ko je kriv?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

I yebem ti sunasac,kako si ga ogulio.... Osecam onu skripu lima sad i sav se jezim

Pazi matori,ne bi da se pravim pametan ali gde god postoji neki sporedni put ili ukljucenja na glavni po difoltu je iscrtana puna linija.
    Verovatno bi kod sudije bilo ili pola-pola krivice ili bi ti bio kriv jer on ipak covek izlazi na glavni put i mora doci do linij epreglednosti gde je vec kriticno da dodje do kontakta izmedju vas dvojice mada ja opet mislim da je tu neka zamisljena puna linija kuja nije iscrtana ali koju bi svi mi kao vozaci trebali uvek da imamo u glavi
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• RANK
      CBC Senator XXL
      • 28.02.2007
      • 1635
      • Beograd
      • FIAT MAREA WEEKEND 1

laki, nisi u pravu, ako mu je nepregledno, mora da nadje nekog da gleda umesto njega. ne moze da se ugljuci na put viseg prioriteta ukoliko na njemu ima vozila.
      "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• JAPANX
        CBC Senator XXL
        • 10.08.2006
        • 2159
        • Beograd

nista, sad kamiondziju vataj negde na pijaci i uzmi mu kamion

Comment

• SALE
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2005
          • 841
          • Banovo Brdo

Nije kamiondzija hteo da se dogovore, tako da je sa njim po meni zavrseno. Bilo bi jos zanimljivo ako se ne uklapa njegova popravka u 50e.

Comment

• Bojan1212
            CBC Senator XXL
            • 15.07.2008
            • 468
            • Zemun
            • Honda Accord

Originally posted by Laki GSi
            I yebem ti sunasac,kako si ga ogulio.... Osecam onu skripu lima sad i sav se jezim

Pazi matori,ne bi da se pravim pametan ali gde god postoji neki sporedni put ili ukljucenja na glavni po difoltu je iscrtana puna linija.
            Verovatno bi kod sudije bilo ili pola-pola krivice ili bi ti bio kriv jer on ipak covek izlazi na glavni put i mora doci do linij epreglednosti gde je vec kriticno da dodje do kontakta izmedju vas dvojice mada ja opet mislim da je tu neka zamisljena puna linija kuja nije iscrtana ali koju bi svi mi kao vozaci trebali uvek da imamo u glavi
            Covek kaze da nije obelezen put nikako, znaci nema nikakvog obavestenja uopste da je tu neka raskrsnica, ukljucivanje sporednog puta i sl. pa kao puna linija, e otkud onda covek koji prvi put tu prolazi moze da zakljuci da je tu put, a jos su i neki kiosci.
            Jbg covek se lako izgubi u takvim situacijama ne moze dobro da razmislja, pa su uspeli i na brzinu da ga zeznu.

Comment

• NemaN
              CBC Senator XXL
              • 29.11.2004
              • 1560
              • munze

bice dzimi lima
              I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• stefanves
                CBC Senator XXL
                • 10.12.2006
                • 1351
                • BG

Bas mi je zao.
                Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

Pa dobro,mozda sam i pogresio ali ja bih malo stao na loptu pa dobro razmislio sta bi uradio. Verujem da se Zverko iscimao i uzentao to je normalno ali sad da li je kriv ili nije vise je totalno ne bitno.

Zveri,ako ti treba bas dobar majstor slobodno zvrcni.Sredicemo i neke rate

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

dakle, stvrano je vise nebitno. malo pre sam prolazio tuda, slagao sam vas nem ni znaka stop, ma nema nista... no sta je tu je. danas kupljena vrata, zadnje staklo i lajsna. sutra benki ide kod limara i bice gotov u cetvrtak. laki fala na ponudi ali vec sam nasao nekog za koga kazu da je wizard pa cemo d vidimo sta ce biti. daj nekog za farbanje ali nemoj one varijante sa cementom i 150e set. dakle, krilo, vrata i obe stranice pozadi. ova odvaljena i desna koju sam takodje zaradio ni kriv ni duzan ispred eMove radnje i to samo sedam dana posto sam kupio auto. zvekne me zenska sa X3 ali ok, tu sam dobro proso uzo sam joj pare za to. znaci, lakirer ali ne za 450e takvih ima na svakom cosku ali ne i sa supom nekom za 50e i pricom da ce one droćke i prasina da se skinu poliranje ili pranjem auta same od sebe. po iskustvu ljudi sa cijom sam preporukom otiso kod limara auto ce biti odrađen tako da lakirer nece morati da gituje uopste eventualno minimalno ali minimalno. znači spric git i teraj...
                    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Laki GSi
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2006
                      • 2426
                      • Beograd-Vozdovac

Pa to sto bi ti farbao oko 300,mozda i nesto manje ali bolje da ti kazem vise nego posle da me napusis
                      Yebiga,te fore sa cementom ali na kraju kao ogledalo pa mozes i van kuce da se sminkas

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

pa to 300 bi mozda i nekako preziveo u svakom slucaju sam uskratio familiju za zimovanje. elem, za pocetak cu da odradim limariju i namackacu to sto ce biti iscukano njegovom bojom ali iz spreja cisto da ne hrdjaa farbanje na prolece posto me i ovih 5 glavica snaslo kad mi je najmanje bilo potrebno.

Comment

• Laki GSi
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2006
                          • 2426
                          • Beograd-Vozdovac

Znas kakav sam ja po pitanju auta tako da za kvalitet nemas frke.

Kad ti bude aktuelno slobdno cimni,idemo zajedno pa mozda jos i sredimo neki popust.

Comment

• jevrem
                            CBC Senator XXL
                            • 04.11.2006
                            • 948
                            • Smederevska Palanka
                            • A4 2.0TDI quattro

Sad sam ugledao temu. Bas pravi bedak. Jeste da sad izgleda lako reci ali ipak si trebao da zoves muriju. Ali sta je tu je, bitno je da si ti OK. a auto ces srediti.
                            Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
                            Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Originally posted by zverko
                              . po iskustvu ljudi sa cijom sam preporukom otiso kod limara auto ce biti odrađen tako da lakirer nece morati da gituje uopste eventualno minimalno ali minimalno. znači spric git i teraj...
                              To neke limarske price ili si to gledao na filmu
                              Ili mislis nece morati vrata da gituje posto ce bito komplet promenjena.
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• zverko
                                CBC Senator XXL
                                • 19.08.2005
                                • 7085
                                • BGD
                                • Audi A4

sa covekom imam dogovor da platim tek kad zavrsi posao. ja nemam nameru da vozim 2 cm gita na kolima tako daaaa... da li su limarske ili cije price ne znam i sta ce da radi ja takodje ne znam nit me interesuje. ja sam pitao da li moze , on je reko moze i reko je kolko ce da kosta. i sam znas koja je cifra u pitanju i prvi put kad si cuo pitao si me da li je on normalan e sad... videcemo...

Comment

Working...
                                X