Koliko koristite zmigavce, pokazivace pravca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RANK
    CBC Senator XXL
    • 28.02.2007
    • 1635
    • Beograd
    • FIAT MAREA WEEKEND 1

Originally posted by Miki-BG
    Upravo tako, ali to je maksimalna dozvoljena brzina. To ne znaci da uvek treba voziti 80km/h i da gledas kazaljku zakucanu za tu brojku. Ko vozi 90 na magistrali i regionali ne treba posle da kuka murkanu ja ovo ja ono...ili ako napravi udes da mu neko drugi bude kriv...
    "druze brano, skoda kakva je-takva je-moja je ..."
    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• RANK
      CBC Senator XXL
      • 28.02.2007
      • 1635
      • Beograd
      • FIAT MAREA WEEKEND 1

[quote=Miki-BG][quote="Bane®":2ma2z2dz]
      Originally posted by "Miki-BG":2ma2z2dz
      Takve ja odmah hvatam za gusu, na prvi mig vadim kroz prozor i ne prastam im kada mi naprave makazice i ulete sa 70 da bi prvi stigli na crveno svetlo semafora sledece raskrsnice.
      [/quote:2ma2z2dz][/quote:2ma2z2dz]

jesi ti pobegao iz laze ili si dobio produzeni vikend?

neko ko i pomislja na ovako nesto je zreo za F-odeljenje u toponici.

Comment

• reaper_HGT
        CBC Senator XXL
        • 05.09.2007
        • 888
        • Beograd

Tu su organi reda da sankcionisu problematicne (i one koji se razvlace po putu i oni koji skidaju asvalt sa njega).
        koliko sam ja video oni sankcionishu samo novchanike

a ako je 60 bahata smrtonosna brzina zbog koje ginu toliki ljudi onda stvarno . . . .

a ako svakoga ko te iseche odmah hvatash za gushu ne znam kako pola Beograda nije obezglavljeno

Comment

• RANK
          CBC Senator XXL
          • 28.02.2007
          • 1635
          • Beograd
          • FIAT MAREA WEEKEND 1

to znaci da psiholog/psihijatar koji mu je dao uverenje za vozacku nije dobro odradio posao.

Comment

• reaper_HGT
            CBC Senator XXL
            • 05.09.2007
            • 888
            • Beograd

Comment

• sw.brick
              CBC Senator XXL
              • 09.10.2004
              • 8141
              • Beograd, barajevo-zemun
              • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Dakle, jedino koga cu ugroziti sa voznjom od 40 u gradu (pa cak i tamo gde je dozvoljeno 60) su drski vozaci koji negde zur
              a to u praksi znači da ugrožavaš 95% vozača i uopšte ti ometaš odvijanje saobraćaja.

čisto radi podsećanja sa tvojih 40 km-h ometaš i vozila javnog prevoza pošto ona voze brže u gradu.

e sad možda jesu 95% vozača drski, a možda jeste u gradu normalno voziti pardon juriti i sa čitavih 60 km-h.

svako ima svoj kriterijum, zakon je dovoljno jasno dozvolio da se vozi brže od 40 km-h i pri tome se ne smatra to vožnjom koja bilo koga ugrožava.
              volvo
              945 SE turbo lpg
              344 GL lpg

Comment

• Alekre
                CBC Senator XXL
                • 12.09.2005
                • 780
                • Smederevo

Ljudi, 60km/h je velika brzina. Mislim, glupo je pitati da li koristite pokazivace pravca. Jednostavno mora da se koriste. Ja ih koristim i kada se maknem da ne bapnem u rupu.
                Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

[quote=RANK][quote=Miki-BG]
                  Originally posted by "Bane®":1l6pd856
                  Originally posted by "Miki-BG":1l6pd856
                  Takve ja odmah hvatam za gusu, na prvi mig vadim kroz prozor i ne prastam im kada mi naprave makazice i ulete sa 70 da bi prvi stigli na crveno svetlo semafora sledece raskrsnice.
                  jesi ti pobegao iz laze ili si dobio produzeni vikend?

neko ko i pomislja na ovako nesto je zreo za F-odeljenje u toponici.
                  ma neeee, samo jos nije natrco na nekog ludjeg od sebe...

Sta vam je ljudi sa tim neizivljenim iz***kavanjem sa brzom voznjom i po gradu i po auto putu? Gde se svi toliko zure? Na pijac?
                  [/quote:1l6pd856][/quote:1l6pd856]

ovo obicno pricaju oni sto voze auto koji ne mzoe vise od 150... voleo b da ga vidim u necemu sto ide 200+km/h
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Damjan156
                    CBC Senator XXL
                    • 07.01.2008
                    • 568
                    • Beograd

Upravo tako!

Poštujem zakon o saobraćaju poprilično,sem onoga dela što se tiče ograničenja brzine.A vozim brže jer to volim,i prija mi takva vožnja.I meni i mom autu kez
                    Strauli motorsport
                    Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• Ji 4Tze
                      CBC Senator XXL
                      • 04.05.2006
                      • 806
                      • bg
                      • Honda CR-V 4WD

heh, sticajem okolnosti, sednem juce u taksi i od ateljea 212 do karadjordjeve preko kalemegdana.
                      Tip nije nijednom dao migavac. Sem sva 4 kad je stao oba puta. Doduse, nije ni brzine menjao, sve u trecoj

Comment

• JAPANX
                        CBC Senator XXL
                        • 10.08.2006
                        • 2159
                        • Beograd

hah jbt superheroj penzionera, bacheja iz dachije i ostalih traktorista

Punsher!!

Samo mogu da te zamislim kako vozis CITAVIH 40km/h duz sajma i ako te neko prestigne izvuces ga kroz prozor i mlatis. Vise mi lici da ce neko tebe da umlati sto slinavis po putu!!

Mislim, budimo realni, vozi onoliko koliko dozvoljavaju uslovi voznje a ne koliko mislis da je uvek sigurno.. Sad bas razmisljam kojim bi stepenom prenosa morao ja da vozim konstantno 40 km/h ? kojom ti vozis?

Comment

• milan_g1
                          CBC Senator XXL
                          • 07.02.2007
                          • 863
                          • Karaburma

Od zmigavaca dodjosmo do ogranicenja!

Kao sto napisah vec, dajem zmigavce kad planiram da skrenem, nije mi tesko. Ne dajem samo kada nema nigde ni zive duse u malim ulicicama blizu kuce (obicno u sred noci)!

Kada vozim po BGu vozim kao i svi ostali, pratim tempo voznje i iako su mi KV tablice niko mi nije pretio, izvlacio kroz prozor i nikome nisam zasmetao, samo pratim tempo voznje, a u tom slucaju zmigavci OBAVEZNI!!!
                          "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• Bane_Saabijach
                            CBC Veteran
                            • 08.08.2007
                            • 108
                            • Veliki Popovich

Comment

• JAPANX
                              CBC Senator XXL
                              • 10.08.2006
                              • 2159
                              • Beograd

gladiJA JAtor

Comment

• sasa km
                                CBC Senator
                                • 23.10.2007
                                • 241
                                • kosovska mitrovica

tema je otisla malo off ali da dodam nesto

pre alfe sam bio uzeo lanciju ko bonbona - postojala neka varijanta za registraciju - posle samo tri nedelje devojka koja je maloletna i nema vozacku se zakucala u nju i totalno unistila

slika mesto gde je potkacila kola i slika gde je bacila u ili na drvo

pomerivsi je 210 cm sa mesta pa je bacilo preko puta i ostala zakucana u kontejner u 4 brzini gde je ogranicenje 40 km/h a mama joj je dala kljuceva od auta da se proveseli

srecom to se desilo oko oo,30 preko noci kad je marija serifovic pobedila na evroviziji pa nema povredjenih

2. meni se desilo da tip udje u mrtav ugao - put sa tri trake i tako ide jedno 3 min kad sam hteo da predjem u levoj njegovoj tj da preticem vozilo ispred mene i kad sam krenuo tad mi je usao u vidno polje - njegov branik je dosao do moja vrata zasto retrovizor mi je zamenjen za obicno ravno ogledalo
                                od tada pratim iza da vidim celom duzinom puta i nabavio sam mala obla ogladalca koja cu staviti u cosak retrovizora i obavezno dajem zmigavce pre promene pravca
                                ALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti

Comment

Working...
                                X