Nisu pogresno postravljene nego pojedini ne kapiraju sustinu vec se uvatili 200 pa 200.
Naša (ne)kultura u saobraćaju
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by zverko View Post... rados druze sto si ljubomoran ? Ajde da cujemo kolko si nacitan, nastavi slobodno samo nemoj da se ponavljas kao do sad.
Bolje jednom dvaput nego nijednom triput
Comment
-
-
I treba da te bude sramota jer si povrsan, cinican, licemeran i da ne nabrajam dalje jer vidim da te istina pogadja. Nema posta gde nisi pokazao koliko si zajedljiv, isfrustriran i iskompleksiran. I sto se mog bezobrazluka tice, veruj mi da sam se ustrucavao a zesce sam intolerantan na likove kao sto si ti . Mnogo sebi dajes za pravo. Moj prvi post nije bio upucen tebi a ti si ga sveo na licni nivo. Cak si me u jednom trenutku krstio u zverane ili kako vec. No, da ti ne oduzimam vise vreme posto, kako sam kazes, neces da trosis reci na moje gluposti. Izvoli budi negde drugo od koristi, ovde si svakako visak, ne vidim svrhu tvog postojanja osim da zauzimas prostor nekom ko bi mogao da doprinese zajednici.Last edited by zverko; 27.08.2015, 00:18.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Pored tri mesta rezervisanih za Taxi on sedi na običnom mestu koje u tom delu kralja Petra vrlo teško naći i neće da se pomeri još bezobrazno tera ljude sa rezervisanih mesta.
I nema obraza ni trunke, da sam sam sebi rekao to što sam rekao njemu, tukao bih sam sebeFifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Tema broj dva: da li postoji neko zakonsko rešenje za loše parkiranja vozila koja su zauzela dva mesta. Ovde nije zona i pauk nosi samo sa taxi i invalidskih a za obična nisu nadležni kažu saobraćajna inspekcija koju ja nisam nikad našao nikog...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
kako smo se lepo svadjali pre samo dve godine.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Vest je već pomalo bajata:
U udesu kod Boljevca jedna osoba poginula, troje povređeno
Još nema potvrde ni demantija da sudar kod Doljevca nije lančani
Uhapšen vozač Zorana Babića zbog nesreće u Doljevcu
Moj komentar na sajtu Danas-a:
Stepen bahatosti i primitivnosti mnogih vozača u zemlji Srbiji je direktno proporcionalan ceni automobila kojim upravlja. Ukoliko se u tu priču dodaju još i sastojci kao što su blinkeri, crna boja auta, direktor/ministar/sekretar/važna faca u kolima onda stepen primitivnosti i bahatosti vozača raste eksponencijalnom brzinom.
Nisam siguran zašto ali takvi vozači mahom smatraju da za njih prestaju da važe zakoni fizike. Vidljivostod 15 metara puta brzina kretanja jednako je sudar sa smrtnim posledicama. Vrlo prosto. Da zaključim, vozač bi trebao da zaglavi robiju za ubistvo iz nehata (iz gluposti) a direktor u najmanju ruku da podnese ostavku i povuče se iz javnog života do kraja istog.
Comment
-
-
Direktor se zaje*bava kako će nas još maltretirati, nije mu ništa...
Comment
-
-
a mogao je taj vozac da postane ministar za dve do tri godine, sad ce morati da saceka jos 3-6 meseci da se zaboravi.
a za 3 do 6 meseci cemo videti i na koju ce funkicju ovaj krmak avanzovati, verovatno neku vazduplohovnu.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment