Prekrsaj-folije na staklima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dzukela
    CBC Član
    • 26.07.2006
    • 70
    • Beograd

Originally posted by Chubbs View Post
    sto se tice folija, ne bih se slozio da je ******stina, koliko puta se desi sta stojim na raskrnici i cekam da se skloni onaj preko puta, jer ne vidim kroz njegova stakla ima li nekoga u desnoj traci.

a svi koji "cuvaju decu od sunca", pa postoje providne folije sa mnogo boljim procentom zastite od ovih i onih zracenja, koje se za razliku od ovih za zatamnjivanje ne kopiraju i plagiraju.
    providne su samo UV. tamne čuvaju decu od sunca. provereno 100% od strane moje dece, čak i u julu/avgustu u paklenoj grčkoj.

a što se tiče "smetanja", smeta i meni kamion, autobus, kombi, van, pogrebna kola ispred mene.
    smetaju mi i službena vozila koja imaju logo/reklamu na svim zadnjim staklima!
    pa ne kukam, niti mi stvarno smetaju.

što mi dade ideju. ako me ne zaposle severno, i ako oni mogu da imaju spoljne folije, mogu ja da uzmem spoljnu foliju i da je sve ok, po zakonu? ili mogu da uzmem crni spej i da obojim zadnja stakla? to je po zakonu zar ne, jer nije folija?

ozbiljno pitam, da li bi to bilo ok?

Comment

• Shazalakazoo
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2007
      • 545
      • Beograd

A pominjanje toga što smeta jer se ne vide kroz drugi auto nije nikakav argument jer je nazad dozvoljeno da bude tamno.

Comment

• expendable
        CBC Senator XXL
        • 04.11.2009
        • 3662
        • Bor

klepaju nas na gorivu bar 20 dinara vise nego sto treba pa se niko ne buni a koliko ima vozila sa folijama, 5%? puta 150 eura... kao kad bih ja skupljao sicu iza kauca.

tranzicija rodjaci, za to smo glasali, odnosno nismo glasali. sutra cemo u evropu da udjemo pa ce jos stosta da se promeni. Ja ne krivim vlast vec sebe, tebe i sve ostale koji citaju, odnosno ne citaju ovo a izasli su na izbore pa zaokruzili pogresno ili one koji su procenili da se na izborima nista ne menja i da ne vredi izlaziti. Mi smo krivi i niko vise. i bice jos gore. i treba.

"Čovjek katkad
        Sam svoju sreću kuje:
        Nije, Brute, do naših zvijezda
        Već do nas krivica ako smo sluge"

(Kasije Brutu, drama Julije Cezar, Shakespeare, XVI vek ... godina gospodnja 1599.)
        Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

klepaju nas na gorivu bar 20 dinara vise nego sto treba pa se niko ne buni a koliko ima vozila sa folijama, 5%? puta 150 eura... kao kad bih ja skupljao sicu iza kauca.

NIje više uopšte cifra u pitanju već krajnje jajarsko ponašanje prema narodu, znači ubi svaku nadu i volju za sutra... Nemože sastaviti tri meseca bez nekog stresa i sranja....
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Enzzo73
            CBC Početnik
            • 06.06.2017
            • 3
            • Beograd
            • pugeot 308

Malo ste me zbunili da li je taj zakon jos na snazi. Zatamnjenje stakala sam uradio pre neki dan i rekli su mi da je sada po zakonu to sve ok. A da pomaze protiv vrucine stvanro pomaze, danas narocito 33C.

Comment

Working...
            X