ko je kriv?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nex
    CBC Veteran
    • 05.03.2006
    • 132
    • Rakovica

Originally posted by nijebitno
    @Zverko
    Zao mi je, ali reka bih da su te nasankali. Naravno ako nije postojo neki vid zabrane preticanja (znak, linija, pjesacki...)

Originally posted by prolupator
    Ne smes da pretices u raskrsnici, nikakvoj i nigde.
    Dozvoljeno je preticanje na putu sa pravom prvenstva prolaza, cak i ako put prolazi kroz raskrnicu. Barem je tako bilo kada i gdje sam ja ucio da vozim.
    Tacno, dozvoljeno je, mene je gore pomenuti lik skupio u raskrsnici dok sam ga preticao i bio je kriv. Samo je bitno da nema pesackog prelaza!

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

u toj ulici ne da nema pesackog nego nema nikakvih oznaka na putu. hebi ga, sad mogu smao da se bijem obema rukama u vugla... iskreno , usro sam se bio a i adrenalin me radio da nisma mogo da mislim kako treba jos ovaj pandur sa audijem... ja sma u trenutku posle udarca auto zaustavio jedno 100m odatle jer sam se prvo borio da ga obuzdam jer je od udarca poceo da plese. kada sam stao skapirao sam da cu da se upisam i istrcao sam iz auta do obliznjeg parkinga gde je bio mrak posto je ta cela ulica osvetljena. kada sam se vracao do auta startuje me ovaj lik sa audijem i kao, jel tvoj auto sto si bezao, jel imas nesto kod sebe, krenuo da me preteresa. reko alo kume, bio sam da pisam od muke. . on kao jebi ga ti si kriv preticao si ovog ispred tebe. ovaj kamiondzija kad je to cuo odma je poceo au mali sta mi uradi, pa kako to vozis. ovaj pita da zovem patrolu, ja gledam u tom trenutku se otvorilo nebo i poceo da pada sneg. ja morkar skroz. reko nemoj dogovoricemo se. on ode i ovaj poce opet da kuka. reko cuti bre. kupi far i teraj. ne da mi nadjes majstora tvog da mi popravi. da reko bas cu sad po noci da ga trazim. aj zdravo, uze on kao da mi pise podatke iz LK. i izapise adresu iz pristine mislim se ... sednem u auto i ne mogu da verujem... odvezem se doradnje i pozovem eMa... ostalo vidite na slici, al smo ga ulepili a kez

evo jos neka fotka

deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Nex
        CBC Veteran
        • 05.03.2006
        • 132
        • Rakovica

Smor.. Sta je tu je sad, ne mozes nista da promenis.. Jel' trap na mestu?

Comment

• nemanya
          CBC Veteran
          • 29.03.2008
          • 199
          • Beograd

Šteta

Treba biti pribran u takvim situacijama.

Kriv je vozač kamiona.

Šteta što te nasanka pandur. Trebao si da zoveš patrolu.
          "..da ima karburator,ja bih znao da ga ... produvam. Al' ova elektrika,sve neke dizne i koješta..ki da teraš šporet.."

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

Originally posted by Nex
            ...Jel' trap na mestu?
            auto se vozi naj normalnije samo sto nema staklo, retroviziju i ne mogu da otvorim svoja vrata. u nedelju ide kod cika doktora i u cetvrtak ce biti gotov. jedino sto mi je zao sto novce koje sam planirao za neke stvari sad moram da dam na auto bez ikakve potrebe.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• goxee
              CBC Veteran
              • 20.03.2007
              • 119
              • Beograd, Vozdovac

Ako nista drugo, bar smo videli slike tvog bmw-a na forumu, nhf
              Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

e bas steta, a niko nije kriv tu nego taj pandur koji se pravio pametan i uhvatio te na foru i brzinu u stresu. Kao sto si i sam rekao jbg, steta tih para,dobro je da si ok, a ovaj kamiondzija nek ga duva, super je i prosao sobrziom da j kriv

Comment

• neshaoct
                  Banovan
                  • 18.08.2007
                  • 1754
                  • Beograd, Rakovica

Originally posted by zverko
                  rec je o ulici iza vidikovacke pijace gde je obicno vikendom nesnosna guzva, ulica koja izlazi na partizanski venac i video klub zabac...
                  Jel' to ova ulica iza pijace :
                  http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&g ... 3&t=h&z=18

Tu ulicu mrzim, i samo sam jednom prošao u životu njom ( i od tada više nikada ), jer niko ništa ne gleda, već samo izleću na nju...
                  Zaobilazim je u širokom luku...

Comment

• RANK
                    CBC Senator XXL
                    • 28.02.2007
                    • 1635
                    • Beograd
                    • FIAT MAREA WEEKEND 1

Originally posted by djukic
                    Slicnu situaciju imao je moj cale. Razbio je auto, dosla je policija i epilog je bio sledeci:

1. Cale je odgovarao za svoj deo prekrsaja
                    2. Lik koji se ukljucivao odgovarao je za svoj prekrsaj

Cale je naplatio STETU u celosti, posto njegov prekrsaj nije bio uzrok nezgode, vec nepravilno ukljucivanje u saobracaj. Imam i deo ZOBS-a, tj clan kojim je to istakao na saslusanju kod sudije. Posle nekog vremena dobio je kaznu.
                    ovo je pravo stanje stvari i pravi odgovor.
                    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                      CBC Senator XXL
                      • 13.11.2007
                      • 684
                      • Sabac

Krajnje mi je cudno da taj navodni "pandur" reagovao na svoju ruku i pristao da se dogovorite bez uvidjaja, a ovamo ti je, kao, trazio adresu i sl. Nesto mi je tu mutno..... Moguce da je poznavao kamiondziju... Nebitno, vazno je da si ti ziv i zdrav i da je glava na ramenima, ostalo se sve da popraviti.
                      Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• ĆOMI
                        CBC Senator XXL
                        • 31.08.2006
                        • 1705
                        • Braće Jerković,Vozd
                        • Stilo JTD 16V

Bedak Zveri,bas bedak...

Neka si ti živ i zdrav,biće i para i kola
                        OPEL CLUB SERBIA

Comment

• M-power
                          Moderator
                          • 10.01.2005
                          • 10060
                          • Bg; Banovo Brdo
                          • CorsaC, astra H,

Verovatno je bio ometen, u fazonu brze sam vozio i automatski se postavis da si kriv.
                          Mozda se u sebi i kamiondzija postavio kao kriv, jao udari coveka nisam dobro pogledao
                          Dzimi ako si ti kriv oda sam i ja kriv ono sa motorom a nisam bio na kraju.
                          U ostalom ko kaze da si prekoracio brzinu. Obilazio si auto koji je stajao u mestu ili se kretao 10 na sat zaustavljajuci se a ti isao 40. Ko da moras da prijavis 70-80 ako si uopste toliko i isao.

Aj jbg kasno je sad shrati...sta je tu je.
                          To date there has never been a faster car built for the public road and,
                          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Andrej55
                            CBC Veteran
                            • 28.07.2008
                            • 104
                            • Beograd

e koliko ne volim te slucajne prolaznike koji se nadju pametni... mene isto kad je na prikljucenju za gazelu ogulio kamion,taj lik stao,niko ga nista nije pitao i krene pricu kako sam ja kriv i kako je bolje da zaboravimo na sve. mislim ko te je pitao bilo sta? debili

sto neko rece,treba ostati pribran i iskulirati sve sto ti kaze i ovaj ste te je udario i ovi ''pametni'' koji se nadju.

Comment

• vulebg
                              CBC Član
                              • 11.08.2008
                              • 64
                              • Beograd

E bas bzvz
                              Po meni, kamiondzija je kriv sto nije stao na stop, nepravilno se ukljucio u saobracaj i time izazvao nezgodu. On placa kaznu za to.
                              Ti placas kaznu za prekoracanje brzine. Ali velika je sansa da bio prosao i bez kazne, jer je ocigledna krivica kamiondzije pa ko zna da li bi uopste utvrdjivali brzinu.
                              Ono sto je u svakom slucaju najbitnije, njegovo osiguranje bi ti isplatilo stetu.
                              Vozio sam Elantru, a sad vozim Stila, koji sam ja shmeker majko moja mila.

Comment

• milan_g1
                                CBC Senator XXL
                                • 07.02.2007
                                • 863
                                • Karaburma

Bedak, sta je tu je sada...
                                A ti slucajni prolaznici, grrrrr... moja devojka imala cukanje, nije ona kriva a samo sto je polozila, zena joj sekla bas nepreglednu krivinu i devojka je udari u zadnja vrata i krilo a ona sama zavrsi na ivicnjaku. Svi komsije (posto zena tu zivi), odmah napali devojku da je kriva i da plati 200 evra bez policije. Aha, u redu, telefon, policija, cao i dovidjenja...
                                "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

Working...
                                X