Daj zverko smiri strasti pa nije bas pristojno da izvredjas coveka a ni sam neznas zasto!
Evo citiracu tvoj post sa prethodne strane
Stvarno si napisao svasta pa te niko nije izvredjao. Ici 200 nasim autoputem je ko da igras ruski rulet.
Gledao sam slike sa uvidjaja BMW 7, nov auto iso 200 naleteo na vodu kod begaljickog brda se zapusio
kanal i voda krenula da tece preko autoputa. BMW je preticao kamion naleteo na vodu okrenuo se na bok
i bokom udario u hladnjacu u desnoj traci. Muz zena i dvoje dece. Vazdusni jastuci se kasno otvorili.
Naravno putari pre policije dosli i otpusili kanal, citao sam izjave vozaca hladnjace i njegovog suvozaca.
Saobracajac koji je radio uvidjaj je video ispran asvalt ali ga nije slikao. Nema tragova kocenja.
Da je vozio po ogranicenju sad bi bili zivi.
A mozda bi voleo da vidis onu dvoicu sto su sa 200 udarili u parkiranu cisternu na autoputu?
Isli patrijarhu na sahranu. Spakovani obojica u mesto za noge glava upala u trup a butne kosti vire iz ramena.
Evo citiracu tvoj post sa prethodne strane
Od ovakvih mi pritisak 200 kad sam na autoputu. Druze, prvo, sta trazis na autoputu sa 85km/h a ako si vec na autoputu i moras da vozis tom brzinom, kakvo crno preticanje ti pada na pamet pri toj brzini, jes ti krsten ? Ti se iscudnjavas sto ti ovaj djilkos blica umesto da se zapitas sta koj moj trazim u levoj traci sa 85km/h ?!? Da ne pricam o tome sto ima onih koji ne gledaju retrovizor pre nego krenu u obilazenje a i kad krenu to rade brzinom kojom su vozili u desnoj traci. A procena, koliko brzo ide o naj sto "nisko leti" levom trakom i da li ce me stici bas u trenutnku kad budem na pola pa ce morati naglo da koci, sta je to... nije mi jasno kako ti kao profi sofer dozvoljavas sebi ovako nesto. Ako ti vec teret ne dozovoljava da se kreces brze od 85-90km/h, ti nema sta da trazis u levoj traci osim ako neko ispred tebe ne stoji pa moras da ga obidjes.
Gledao sam slike sa uvidjaja BMW 7, nov auto iso 200 naleteo na vodu kod begaljickog brda se zapusio
kanal i voda krenula da tece preko autoputa. BMW je preticao kamion naleteo na vodu okrenuo se na bok
i bokom udario u hladnjacu u desnoj traci. Muz zena i dvoje dece. Vazdusni jastuci se kasno otvorili.
Naravno putari pre policije dosli i otpusili kanal, citao sam izjave vozaca hladnjace i njegovog suvozaca.
Saobracajac koji je radio uvidjaj je video ispran asvalt ali ga nije slikao. Nema tragova kocenja.
Da je vozio po ogranicenju sad bi bili zivi.
A mozda bi voleo da vidis onu dvoicu sto su sa 200 udarili u parkiranu cisternu na autoputu?
Isli patrijarhu na sahranu. Spakovani obojica u mesto za noge glava upala u trup a butne kosti vire iz ramena.
Comment