, zakon je zakon, a fizika je neumoljiva.
Možda nije umesno, a svakako nije ista situacija....ali recimo primer... ova osoba je oslobođena,
Ako prema veštacima nije išla brže od 50 km/h (udarila pri toj brzini), a imala je 13,9 metara da zaustavi vozilo, to znači da kočenja nije ni bilo. Njena brzina je bila 13,89 m/s, to znači da je imala otprilike 1 sekund da uoči i odreaguje na nastalu situaciju, đto je i teoretsi nemoguće pogotovo ako su veštaci utvrdili da joj je za kočenje trebalo 33,2 metara.
Ne vidim razlog da sudija ne uvaži "fiziku", jer na kraju krajeva i u auto školama kažu da vozaču teba minimum 1 sekund da odreaguje (kada je kočenje u pitanju), a ja sam za 0.625 sekunde već zagazio zaustavnu liniju.
Na kraju krajeva, na osnovu čega se prilikom tehničkog pregleda vozila utvrđuje ispravnost kočnica vozila...ako se na sudu ne uvažava "fizika" zašto onda na teh. pregledu ne bi samo jednostavno rekli kočnica RADI ili NE RADI, ne nego se meri, i meri se prema "fizici".
Comment
-
-
Uloga kamere koju su postavili jeste poboljšavanje bezbednosti u saobraćaju, snimanje se koristi za dokazivanje krivice ili nevinosti i ne može se selektivno koristiti.
Na kraju krajeva, ako ne uvaže argumenta onda će to faktički značiti da kamere služe samo da "oderu" učesnike u saobraćaju...
I šta onda čovek da radi??? Posle takve kazne čoveku dođe da izdvoji još 200-300 eura i uzme malo ozbiljniju "vazdušaru" i obiđe neke raskrsnice
Comment
-
-
Originally posted by dris View PostFranjo, ok razumem ja da ti tumačiš zakon na način na koji ga i oni tumače...
Nisi okrivljen za prekoraćenje brzine, već neprilagođenje brzine uslovima saobraćaja u raskrsnici. Psihička sekunda ti je prošla prilikom prestrojavanja u levu traku i u toku prilaska pešačkom prelazu.
Nisi naveo član Zakona i delo za koje si okrivljen? Ako je to:
nije dobro! Šest kaznenih poena i 30000 RSDLast edited by Franjo; 13.09.2014, 10:08.
Comment
-
-
Pa, vidi ovako - ako je zaprećena novčana kazna ista kao angažovanje veštaka, pokušaj da informativno kontaktiraš nekoliko veštaka u cilju dobijanja njihovog mišljenja o šansama koje bi imao kad bi ih angažovao. Računam, ako su ti šanse barem pola-pola da dobiješ na sudu, onda ima smisla i da se kockaš.ex SAABotražitelj
Comment
-
-
A, šta da veštači: da nije prošao kroz crveno? Da ste čitali Zakon o prekršajima, bilo bi vam jasnije, zašto je zaprečena novčana kazna rastezljiva 15000 do 30000 RSD, ili zatvor do 30 dana. Uz to, ide i oduzimanje vozačke - najmanje 3 meseca. Ne treba zaboraviti, ni troškove prekršajnog postupka.
Comment
-
-
Originally posted by Franjo View PostA, šta da veštači: da nije prošao kroz crveno?
Vidi Franjo, kao mlad vozač sam udario babu koja je trčkarala preko autoputa. Veštaci koje nisam ja angažovao su utvrdili da nisam kriv.
Po tvojoj logici oni nisu ni trebali da veštače jer ja ipak jesam udario babu.ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Meni za početak nije jasna ta strelica za levo iskreno... Kakavo je njeno zakonsko postojanje? Mislim, ja za nju nisam čuo sem iz priča oko NS-a.
Drugo, koja je ovo kamera? Baš za crveno ili? Problem je što se ovde ne radi o žutom/crvenom, već je ovde čisto crveno, sve ili ništa. A situacija jeste jako kretenska, čudi me da nije puklo po medijima ranije, jer u ovakvoj postavci neko mora biti kriv, onaj ko nema sreće.
Franjo, to što citiraš nema veze sa ovim.
Comment
-
-
Kad sam ja polagao odmah posle odlaska turaka, bile su dve strelice, jedna sa tamnom pozadinom i svetlom strelicom a druga sa svetlom pozadinom i tamnom strelicom.
Jedna znači prednost jer svi ostali stoje a druga znači uslov, ako nema nikog ideš.
Strelica za levo može biti pre nego što se pusti suprotan smer pravo da bi ovi za levo imali šanse i ne spadnu pod udar baš ovog pravila koje je pokretač teme ili posle paljenja crvenog vozilima iz suprotnog smera gde u većini slučajeva praviš prekršaj na gore opisan način jer oni što idu pravo iz suprotnog smera ne fermaju crveno a koriste to što ti ne vidiš da je njima crveno i čekaš da prodješ po propisu.
Comment
-
-
Originally posted by Shazalakazoo View PostMeni za početak nije jasna ta strelica za levo iskreno... Kakavo je njeno zakonsko postojanje? Mislim, ja za nju nisam čuo sem iz priča oko NS-a..
Originally posted by Shazalakazoo View PostDrugo, koja je ovo kamera? Baš za crveno ili? Problem je što se ovde ne radi o žutom/crvenom, već je ovde čisto crveno, sve ili ništa. A situacija jeste jako kretenska, čudi me da nije puklo po medijima ranije, jer u ovakvoj postavci neko mora biti kriv, onaj ko nema sreće..
Comment
-
-
juce nije bila ukinuta.
i ne trepče tri puta pre nego sto se ugasi jer ni ne traje dovoljno da bi mogla tri puta da trepne.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment