ma zavisi od sudije koliko je voljan da te ganja... ali od skoro su uveli tu fiktivnu adresu pa kad ti to prilepe onda nemozes nista u supu - lk, pasos, vozacka itd.... ja se preko 10 godina koliko vozim nisam odazivao ni na jedan poziv ali evo izgleda da cu sad morati... skoro sve je zastarelo, ima jos par aktuelnih , ali je samo jedan sudija bio dovoljno azuran da posalje dopis supu da sam nedostupan na toj adresi pa te onda oni blokiraju...
inace nece bas zbog saobracajnih prekrsaja toga da te dizu sa ulice i 'apse..
...sta su onda meni trebali da rade kad sam sam otisao u sup a imam naredbu za dovodjenje k sudiji ??? cak su mi tamo i rekli da obicno salju neke pripravnike za te stvari pa ako te nadju na adresi dovedu te, ako ne nista...
inace nece bas zbog saobracajnih prekrsaja toga da te dizu sa ulice i 'apse..
...sta su onda meni trebali da rade kad sam sam otisao u sup a imam naredbu za dovodjenje k sudiji ??? cak su mi tamo i rekli da obicno salju neke pripravnike za te stvari pa ako te nadju na adresi dovedu te, ako ne nista...
zaboravih da napomenem da je merenje vrsio iz ruke, ne sa stalka.....

Pandur je kada je otisao do kola uzeo moje podatke, i vratio mi je i rekao prijatno,dovidjenja. Juce mi je stigla prijava, pise: u 23.50 tog i tog dana, vozio 75km/h na delu puta gde je ogranicenje 40 km/h. bla,bla, NIJE POTPISAO ZAPISNIK. zapisnik on uopste i nije pisao,samo mi je udelio dokumenta, i imam 2 svedoka koji su bili sa mnom u kolima i koji su to videli(sestra i drugar) . Sad kako da se ponasam kod sudije za prekrsaje, da li da idem na kombinaciju uopste nije pisan zapisnik u mom prisustvu+ da raskrsnice ponistavaju znak,pa da po opstim pravilima saobracaja tu vazi 60+da slikam jedva vidljiv znak i pomenute raskrsnice, i da na osnovu svega toga barem trazim da me kazni samo za 15 km/h. Pomagajte, trebam da se javim 1 oktobra!
Comment