Koliko koristite zmigavce, pokazivace pravca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Miki-BG
    CBC Član
    • 19.10.2007
    • 52
    • Beograd

Gde ste bre!? Nema vas nesto...
    Naleteli ste na gladijatora? Samo se vi salite ali uvek treba da pogledate ispod kreveta da vam ne cuci neki exterminator-borac za ljudska prava. Inace sam cuo negde da oni koji voze brzo tako nadoknadjuju fizicke nedostatke, narocito "one" pa tako pokusavaju da upecaju neku macu plavu Zvuci kao istina.

Comment

• reaper_HGT
      CBC Senator XXL
      • 05.09.2007
      • 888
      • Beograd

a ja sam chuo da oni koji nemaju m**a voze shodno tome. . .

Comment

• Miki-BG
        CBC Član
        • 19.10.2007
        • 52
        • Beograd

Salu na stranu ali mnogo ste se nalozili na ono "izvlacenje baraba kroz prozor jer nisu dali migavac, i sl."... mislim, ocekivao sam malo vise humora od vas, kada ono, dve strane popunjene zabavom sa nekim exterminatorom, ..znaci moje kolege u stanici su se valjale od smeha kada sam im pokazao

Comment

• low rider
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2006
          • 613
          • Beograd

Originally posted by skyline
          ma ok, naravno, tako je bolje
          mene licno smara i kao zvuk i kao fizicka operacija, tako da ga izbegavam kad mi ne treba
          Hehehe ovo me podsetilo na mene, ja u skoli voznje i promenio mi se instruktor. Pojavi se neki strogi mrshtavac.
          Posle pola sata voznje provali on da me nerviraju zmigavci, da ih kratko dajem i gledam da ih izbegnem.
          Sledecih sat i po sam proveo samo dajuci zmigavce , a sledeci cas mi je doneo automat za zmigavce na baterije da mi pusta zvuk ako zaboravim na vreme da ih ukljucim pa dok se ne naviknem.

Comment

• deki-ascona
            Bio nam je drug! RIP
            • 10.04.2007
            • 2118
            • NI , Trosharina

Sreca tvoja sto si se navik'o inace bi te vezao k'o u "paklenoj pomorandzi", fiksirane oci da ne mozes da trepces, pogled u raskrsnicu na platnu, a na slusalice - automat za migavce na najjace !!

Pa bre kod vas u BG ni instruktori voznje nisu normalni !!!
            Originally posted by Valent Vudriga
            ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
            Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Ji 4Tze
              CBC Senator XXL
              • 04.05.2006
              • 806
              • bg
              • Honda CR-V 4WD

ma samo kad su polaznici normalni...
              cuj, nervira ga migavac

Comment

• deki-ascona
                Bio nam je drug! RIP
                • 10.04.2007
                • 2118
                • NI , Trosharina

Mozda je instruktor bio gluvonem, pa je nosio snimak za svaku situaciju: Snimak kocenja kad hoce da naznaci polazniku da stane. Ili snimak turaze motora , za ubrzanje... a za "upali svetla" uperi ti reflektor u oci !

Dakle nema price, samo konverzacija znakovima...
                Originally posted by Valent Vudriga
                ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• nesho
                  CBC Član
                  • 19.12.2007
                  • 55
                  • Apatin

Da li je tesko ili je problem ukljuciti pokazivace pravca??????
                  Za vecinu vozaca jeste !!!!!!!!!!!!!!!!
                  Ili su zauzeti i okupirani sa svojim mobilnim telefonom, ili je tenkre ladno pustio levu ruku da visi kroz spusten prozor od svojih besnih kola, ili kola sa zatamnjenim staklima nemaju potrebu pokazivati gde idu i kuda idu, ili misle da je automat pokazivaca pravca neispravan posto pali i gasi neke sijalice, ili se boje da ce sijalica pregoreti pa stede, a sve u svemu se svodi na to,da ostali ucesnici u saobracaju moraju biti sposobni da uvazenom gospodinu ili gospodji/ici procitaju misli. Zasto voziti po znakovima kada je ta brzina dosadna a "JA" vozim najbolje na svetu, snimanje mobilnim brzinom kojom pojedinci jure po nasim "crnim drumovima" i time se javno hvale. Primera bezbroj.
                  Zar je tako tesko pogledati u retrovizor, spustiti prst 2 cm " DVA CANTIMETRA" i ukljuciti pokazivac pravca, upozoriti ostale ucesnike u saobracaju o svojoj nameri ili ih upozoriti na nailazak pesaka, bicikliste, traktora ......

Kratko i jasno: Fali nam vozacka kultura....na zalost

Comment

• Superbird
                    CBC Senator XXL
                    • 06.02.2006
                    • 384
                    • Sabac ---> Novi Sad
                    • Audi 100 Typ 43

Originally posted by nesho
                    ili je tenkre ladno pustio levu ruku da visi kroz spusten prozor od svojih besnih kola
                    Zato je Renault 4 TL auto za prave smekere - mozes i da izbacis ruku kroz prozor i da dajes zmigavac

Comment

• jevrem
                      CBC Senator XXL
                      • 04.11.2006
                      • 948
                      • Smederevska Palanka
                      • A4 2.0TDI quattro

U 99% slucajeva koristim zmigavce.
                      A mnogo me nerviraju ljudi koji zapocnu preticanje ili skretanje a zmigavac ukljuce tek kada su vec zapoceli tu radnju.
                      Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
                      Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• ScorpiO 696
                        CBC Član
                        • 02.08.2008
                        • 77
                        • Novi Sad
                        • Scorpio

Sve signale koristim sem kada se vozam nocu 2h-3h kada sam sam

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

mene i dalje nervira zvuk automata i ne dajem migavac kada NEMAM KOME
                          ali ako bilo koji ucesnik u saobracaju (vozac ispred, vozac iza, vozac sa strane, biciklista, pesak na pesackom, van pesackog...) zavisi od mog pravca kretanja, ne ostane uskracen za informaciju

ja prvi ludim kad nekoga cekam u raskrsnici jer on na osnovu migavaca ide pravo, a onda u zadnjem momentu, bez migavca skrene negde i totalno se mimoidje sa mojom putanjom

iz istog razloga, nikome ne dam da misli da cu pravo, a ja bez migavca skrenem i da me boli ona stvar sto me neko tamo ceka

najvise me izludjuje sto ima vozaca kojima je migavac kanapom privezan za volan i kako okrecu volan, pale se i migavci, a da pritom jedina stvar na koju obracaju paznju tokom voznje je njihova putanja i nista drugo oko njih

ali, neka, oni voze po propisu, a ja koji sam pogledao 50 metara oko sebe i procenio gde se ko nalazi, kuda se krece, ko meni ulazi u putanju, kome ja ulazim u putanju, ima li nesmotrenih staraca i dece da nalete na put, krsim propise i bahato se ponasam u saobracaju
                          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Armageddon ///M
                            CBC Senator XXL
                            • 26.04.2008
                            • 447
                            • SRB
                            • Ne

Uvek.
                            Ambitious but rubbish.
                            http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• gane 33
                              CBC Veteran
                              • 14.10.2007
                              • 103
                              • Zemun

uvek, u 100% slucajeva

ljutim se na one koji ih ne koriste a oni koji me pritom iseku ili me izbace u drugu traku obavezno vratim sa upaljenim migavcem

Comment

• KOXTER
                                CBC Veteran
                                • 07.07.2007
                                • 109
                                • Beograd, Palilula

Obavezno uvek koristim i za skretanje i za prestrojavanje u svim vozilima.
                                Bez obzira da li ima nekoga ili ne, jednostavno sam naterao sebe da stvorim tu naviku i sada to radim mehanicki.
                                Masa, samo masa, masa je MAMA!!!

Comment

Working...
                                X