Prekrsaj-folije na staklima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Re: Prekrsaj-folije na staklima

Meni se cini da ce to biti aktuelno neko vreme,a posle ce opet po starom,izgleda da samo mi na forumu brinemo o tome,svi i dalje voze zatamnjena kola,niko to jos ne skida...

Comment

• StudentBGD
      CBC Senator XXL
      • 18.12.2007
      • 1027
      • Beograd

Nocas vidim de je komsijina Cupra (nova) do pola oljustena po krovu. Beo auto a imao je crnu foliju na krovu, tj. jos ima deo koji ocito nije mogao da se skine. Da li je moguce da su ga terali i to da skida?
      Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• boban1982
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2010
        • 1106
        • Batajnica
        • SAXO VTS-BIC

Ne verujem da je zbog toga morao da je skine,to nema nikakve veze sa staklima!A meni je i siber zatamnjen,mozda cu morati i njega da oljustim da mogu da me vide iz helikoptera!

Comment

• Puzo81
          CBC Senator XXL
          • 04.08.2009
          • 687
          • Novi Sad/Prijepolje

Originally posted by StudentBGD
          Nocas vidim de je komsijina Cupra (nova) do pola oljustena po krovu. Beo auto a imao je crnu foliju na krovu, tj. jos ima deo koji ocito nije mogao da se skine. Da li je moguce da su ga terali i to da skida?

Mozda su krenuli i na folije po krovu i haubi a taj clan su doneli verovatno juce uvece u skupstinskom restoranu uz jagnjeco i praseco pecenje

Comment

• banekg
            CBC Senator XXL
            • 06.09.2010
            • 1274
            • Nis
            • Toyota Carina e 2.0

Da li mi moze neko objasniti, da li su zatamnjena stakla i stop-sol, da li imaju efekat kao npr. cvikeri za sunce?
            Ovo pitam iz razloga sto nisam nikada vozio auto sa zatamnjenim staklima, ali sam vozio nekoliko sa klimom bez zatamnjenih stakala, pa sam zakljucio da klima ima jako los efekat, ako stakla nisu zatamnjena - hocu reci, klima hladi, a sunce przi kroz stakla, pa sam ja bio veoma nezadovoljan efektom hladjenja.
            Long Live CBC!!!

Comment

• stevak
              CBC Senator XXL
              • 31.05.2009
              • 1215
              • Zemun
              • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by boban1982
              Ne verujem da je zbog toga morao da je skine,to nema nikakve veze sa staklima!A meni je i siber zatamnjen,mozda cu morati i njega da oljustim da mogu da me vide iz helikoptera!
              Ja već napisah,

Originally posted by SAABotražitelj
              Očekujem, za godinu - dve, da izađe zakon po kom ćemo svi morati da vozimo kabriolete kako bi svi saputnici bili vidljivi.
              a vi samo čekajte...
              ex SAABotražitelj

Comment

• Boki Ar
                CBC Senator XXL
                • 11.11.2004
                • 2827
                • Aranđelovac
                • Vektra

Svakom po bicikl i aj' zdravo...

Bane KG, danas bilo kod Alvirovića. Merili su i našli razliku u temperaturi 10% u korist auta sa folijama. I test na lom stakla se pokazao povoljno... Pogledaj reprizu ako nisi gledao današnje izdanje emisije.

Iz iskustva da ti kažem, imam zatamnjena stakla iza B stuba. Pozadi je prijatnije nego napred. Napred upeče, ako si u crnim ili tamnim pantalonama i majici i pored klime jes' malo gadno , deca pozadi u hladu, njima super...

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Originally posted by banekg
                  Da li mi moze neko objasniti, da li su zatamnjena stakla i stop-sol, da li imaju efekat kao npr. cvikeri za sunce?
                  Ovo pitam iz razloga sto nisam nikada vozio auto sa zatamnjenim staklima, ali sam vozio nekoliko sa klimom bez zatamnjenih stakala, pa sam zakljucio da klima ima jako los efekat, ako stakla nisu zatamnjena - hocu reci, klima hladi, a sunce przi kroz stakla, pa sam ja bio veoma nezadovoljan efektom hladjenja.
                  Postoje bezbojne folije protiv UV zračenja samo to niej ljudim interesantno, lepše je kad on ništa ne vidi napolje po mraku...
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• banekg
                    CBC Senator XXL
                    • 06.09.2010
                    • 1274
                    • Nis
                    • Toyota Carina e 2.0

Hvala na odgovorima, ovo sam stvarno ozbiljno pitao, jer voznja u Meganu npr., sa klimom, mi je bila smeno glupa. Ono, istini za volju ladi 00, ali bre brate sunce przi kroz stakla, ubija. E, posto imam kompletan fabricki uredjaj za ugradnju u svoj auto, razmisljam da li uopste da ugradjujem, ako su zatamnjena stakla zabranjena. No, medjutim, ovo sto Dora napisa, verovatno nije zabranjeno.
                    Long Live CBC!!!

Comment

• boban1982
                      CBC Senator XXL
                      • 14.03.2010
                      • 1106
                      • Batajnica
                      • SAXO VTS-BIC

Pogledajte SAT reprizu,bio je i onaj Rebic iz saobracajne policije...Postavili tri stakla na stalke,jedno tamno,drugo svetlije,trece mi deluje kao da nije zatamnjeno.I covek iz AMSS meri aparatom,prvo je bilo 80,drugo 60 posto,a ovo trece koje mi je delovalo kao nezatamnjeno je bilo 40 posto!Zakljucak je jednostavan,da bi bilo 25 posto,ne sme se zatamnjivati!Jos jedna interesantna stvar,kaze Alvirovic da ima najnoviju informaciju da ce PROMENITI odluku i da ce dozvoliti zatamnjivanje pozadi 100 posto a napred 25 posto,sto mi nije nikako jasno jer i sada tako moze...A policajac kaze da nista nije cuo,sto znaci u prevodu,mi kaznjavamo,a vi kako hocete...Jedino mi se svideo komentar coveka iz AMSS da ne vidi razlog zbog koga se zabranjuje zatamnjivanje...

Comment

• chobo13
                        CBC Senator XXL
                        • 01.05.2009
                        • 1274
                        • pozega,srbija
                        • AUDI,VW

ovo vam je situacija kao ono bogu plakati al ne vredi!sve je to u redu,sve je ok,pomazu zatamnjena stakla u svim situacijama
                        al neki nas pametnjakovic koji je to smislio ne zna za te korisne strane zatamnjenih stakala tako da vi narode,i dalje zatamnjujte a
                        mi cemo kaznjavati sve dok se opet neko pametniji ne seti da to i nije tako opasno pa cak je i korisno,i ne deonese odluku da moze da se koristi
                        zatamnjenje u nekim norm,alnim granicama!a do tad,igramo se mace i misa,rekla kazala,ko prodje prodje a neko ce i da na..be!

mozda se i sete da ima neko ko izdrzava porodicu od tog posla!

Comment

• ljube-kugla
                          CBC Senator XXL
                          • 04.05.2006
                          • 1531
                          • batajnica

trebalo bi malo muciti te pametne sto sviraju .........

skinuti ih golisave i staviti na crnu podlogu i ostaviti neko vreme da se prze na suncu i posle toga ako nas ne pohapse onda ce reci zatamnjijete koliko god moze
                          ko na nas krene iz mesta je naje&o
                          a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• Cougar
                            CBC Senator XXL
                            • 13.06.2009
                            • 352
                            • NBG // Vrbas
                            • Cougar XR 2.5 V6 24v

Ko neće da čeka reprizu može da preuzme ili pogleda on-line...

Saznajte više o emisijima, TV programu i pogledajte šta se trenutno prikazuje na kanalima Javnog servisa Republike Srbije
                            Boost is automotive equivalent of cocaine

Comment

• Boki Ar
                              CBC Senator XXL
                              • 11.11.2004
                              • 2827
                              • Aranđelovac
                              • Vektra

Cenim da će biti po evropskom. Napred fabrički, od B stuba nazad može zatamnjenje. Ako to ne smeta Nemcima, što bi smetalo nama?

Comment

• ljube-kugla
                                CBC Senator XXL
                                • 04.05.2006
                                • 1531
                                • batajnica

Nemci su kulturniji i zna se kad te auto propusta dovoljno je da stane a ovde kod nas moras da mu svirnes,mahnes i ablendujes vise puta i onda jednostavno prodjes jer te iskulirao taj kojeg si propustao,ljudi su odsutni,pricaju na telefon i ne obracaju paznju na ostale nego imaju prvenstvo prolaza ......

sve to sto su rekli je relativno tacno ali ipak mislim da je 15-25% tolerancija fabrickih toniranih stakala,jedino probati sa bezbojnom folijom,zbog UV zracenja koje je svaki dan sve vece i ovog leta ce biti faktor zastite 50-60

meni na autu su plavo zelenkasta stakla i na njima pise TINT i na slici sa i bez folije je drasticna razlika a gledajuci iz auta je skoro neprimetna,a kad se gleda spolja je razlika ali nije velika,kroz zatamljeno se vide siluete a kroz obicna i nazire lik

nocu kad upalim svetlo u kabini,vidi se sve cisto a i kad je otvoren prozor ista je nijansa ali kad je ugaseno svetlo onda je ogromna,kroz otvoren prozor se vidi lik a kroz foliju samo sebe jer se ponasa kao ogledalo

skoro sam na Yugu ispolirao stakla,i par njih me je zaustavilo da pita koje su to folije kad tako izgleda,kao da su ogledala ali kad se stane u senku totalno su providna,nemaju ni fabricko toniranje
                                ko na nas krene iz mesta je naje&o
                                a sto nas je vise,jaci smo

Comment

Working...
                                X