Šta Vam najviše smeta u saobraćaju i...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • madic
    CBC Senator XXL
    • 07.10.2007
    • 844
    • Beograd

Tinejdžer sam i ja pa opet ne mogu da shvatim njihovo ponašanje.
    Kad krene da me pretiče kosilica za travu sa desne strane bukvalno dolazim u iskušenje da ih udarim.
    A tek kad krene da me seče .
    Toliko me nervira što misle da su uvatili boga za muda da jednom neću uspeti da se iskontrolišem...

Comment

• Pekar
      CBC Član
      • 15.11.2007
      • 95
      • Beograd

a najgore je sto se ti "nemci" i "austrijanci" koji prolaze kroz lepu nam zemlju do rodnog im kraja ponasaju bahatije nego pojedini nasi vozaci.To ti je logika ma boli me, u Srbiji sam.

Comment

• max_power
        CBC Član
        • 20.12.2006
        • 99
        • vrnjacka banja
        • bmw

Kako rece Zoran Kesic treba napraviti zaobilaznicu ali ne oko Beograda vec oko Srbije!

Comment

• overspeed
          CBC Senator XXL
          • 24.05.2005
          • 2779
          • Kosovska Mitrovica

Originally posted by Pekar
          a najgore je sto se ti "nemci" i "austrijanci" koji prolaze kroz lepu nam zemlju do rodnog im kraja ponasaju bahatije nego pojedini nasi vozaci.To ti je logika ma boli me, u Srbiji sam.
          Koliko si siguran da su ljudi za volanom tih automobila austrijanci i nemci? I, shta ce oni u tolikom broju ovde, da nisu krenuli na odmor u Nishku banju?

Nemoj da zamenjujesh teze. To su u najvecem broju ovdashnji "gastarbajteri" kojih je Srbija standardno puna u julu i avgustu svake godine. Ili neki turci u proputovanju, poneki od ovih "mojih" komshija preko Ibra, jer se i oni sasvim opushteno spuste na Kosovo preko Srbije svake godine tokom sezone... Od svih tih stranih tablica, jako je mali broj pravih austrijanaca i narochito shvaba, mozhda tek 10-15 %. Ostalo su ljudi koji tamo borave ne na osnovu izvoda rodjenja, nego boravishnih, radnih, i kojekakvih drugih viza...

Uostalom, imash iskustva nas dvojice koja se podudaraju "u dlaku", i ako opet imash nekih sumnji onda se plashim da ne zhelish da priznash neke chinjenice koliko god ochigledne one bile.
          http://www.bmw.tv

Comment

• madic
            CBC Senator XXL
            • 07.10.2007
            • 844
            • Beograd

Pa koliko sam ja shvatio na njih je Pekar i mislio.

Comment

• nidza
              CBC Senator XXL
              • 16.04.2008
              • 496
              • nbgd

Upravo danas sam imao babu koja hvata dijagonalu na crvenom svetlu u Džordža Vašingtona i zaustavila je čitavu kolonu.

Nerviraju me taksisti i svi drugi profesionalni vozači, koji nisu dorasli svom poslu. Od 3 veća čukanja koja sam imao sa jugićem, 2 su bila sa profesionalnim šoferima - njihovom krivicom i velikim bezobrazlukom, i jedan na semaforu u ustaničkoj kad me je neki deda od 160 godina zakucao otpozadi jer nije video kolonu koja stoji na 'ebenom crvenom svetlu na semaforu - bez kočenja mi je otkinuo zadnji deo jugića, a ja zab'o onog ispred, sa sve tragovima kočenja.

Često se vozim taksijem na račun firme - nije što volim, nego što moram, i prosto me smara što većina njih vozi mnogo lošije nego ja. Onaj manji deo - moram da priznam da baš uživam.

Nerviraju me i žene (zanimljivo, retko su to muškarci), koji čekaju da im se otvori zeleni semafor na pešačkom prelazu tako što stoje metar na kolovozu, umesto da su korak nazad na trotoaru. Krajnje zanimljivo - kao da će zeleno brže da se otvori ako svi moraju da je zaobilaze da je ne potkače.
              Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• CLD
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2005
                • 1225
                • Belgija - ranije Luna-Chico

nema to vez sa tolerancijom vec sa dzepom, te austrijance i nemce sa svaku gresku lupe debelo po dzepu, a to je jedini nacin i da se tu ljudi nauce "toleranciji".

Comment

• deki-ascona
                  Bio nam je drug! RIP
                  • 10.04.2007
                  • 2118
                  • NI , Trosharina

Ima u NI jedan zuti spacek, koji na krilu ima nacrtano nekoliko malecnih silueta u vidu pogrbljenih bakica sa stapom... u fazonu "toliko sam ih smakao !"
                  Originally posted by Valent Vudriga
                  ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                  Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• neshaoct
                    Banovan
                    • 18.08.2007
                    • 1754
                    • Beograd, Rakovica

Originally posted by nidza
                    ...na semaforu u ustaničkoj kad me je neki deda od 160 godina zakucao otpozadi jer nije video kolonu koja stoji na 'ebenom crvenom svetlu na semaforu - bez kočenja mi je otkinuo zadnji deo jugića...
                    Tebe onda nervira i Hamilton, i on je to skoro uradio...

Comment

• oooo quattro
                      CBC Veteran
                      • 01.08.2007
                      • 126
                      • Zrenjanin

"Kada bi oni bili svesni svog neznanja i shodno tome se ponasali uopste mi ne bi smetali. Ne mogu da shvatim vozaca skutera koji vozi po beloj liniji citavih 40 km/h, ili kada me zaobilazi u raskrsnici sa moje desne strane a skrece levo!!!"

Kad bi svi bili svesni svog ne znanja bili bi geniji! Čovek može da bude svestan svog znanja, ali ne znanja NIKAD!

No nije to problem. Nemoj mi reći, ti a i ostali, da nikada u životu niste napravili grešku u saobraćaju. Svakako da ovo obilaženje sa desne strane, vožnja po beloj liniji i sečenje ne opravdavam. To ni slučajno !!! Samo malo više pažnje obratite na njih. U ostalom oni se samo po gradu i vozaju, a ja ne vidim nikakav razlog da se u gardu jurca! Pa šta bi svi vi koji ne podnosite skutere rekli da živite u Rimu npr. gde na jedan auto dolaze dva skutera? Doživeli bi nervni slom? Mislim da ne, nego bi se navikli i bili malo više oprezni, ili bi ste i sami kupili skuter
                      Da dodam još i ovo. Većina ovih novih skutera može da ide čak i do 70km/h (mislim na ove do 50ccm), pa čak mogu i da se čipuju (to sam skoro saznao). E sad ja uopšte ne vidim razlog za bržu vožnju po gradu od toga, čak je i to previše, pa makar imali feraria. Odamh da se razumemo i ja volim brzu vožnju (volim sve što vole mladi ) ali to ne upražnjavam u gradu.

Zato prijatelji moji sa foruma citiraću overspeed-a SAMOKNTROLA.

Pozdrav!

Comment

• milan_g1
                        CBC Senator XXL
                        • 07.02.2007
                        • 863
                        • Karaburma

Ma znam, slazem se sa tobom, normalno da smo svi mi pravili greske u saobracaju, mozda ja nisam nikada bio tako slobodan u saobracaju pa mi cudno, kao klinac sam se dobrano preznojavao kad krenem biciklom u saobracaj medju autobuse i kamione, a ovi neki novi klinci imaju skutere a nemaju straha ni malo, a jos su i bezobrazni.

Situacija danas: idem iz sporedne ulice, ukljucujem se na glavni put i cekam da prodje jedan auto, propustam drugog a lik na skuteru iza mene vec pocinje da mi svira, u trenutku mi digne pritisak i proleti mi kroz glavu da ubacim u rikverc... ili da dam sva 4 i da izadjem da mu objasnim sta znaci znak stop!!! Takvi "mangupi" me strasno iritiraju.

A da, i dalje me nervira skupa nafta
                        "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• milan_g1
                          CBC Senator XXL
                          • 07.02.2007
                          • 863
                          • Karaburma

E a glavnu stvar nisam napisao, ono sto me najvise izbacuje iz takta jesu suvozaci sufleri!!! Pazi ovo, pazi ono, uspori, koci, ovde si trebao ovako, ovde onako, to ti ne valja...
                          I ljuta devojka na mestu suvozaca... uh, nista gore
                          "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• nidza
                            CBC Senator XXL
                            • 16.04.2008
                            • 496
                            • nbgd

Okači je o pojas kad pretera tako što zabodeš kočnicu. Ima gadna fora da cimneš volan da pukne glavom u prozor, ali to je po mom skromnom mišljenju isuviše surovo.

Suflere treba voziti pozadi, definitivno.
                            Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• milan_g1
                              CBC Senator XXL
                              • 07.02.2007
                              • 863
                              • Karaburma

Uh uh, iskusno

Comment

• deki-ascona
                                Bio nam je drug! RIP
                                • 10.04.2007
                                • 2118
                                • NI , Trosharina

A jel vam zene (devojke) dok ih vozite guraju nogama u patos kao da koce?
                                Originally posted by Valent Vudriga
                                ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                                Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

Working...
                                X