Nove najave hitne izmene ZOBS-a
Collapse
X
-
-
otima se kontroli. Na obe strane.
Ministarka vezuje pojas Pepi Prasetu Blic Online | Ministarka vezuje pojas Pepi PrasetuYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Originally posted by Chubbs View Postotima se kontroli.
1) PREUSMERAVANJE PAŽNJE
Pažnju javnosti preusmeravati sa važnih problema na nevažne. Prezaposliti javnost poplavom nebitnih informacija, da ljudi ne bi razmišljali i stekli osnovna saznanja u razumevanju sveta.
9) STVARANJE OSEĆAJA KRIVICE
Treba ubediti svakog pojedinca da je samo i isključivo on odgovoran za sopstvenu nesreću, usled oskudnog znanja, ograničenih sposobnosti, ili nedovoljnog truda. Tako nesiguran i potcenjen pojedinac, opterećen osećajem krivice, odustaće od traženja pravih uzroka svog položaja i pobune protiv ekonomskog sistema.ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Nijedna mera, neće trajno rešiti ove probleme!
Ipak, evo jedan primer "domaćeg vaspitanja":
Btw, iako nisam zakleti terminator alkohola, glasam za 0.5 promila! Kakva je to slava, da ne mogu nazdraviti sa čašicom rakijice, ili čašom crnog vinca!? U stanju sam, da se kontrolišem, da to ne bude više. A i lekari se slažu, da je nakon dobrog ručka, za zdravlje korisno popiti čašu vina, radi poboljšanja krvne slike.
Comment
-
-
Sto ne volim ove vesti koje su nedefinasne. Da l da je stavim ovde ili u medjuvremensku srbiju. Sega, sala i komika.
1,12 PROMILA Načelnik MUP-a pijan sleteo službenim autom u "plići jarak" Blic Online | 1,12 PROMILA Načelnik MUP-a pijan sleteo službenim autom u "plići jarak"You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment
-
-
Sleteli na istom mestu gde se utopilo troje mladih na Adi Huji Blic Online | Sleteli na istom mestu gde se utopilo troje mladih na Adi HujiYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
-
Da li se zeznuo ili je to namerno uradio ne znam ali sam siguran da bi u ovakvim slucajevima trebalo vozacku dozvolu oduzeti trajano zbog elementarnog nepoznavanja odnosno krsenja saobracajnih propisa i pozvati na krivicnu odgovornost zbog ugrozavanja zivota drugih ucesnika u saobracaju.
Comment
-
-
Možda je bio najobičniji previd saobraćajnog znaka koji upućuje na pravu stranu. A previd se desio svakom bar jednom. Ovim ne mislim da pravdam nikog zbog greške.
A u vezi previda...
Pre 30-ak godina sam vozio po autoputu noću kroz Austriju. Mirna vožnja, bez nekog saobraćaja, kad, u daljini primetim da šljašti. Pomislih da je naplatna rampa ili neko odmorište. Kako sam prilazio, tih svetala je bilo sve više i postala su zbunjujuća da sam, hteo-ne hteo, morao da usporavam. Kad sam već prišao dovoljno blizu, video sam da su to neki radovi na putu i da su svetla obeležavala prelaske u druge trake i obilaske tih radova. Toliko su gusto bila postavljena da su oformila svetlosne tunele koji su me vodile u jedino mogućem smeru. Divio sam se tome kako su postavili signalizaciju koja ni jednog momenta nije dozvolila da napravim grešku osim ako sam hteo namerno da pregazim neku svetiljku i skrenem sa putanje.
Poenta je da se kod nas sve lomi preko leđa vozača iako je dugi niz većih krivaca pre njega. Valjda je tako najlakšeLast edited by stevak; 18.12.2014, 15:26.ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Pozdrav,
uskoro mi sleduje zabrana upravljanja vozilom zbog prekrsaja pa me zanima vase misljenje o tome da li smem upravljati drugom kategorijom vozila za vreme trajanja zabrane. Konretno, zabrana ce biti 3 meseca na B kategoriju, al bi se snasao voznjom skutera jer imam A kategoriju. U poslednjem zakonu o prekrsajima sam pronasao:
Član 58
Zabrana upravljanja motornim vozilom sastoji se u tome da se učiniocu privremeno zabrani upravljanje motornim vozilom određene vrste ili kategorije.Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
-
Dodatno:
danas sam proverio sa jednim kolegom koji je prekrsaj nacinio na motoru. Stigla mu je zabrana samo za A kategoriju. Tako da je sada prilicno jasno, zabrana je samo za kategoriju kojom je napravljen prekrsaj.Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
Comment