Šta Vam najviše smeta u saobraćaju i...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mixer
    CBC Senator
    • 13.04.2005
    • 202
    • Skopje

Pazi i meni se desilo da prodjem na semafor kad je zzuto-crveno>Ali ne mogu da svarim likove koji staju na crveno pa pogled levo-desno,aha nema nikog pa prodju na teshko crveno kroz raskrsche
    Jahači magle

Comment

• Damjan156
      CBC Senator XXL
      • 07.01.2008
      • 568
      • Beograd

Smetaju mi krševi koji su truli,u fazi raspada,točkovi na njima gledam da im ne otpadnu i pogode me u preticanju!I kao po nekoj matrici ne rade im ni štop svetla!!!
      Strauli motorsport
      Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• JAPANX
        CBC Senator XXL
        • 10.08.2006
        • 2159
        • Beograd

samo da dodam, nije u saobracaju ali me nervira mnogo kad mi nakace reklamu za lavlju kandzu, mislim kad bi sreo tog lika da bih ga ladno najeo tim papirima...

zamisli, da stavim kandzu pored alarma i mult-t-locka na hondu iz '91 godine

Comment

• AlNik
          CBC Veteran
          • 18.07.2008
          • 144
          • Beograd

Sve mogu da podnesem i da se ne iznerviram, ali idiote koji ni za cenu zivota ne dozvoljavaju da im se neko prestroji u traku bih vezao konopcem oko ruku i vukao kolima uz makadam od autokomande do stadiona partizana, pa polukruzno i nazad.

Primetio sam da su zene po tom pitanju najgore, moze da te pusti da uletis u traku, ali prosto nece, cak i ako to zahteva da samo malo uspori, a ne da se zaustavi. Kao da je ona usla u tu traku i niko nikad vise ne sme. Idu do te krajnosti da te udare, samo da im ne udjes u traku.

Ja, sa druge strane, skoro uvek pustim ljude da mi udju u traku (ako nisu bas divljaci koji se izivljavaju) jer znam kolika je muka kada pokusavas da se izboris sa gomilom "kulturnih" vozaca. Ljudi se uglavnom zahvale rukom i tebi toplo oko srca. Zasto ne mozemo da budemo ljudi???

Comment

• StreetRacerCA
            CBC Senator
            • 11.06.2006
            • 238
            • Čačak
            • Škoda Fabia II 1.6 TNG

nerviarju me panduri sa kursom koji kako su nabilo onu shapku na glavu misle da su uvatili Boga za znate vec sta, glupi pesaci koji idu ko muve bez glave po ulici, skuteri, teretnjaci sa sve njihovih 40 km na sat koji su stariji i od mene, idiotska ograniceanja, nervira me onaj koji je dozvolio onolikim ljudima da grade kuce tik uz magistralu, tako da je od stepojevca sve do bg naseljeno mesto (pa su onda i oni svi beogradjani jbt posto se vode kao teritorija bgd-a), svakojaki krshevi koji se voze (a kako bi po mome jedno pola vozila otislo u zasluzenu penziju), nerviraju me klinci koji su tek dobili dozvolu pa se ili k***ce ko da su odvezli 3 sampionata u formuli 1, ili nemaju pojma da voze pa onda i svi mi sa njima ne znamo gde cemo, nerviraju me brudice kojima je zmigavac ukrasni detalj na autu, ali ih mrzi da isti aktiviraju da malo zasija, smradovi koji non stop voze sa dugim, budale koje piju pa voze onako pijani ugrozavajuci i sebe i druge nervira me glupo zobs, i jos ovaj gluplji koji ce da usvoje......sad ohoh da popijem bensedin, posto mi se srchka uzlupala.
            Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• Bojan1212
              CBC Senator XXL
              • 15.07.2008
              • 468
              • Zemun
              • Honda Accord

Nervira me mnogo toga u saobracaju, ali recimo nervira me jako nedovoljna obelezenost puta. Recimo idem ulicom sa prvenstvom prolaza, a nemam onaj znak beli kvadrat i zuti kvadrat u njemu nego moram da gledam da li na desnoj strani ima neki znak tipa stop ili trougao ili nema nista.
              Nerviraju me semafori kod Volvo servisa kod okretnice 15. "Auto-put" i semafori koji nemaju treptajuce zeleno nego pandur ceka u zasedi namerno da uvati nekog. S obzirom da veoma brzo zuto predje u crveno treba prilicno usporiti pre vremena da bi se procenilo da li ce zeleno preci u zuto i zaustaviti se, jer se vozi 80+. Mislim da bi semafori trebali da budu pomoc u regulisanju saobracaja, a ne samo panduri da dodju i uzmu pare. Ne mislim da treba ici kroz crveno vec da bi tu trebali da ubace treptuce zeleno da mozes opusteno 150m ranije da isplaniras.

Comment

• Milorad90
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2007
                • 975
                • Beograd

Dvaputa su mog caleta tu jurili sa upaljenom rotacijom ko da je krimos jer je kao prosao na crveno svetlo,prvi put se izvukao,drugi put cekamo jos odgovor

Comment

• deki-ascona
                  Bio nam je drug! RIP
                  • 10.04.2007
                  • 2118
                  • NI , Trosharina

@streetracer

... panduri, kuce uz magistralu. beogradjani, pijani, stari zobs, novi zobs...

Jel ima nesto sto volis ?
                  Originally posted by Valent Vudriga
                  ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                  Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Bojan1212
                    CBC Senator XXL
                    • 15.07.2008
                    • 468
                    • Zemun
                    • Honda Accord

Originally posted by Milorad90
                    Dvaputa su mog caleta tu jurili sa upaljenom rotacijom ko da je krimos jer je kao prosao na crveno svetlo,prvi put se izvukao,drugi put cekamo jos odgovor
                    Mene nisu hvala Bogu, ali bilo je par puta neko zuto.

Comment

• StreetRacerCA
                      CBC Senator
                      • 11.06.2006
                      • 238
                      • Čačak
                      • Škoda Fabia II 1.6 TNG

Originally posted by deki-ascona
                      @streetracer

... panduri, kuce uz magistralu. beogradjani, pijani, stari zobs, novi zobs...

Jel ima nesto sto volis ?
                      lol jok ja sam ti ko mrgud iz shtrumpfova - mmmrzims strumfgumice
                      Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• milan_g1
                        CBC Senator XXL
                        • 07.02.2007
                        • 863
                        • Karaburma

Mrzim one genijalce sto mi ulecu u makazice tako da moram da kocim da bi boodala prosla...
                        "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• Chila
                          CBC Senator XXL
                          • 18.07.2008
                          • 401
                          • Kos. Mitrovica

Kad sam nervozan smeta mi sve i svasta,od nekih banalnih sitnica pa do ... i naravno onda socno psujem sve od reda!
                          Samo vas gledam ...

Comment

• StudentBGD
                            CBC Senator XXL
                            • 18.12.2007
                            • 1027
                            • Beograd

ne razumem ljude koji ne upozoravaju ostale na saobracajnu patrolu pored koje su upravo prosli, smeta mi kada neko drzi levu stranu trake kao da ce da krene u preticanje a ja od njega ne mogu da vidim napred a preticao bih, smeta mi kada ne koriste zmigavce, kada ne pale svetla po jako losem vremenu ili u sumrak... ma svasta mi smeta, verovatno i ja nekome smetam
                            Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Bojan1212
                              CBC Senator XXL
                              • 15.07.2008
                              • 468
                              • Zemun
                              • Honda Accord

Smetaju mi taxisti (cast izuzecima) koji se guraju.
                              Danas idem kamionom i kolona ispred mene 40m cekaju da se ukljuce u raskrsnicu u ulicu sa prvenstvom prolaza, medjutim taxista predje iza mene par njih i stade ispred mene par metara u levoj traci ali blize nama da moze nekako da prodju ovi iz suprotnog smera, kad su poceli da se ubacuju ovi ispred on oce da udje kod nas, ali ovaj ispred mu ne da. Ode deda napred zaglavi levu traku i napravi pometnju, morali drugi iz svoje trake da mu se sklanjaju.
                              Pa sta reci trebali su da ga malo poguraju pa mu vise ne bi palo napamet da obilazi tako sve, kao on je pametan drugi su glupi.

Comment

• djlosmi1
                                CBC Član
                                • 03.04.2008
                                • 85
                                • Beograd

Nerviraju me neobazrivi kreteni

Kruziram ulicom najnormalnije, skrecem levo i odjednom sa desne strane iz NEDOZVOLJENOG smera izlece baja u beloj ladi i opusteno mi preseca put.
                                Ajde sto je dolazio iz nedozvoljenog smera, mozda je bas morao tuda da ide, to mi i nesmeta toliko, ali tako bezobzirno da izlece
                                Da je bar stao da pogleda ima li koga

Isto me nerviraju "vozaci" koji ne znaju da se drze svoje trake.

Lepo idem magistralom sa dve trake i jugic ispred mene ide po sred sredine puta.Nit ce u desnu nit u levu.... Sto je najgore ne znam kako da obidjem budalu.

Eto dosta od mene za pocetak :x

Comment

Working...
                                X