ko je kriv?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GadGet
    CBC Senator
    • 15.08.2007
    • 206
    • Nbgd, Vozdovac

Bedak ,a ovi limari su posebna sorta ljudi tako da ih necu ni komentarisati. Sigurno neki od njih mogu ovu polustranicu tako da urade da nece ni farbar imati posla.

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

sve to stoji , uostalom kao i u savkoj bransi ima ih raznih ali kod coveka sam otiso na preporuku i nemam razloga da ne verujem u pricu jer sam video sta radi i sta je uradio. ne znam da li vam cifra od 300e govori nesto. nego da sacekamo mi cetvrtak pa da onda sudimo, ja mislim da je tako fer i posteno. ako ispuni moja ocekivanja imace jos jednu zadovoljnu musteriju a to je priznacete najbolja reklama, zar ne...

negooo, nesto se razmisaljam da ga dok ne stigne na farbanje bacim celog u neku foliju... karbon ... kez
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Pa cifra je ok nije mali posao.
        Ali one price moj limar isece kocku na limu i prevari drugu i ne mora daa se gituje

Nee mora da bude 2cm radise do 3mm ali svaki deo mora da se gituje a za toliku povrsinu i tako razvaljenu stranicu kao sto je tvoja mora najmanje 5 ruka gita da bude da bi to licilo na nesto. Nece tu limar biti umetnik nego farbar koji treba da dotera sve linije i ivice.
        Jedino da si platio i 50eur celu zadnju stranicu ot tog compakta pa da se prevri cela polustranica, onda gitovanja i brusenja ima samo na mestu spojeva/varova.
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• SALE
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2005
          • 841
          • Banovo Brdo

U pravu je M, sigurno bi bolje uradili kad bi doneo zadnje krilo sa stranca. Prevelike su povrsine pa ce biti bas zajebano da se izvuce kako treba.

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

razmisljao sam i o tome tako da mozda i tako uradimo ako ovo ne bude moglo da se dotera da bude kako treba. mada, covek kaze da nema potrebe za tim jer je radio tako nesto i u mnogo gorem stanju pa nije seko. u svakom slucaju, videce sta je i kako je kad ga bude "otvorio" .

Comment

• SALE
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2005
              • 841
              • Banovo Brdo

Nemoj da cekas da ne mogu da urade nego vidi sa limarom kako ce bolje da ispadne. I nek ti on obavezno pokaze koliko i kako da secete sa drugog auta .

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Mislim da ste obojica na dobitku akko radi celu polustranicu. Ovako ima posla kolko neces, pitanje kako ce se izvuci linije, onda zadnji rub da napravi kako bi trebalo da izgleda posto je tvoj skroz shebaan. Pitaj ga na vreme da ne bude posle hebaanja nema kajanja.
                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• JAPANX
                  CBC Senator XXL
                  • 10.08.2006
                  • 2159
                  • Beograd

moj savet je da obavezno nadjes farbara pre zavrsetka limarskih radova pa ga odvedes da vidi auto i ON proceni kako je limar uradio posao

to ti je kao sa frizerima i pitanjem "ko te to tako o****o?" svima njima nesto fali ali na tvoju stetu... ovako nema izvlacenja nego mora da uradi perfektno

Comment

• SALE
                    CBC Senator XXL
                    • 04.01.2005
                    • 841
                    • Banovo Brdo

Jos bolje je kad rade u ekipi onda nema vrdanja.
                    Meni kad su radili auto odem kod limara da vidim kako napreduje, a dogovorimo se da dodje i farbar pa da se i sa njim dogovorim. I dok se ja bakcem sa limarom i zagledamo oko auta dodje jedan lik javi se i stoji sa strane gleda kako se vrtimo oko kola i ja zapitkujem jel moze ovde jos malo ovo onde ono.. Okrete se taj i ode cao cao i nista. Zvoni limaru telefon i kao farbar ne moze da dodje teraj ti negde drugde u guzvi je, a limar se nesto uzvrteo. Vidim da nesto ne stima i zapnem sta kako posto sam mislio da nesto oko limarije nije ok pa da se zato uzvrteo, da bi mi na kraju rekao pa ono je bio farbar i kad je video kako zagledas svaku sitnicu i cepidlacis zbrisao i nece da ti radi auto . Pa reko i bolje da ga ne radi nego da se posle raspravljamo i da farba 5 puta.

Comment

• JAPANX
                      CBC Senator XXL
                      • 10.08.2006
                      • 2159
                      • Beograd

to ti pricam, majstori su cudo!!

Comment

• GadGet
                        CBC Senator
                        • 15.08.2007
                        • 206
                        • Nbgd, Vozdovac

Originally posted by M-power
                        Mislim da ste obojica na dobitku akko radi celu polustranicu. Ovako ima posla kolko neces, pitanje kako ce se izvuci linije, onda zadnji rub da napravi kako bi trebalo da izgleda posto je tvoj skroz shebaan. Pitaj ga na vreme da ne bude posle hebaanja nema kajanja.
                        Hm nisam siguran da bi limaru bilo svejedno, ako radi kako se radi. Raznim tehnikama olupati pripremljenu ovu polustranicu cenim na max max 3 radna sata, a za korektnu zamenu iste moja procena je da treba izbusiti ~ 200 rupa (punktova), pripremiti stranicu koju treba namestiti, pripremiti delove na koje se vari izvariti sve to ukrug obrusiti i zastiti sve te varove. O pasovanju da sve to lepo legne necu ovaj put, ali da pomenem samo da je mnogo teze nesto napasovati limom nego gitom. Mnogo vise treba rasturiti vozilo ako se vari (svu elektriku, tapacire, plastike branik) priprema je mnogo veca nego kod prve varijante -a sve su to radni sati-. A sta ce onda farbar da radi ako mu je sve gotovo??
                        I na kraju da radim sebi zamenio bih, da radim rodjenom bratu olupao bih a kad zavrsim u svakom slucaju prodao bih -ovo zadnje cisto zato sto sam pacijent

Comment

• Laki GSi
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2006
                          • 2426
                          • Beograd-Vozdovac

Pazi,za dobrog limara i pravog majstora ovo je pichkin dim. Znaci ako je pravi majstor nema zime da to ne bude uradjeno kako valja.
                          Ovaj lik sto ga ja poznajem peglao je takve havarije u coskove zadnjih delova gde je dupli lim da nisi ni svestan Naravno sve to bez gita,a farbar posle njega odusevljen i njemu laganica da to ofarba da bude kao staklo.
                          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

auto otiso kod limara. na moj predlog da secemo auto covek je reko da nema potrebe osim ako ja ne insistiram a posto ja ne volim to kad se "od 3 pravi 1" resili smo da ne diramo nista. auto nije "pobego iz centra" tako da ce to biti sve kako treba. prodavati ga necu sigurno bas zbog toga jer je sve na svom mestu. motor perfekcija kao i sve ostalo na autu a i nema sada ni para a ni zivaca da pred zimu trazim drugi auto posto ovakvog i u ovakvom stanju necu naci sigurno. no, ko sto rekoh, da sacekamo mi cetvrtak pa da vidimo sta ce biti.

Comment

• mixer
                              CBC Senator
                              • 13.04.2005
                              • 202
                              • Skopje

Znam kako izgleda kad te uhvati maler ,pa nikako da pusti!Drzz se i neka razum nadvlada emocije!Bitno je da si zziv i zdrav!pozz
                              Jahači magle

Comment

• sErGiO
                                Moderator
                                • 30.01.2007
                                • 2769
                                • Neko selo pored Beogr
                                • Alfa Romeo 156SW

Ma samo kad si ti ostao nepovredjen, hebes auto. I obavezno da vidimo slike posle sredjivanja

Comment

Working...
                                X