Originally posted by milan_g1
Šta Vam najviše smeta u saobraćaju i...
Collapse
X
-
-
-
Cekaj malo, jel to bilo kod Slavije na raskrsnici, cuo sam da je neko preticao u raskrsnici i odvalio auto? Tebe je udario?
Mada ja sam juce to cuo, nije bilo pre 20ak dana"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
Aj i ja malo da pisem....
Tek vozim casove ali vec se unapred nerviram.
-Likovi na motorima,nema nista goreg od njih,vozim kamion i kad mi se provuce sa desne strane i onako bezobrazno jos sviraizleteo bi iz kamiona da nema instruktora da mu pojasnim neke stvari...
-Bahate vozace koje po svaku cenu moraju da te obidju iako vide L na kamionu i da je autoskola u pitanju,ne on mora da se provlaci preko "ostrva" jer mu je sporo da vozi po ogranicenju od 40kmh.
i tako ima jos puno stvari,uglavnom treba ostati normalan na takve situacije...
Comment
-
-
Originally posted by madic@max_power
I šta sad?
Još ćeš morati sam da platiš štetu?
Jel može bilo šta da se uradi u ovakvoj situaciji?
Comment
-
-
Sve navedeno...PLUS....
PLUUUUU...UUUUSSSS
Definicija mili sekunde...
Stojis na semaforu, ma nije se josh ni sijalica crvenog ugasila, pali se zuto, vec cujesh.... BIIIIIIIIIIIPPPPPPP
to me tako iznervira da... JOOOOJJJJ...
Bila je ovakva tema pre 2 godine... i napisah isto... ima i objashnjenje jednog dogadjaja...
EVO GA KLIK
Comment
-
-
Na ukljucenju na gazelu iz pravca buvljaka,pored karton city-ja...Tu ima mesta da se donekle provuku dva auta,a gore je suzenje.I sad mi smo svi budale sto idemo u koloni sa desne strane,a baja sa fiat tipom obilazi sleva,i na kraju hoce da me nonsarlantno isece i da udje ispred mog karavanceta.ja mu sviram on se kao nesto okrece,ljuti,mase...Poludeo sam. I ne gledanje u retrovizor na auto-putu. Zaleteo se ja danas na novosadskom, blicam iz preventive, a turcin mrtav 'ladan pravo ispred mene. Odsekao sam se.
i migavci. hajde da razumem da ne pale na neka glupa obilazenja,ali kad se iz leve trake ubacuje u desnu,pa na iskljucenje,isekao je bar 5 automobila bez obavestenja!
Comment
-
-
Ja se trudim da ignorisem te padobrance koliko mogu. Samo se prilepim u auto sipred mene i kuliram, a on nek se hebe. Secam se na prelazu kod hipodroma nisam dao nekim likovimna u Kajenu da me iseku, a unutra dva celavca, svaki ima desetoricu na dusi. Bas je bilo rizicno...Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Slažem se sa većinom komentar postavljenih ovde.
Naravno ovde ću izneti nešto sa čime se ne slažem, a to su skuteri. Ne znam zbog čega većini smetaju? Da li zato što trebate više da se koncentišete ili zbog čega? Vozači skutera su mahom tinejdžeri i tinejdžerke i početnici su u saobraćaju. Samo treba malo više pažnje obratiti na njih! Na kraju krajeva niko od nas se nije rodio sa vozačkom dozvolom i 10 godišnjim iskustvom za volanom. Svi pravimo greške. Malo više tolerancije.
Mene mnogo više brinu ovi FAP-ovi i TAM-ovi sa neispravnim kočnicama, a pritom pretovareni, pa još kad počnu sa njih da ispadaju palete, staro gvožđe, repa, šljunak, ugalj...
Ima tu još jedna stvar a to su pešaci. Vrlo se iznerviram kad vidim da neka ****** proleti kroz baru a na 3 metra stoje pešaci. Nravno vanredno tuširanje. E to su oni isti likovi koji gledaju samo u cajgere i misle da su oni mnogo bolji vozači od Šumahera samo što nisu imali prilike da pokažu svoj talenat. Po pravilu su nervozni, uvek žure (ne znam gde) svi im smetaju i misle da pešaci nisu učesnici u saobraćaju.
Na moju sreću imao sam prilike da boravim jedno vreme u Austriji i tamo sam imao svoj auto (službeni). Nemam šta da kežem osim KULTURA. Niko nigde ne žuri (iako imaju više zaposlenih nego mi i više automobila), ne uleće se u makazice, uvek staju ispred zebre iako nema semafora (što kod nas ne radi 85% vozača) pa čak ni pešaka pored, ne sviraju čim se upali žuto u stvari ne sviraju u opšte, poštuju ograničenja brzine naročito u naseljenim mestima iako se kod panduri sa radarom ne kriju u kukuruzu ili žbnju, pustiće te da se uključiš u kolonu i ako se ne guraš....
A kod nas sve suprotno. Prosto da ne poveruješ.
Samo je potrebno malo više tolerancije i to je to!
Comment
-
-
Originally posted by oooo quattroNe znam zbog čega većini smetaju? Da li zato što trebate više da se koncentišete ili zbog čega? Vozači skutera su mahom tinejdžeri i tinejdžerke i početnici su u saobraćaju. Samo treba malo više pažnje obratiti na njih! Na kraju krajeva niko od nas se nije rodio sa vozačkom dozvolom i 10 godišnjim iskustvom za volanom. Svi pravimo greške. Malo više tolerancije.
Nemaju iskustva ali nemaju bas ni mnogo mozga ili ne znaju kako da ga koriste, a to mnooogo skupo moze da ih kosta a posle dzaba tolerancija. primera ima koliko hoces! Nerviraju me bas zbog toga sto stalno pazim na njih, ako su vec ucesnici u saobracaju onda ne bi trebali da mi oduzimaju vise paznje bilo od pesaka ili autobusa, ako me shvatas sta hocu da kazem"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
A bakice kojima treba 1/2 sata da predju i to VAN prelaza? Jos kad nosi ceger, pa ide onako ukoso, a otpozadi koncert od 50 sirena uglas. I uzme obavezno onih 15 sec koliko je otvoren semafor i na kraju smo se svi pomerili za po 25 cm i niko nije pros'o.
To je pravilo oko niskih pijaca, i to rano ujutru kad se zuri na sljaku, a babe porane da ustede 0,4567 dinara po kg paradajza. Ili kad im vire banane iz cegera posto misle da ce duze da zive ako jedu egzoticno voce.
Primetio sam da sto je baba deblja to me vise nervira!!
Al' to je vec subjektivno...Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Originally posted by oooo quattroNa moju sreću imao sam prilike da boravim jedno vreme u Austriji i tamo sam imao svoj auto (službeni). Nemam šta da kežem osim KULTURA. Niko nigde ne žuri (iako imaju više zaposlenih nego mi i više automobila), ne uleće se u makazice, uvek staju ispred zebre iako nema semafora (što kod nas ne radi 85% vozača) pa čak ni pešaka pored, ne sviraju čim se upali žuto u stvari ne sviraju u opšte, poštuju ograničenja brzine naročito u naseljenim mestima iako se kod panduri sa radarom ne kriju u kukuruzu ili žbnju, pustiće te da se uključiš u kolonu i ako se ne guraš....
A kod nas sve suprotno. Prosto da ne poveruješ.
Samo je potrebno malo više tolerancije i to je to!Milina da se chovek vozi i uchestvuje u tom saobracaju. Ko hoce da luduje - molim lepo, na autoput pa udri.
SAMOKONTROLA je ono shto ovde fali ljudima, a to nijedan policajac sa radarom, nijedna nova odredba i nijedan presretach na putu nece i ne mozhe "usaditi" u profil lichnosti ni jednom jedinom choveku, a kamo li celoj naciji vozacha.
Comment
-
-
Originally posted by oooo quattroSlažem se sa većinom komentar postavljenih ovde.
Naravno ovde ću izneti nešto sa čime se ne slažem, a to su skuteri. Ne znam zbog čega većini smetaju? Da li zato što trebate više da se koncentišete ili zbog čega? Vozači skutera su mahom tinejdžeri i tinejdžerke i početnici su u saobraćaju. Samo treba malo više pažnje obratiti na njih! Na kraju krajeva niko od nas se nije rodio sa vozačkom dozvolom i 10 godišnjim iskustvom za volanom. Svi pravimo greške. Malo više tolerancije.
Comment
-
-
I to famozno 10-godisnje iskustvo, 1000-godisnje... kad je neko ^%$^$&^ ne vredi mu ni da je rodjen sa F,G,H kategorijom. Ili znas da vozis ili ne znas, ili poznajes sebe , auto i osnove kretanja u fizici, ili NEMAS POJMA !!Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
Comment