meni nerviraju drugi vozaci kada su ispred mene pogotov ako je neki dio puta gdje mozes dici auto na 120 a oni voze 60 a idealan put...
Khm ... a sta ako je ogranicenje 60? Ja sam jedan od onih ... ogranicenje je 60 ja vozim 60 ... mozes da ablendujes - sviras .... ma radi sta oces. Jedino za sta bih ubrzo jeste da mi das pare koliko je kazna i ja cu da vozim brze nije frka
Ti i ne bi smeo brze da vozis obzirom da si tek polozio...
Slazem se, potrebno je iskustwo da bi se vozilo brze. Da li onda owo sto je on rekao znaci da mi koji imamo malo vozackog iskustva ne bi trebali uopste da vozimo?
Slazem se da ne treba da se vuchemo ko penzosi 30 na sat ali po ogranichenju nije nishta problematichno....
Ah da, smetaju mi i napaljeni klinci na skuterima koji prolicu sa svih strana oko auta, hvatam sebe kako se trudim da ih drzim iza auta i pokusavam da ugusim dimom
ljudi, koliko vas stvari nervira, ja bih rekao da imate problem sa zivcima, a ne sa saobracajem. mene neke stvari cude, zbog nekih se krstim, a ne nervira me nista. one koji vose sporije obidjem, a one koji voze brze propustim, drzim otvorene cetvore oci, pa sta mi bog da.
"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Ma, mozda nam je to nacin da svakodnevne frustracije ispoljimo na drugim ucesnicima u saobracaju, odnosno da nam oni budi prelivni ventil, a ne kolege, porodica, prijatelji...
Ima jedan decko u potpisu na forumu - bolje 30min kasnije, nego 30god ranije
Malo glupo zvuci kad to napise neko ko ima 60 !!! Pa ne misli valjda da zivi jos 30, to je daleko preko proseka kod muzjaka nase vrste
Mada se brzom voznjom retko dobije po gradu vise od 3-5 min u vremenu, tako da se slazem da je bolje sporije.
Ah da, nervira me sto svaki saobracajac kod pijace ima fotoaparat, pa vise ne mogu da izadjem na blic , sa ukljucena sva 4 migavca. Odmah slika bez pardona i kao da ima spremne one listice sto kaci na brisace.
Expresno, nema sta !
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Evo pala kiša i totalni kolaps bilo gde u gradu - apsolutno bez argumenata, jer uslovi ni blizu nisu loši da se vozi išta sporije nego koliko je to uobičajeno.
Ja bih sve redom ponovo na polaganje, uz daleko strožije kriterijume. Ljudi bre nemaju pojma najosnovnije saobraćajne propise, a kad se to spoji sa tim da ne umeju da izađu na kraj sa svojim vozilom - katastrofa je neizbežna.
Eto, to me danas najviše nervira. Padne mala kišica i raspad sistema u gradu.
Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Nerviraju me semafori za pešake kojih NIKAD nema...
I nerviraju me policajci sa golfovima i novim radarima jer sa njima nema dogovora...
I penzioneri što striktno poštuju ograničenje....
I nerviraju me pešaci koji ne gledaju kad prelaze ulicu...
I nerviraju me majmuni što skreću bez žmigavca....
I nerviraju me gužve...
I još mnogo toga....
ajooj a nemate poima sto me nerviraju likovi koji prevoze putnike BG-PA(ili obrnuto) to je nesto nenormalno ,u stanju su da voze levom trakom od pa do bg-a mozes da im blicas sviras a oni nista i kad dodjes uporedo sa njim i pitas ga jel si "SLEPPP" on kao da te nije video ,ili kada pocnu da obilaze po zutoj(kola i nekako) ali oni sa kombijem sa 15osoba nemogu da verujem kako se samo ponasaju,kako mogu tako da voze ipak dosta zivota je u njihovim rukama!
1 mi se desilo da sam isao sa ortakom do luke dunav i pre mosta mozda oko 2-3 km lik sa fiat tipom ispred mene i ja mu blicam sviram (mozda 1min) i nekako jedva se uglavim u levu traku i obidjem ga i dok sam prolazio pored njega kazem mu da se pomeri(on me gleda ko konj iz vagona).... prestrojim se u levu ispred njega kad ladno meni se auto zaljulja ,ja pogledam u retrovizor kad on iza mene,gledam ga a on se smeska i pocne da ubrzava i ponovo me pogura na nekig 70-80,sva sreca nije nista strasno ,samo malo branik ogreban(dalje da nepisem i do sada sam preterao )
Comment