Nije mi jasno ovo za C kategoriju, zasto je 5x jeftinije nego za B? Koliko kosta prakticna obuka za kamion, ipak on trosi vise od auta?
Buduci vozaci, manje udesa? Novi pravilnik
Collapse
X
-
Originally posted by kuzmar View PostOdluka je doneta. Najniza cena obuke za B kategoriju ne moze biti niza od 54.160 dinara.ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Ako misliš na porez onda da, ali koliko ja ovo razumem sve se plaća autoškoli samo je podeljena suma za teoriju i praksu...
Pretpostavljam da će usloviti i Autoškole za adekvtnu nastavu i obuku. Nekad je postojao trenažer i Crvenom signalu pa pre saobraćaja uživo "odvozaš" nešto časova...
Comment
-
-
Pa onda je prvo trebalo propisati uslove, način obuke i stepen osposobljenosti u praksi pa na osnovu toga formirati cenu. Ovako, kao da sam ja tebi rekao- Doro, evo ti 50 evara a ti da mi ugradiš sekvent ali da valja.
A trenažer...ma to je bilo u ono mračno doba socijalizma kad ništa nije valjalo pa ni to, jer da jeste, valjda bi ga i danas u ovoj demokratiji koristili.ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Kome bude trebala dozvola taj ce platiti kolika god da je cena,slicno kao kada upisujete fakultet pa ne mozete da upadnete na budzet,pa jednostavno se snadjete i platite godinu.Naravno postojace placanje na rate i slicno i to je to.
Cena koja je odredjena je najniza koja moze biti,tako da ce auto skole verovatno podici za koji dinar...???
Comment
-
-
Evo bar nešto pozitivno:
Komitet predlaže olakšice za one koji polože iz prve
Svakom kandidatu koji iz prvog puta položi vozački ispit trebalo bi vratiti 25 odsto novca od minimalne propisane cene obuke, saopštilo je Udruženje "Srpski komitet za bezbednost saobraćaja".
Taj novac bi mogao da se isplaćuje iz budžeta od naplaćenih kazni u saobraćaju.
"Srpski komitet za bezbednost saobraćaja" predlaže, povodom uredbe Vlade Srbije kojom je propisana minimalna cena obuke kandidata za vozače motornih vozila, uvođenje mere koja će unaprediti kvalitet obuke i učiniti obuku dostupnijom.
Vraćanjem novca onima koji polože iz prve biće motivisane i auto-škole i kandidati, a na putevima će se naći dobro obučen vozači. Troškove neće snositi budžet već nebezbedni vozači odnosno fond od naplaćenih saobraćajnih prekršaja i prestupa, navedeno je u saopštenju te organizacije.
Comment
-
-
Pitanja na teoretskom ispitu za buduće vozače biće konkretnija, jasnija, lakša i kriterijumi za prolaznost biće za deset odsto blaži u odnosu na stari sistem. Novine su i da neće biti zadataka s raskrsnicama, sva pitanja biće na zaokruživanje i vrednovaće se od jednog do tri boda.
vise para,ucenje 6 meseci,a ne moraju da znaju pravila raskrsnice,kruznog toka. i mogu da prodju sa 80% tacnih odgovora,a po starom je bilo 90%.
samo parice ko ima,ima da vozi i izvaljuje znakove po gradu.
pita student studenta na nekom novom fakultetu : " koliko ti je ostalo do kraja studiranja ? "
" jos dve rate ! "
cuvajte se u buduce na raskrsnicamaLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Re: Buduci vozaci, manje udesa? Novi pravilnik
Budimo realni, sad je mnogo gore stanje nego sto si opisao. Imam i dokumentovano slikama i snimcima da je tako.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
sada je situacija gora u odnosu na šta ?
gora je u odnosu na pre par godina. pogledajte ovaj tekst
Blic online, najnovije vesti, politika, tema dana, svet, društvo, ekonomija, hronika, zabava, kultura, auto, sport, vojvodina, srbija, republika srpska, beograd, intervju, komentar, reportaža, serija, dodatak, strip, comics, tv program, horoskop, arhiva vesti, dobre vesti
konačno da neko nešto i realno napiše.
prošle godine poginulo ukupno 143 pešaka a ove godine 15 mesečno. to je nekih 180 godišnje.
strahovito povećanje od nekih zastrašujućih 30 %.
prvo su napravili kampanju na TV, i faktički naterali pešake da skaču pod točkove, a sad se neko setio konačno da im objasni ono što smo znali oduvek
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by zoranbg View Postsada je situacija gora u odnosu na šta ?
gora je u odnosu na pre par godina.www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Svega ima više ali je stvarno činjenica da su pešaci postali totalne budale posle donošenja ovog zakona jer su im rekli da su uvek u pravu (iako nisu) ali im niko nije rekao da im to ne vredi ništa protiv toneipo gvoždja koja ide na njih i ispred čega oni iskaču kao pajaci iz kutije...
Saobraćajci, nula bodova, nemora kazna ali jedovoljno da zaprete kaznom i objasne.. Lakše i brže im prodje smena usput a urade mnogo korisnih stvari...
Poradiće oni na tome čim dobiju spisak koje je čiji telefon pa da se ne zeznu opet i nemaju pojma koji je presjednikov
Comment
-
-
Pa, u ovoj zemlji ludila može svašta da se izdešava i da opet, na kraju bude kriv onaj koji to nikako nije...
Evo šta se meni desilo pre par dana...
Prilazim obeleženom pešačkom prelazu. Vidim da ni sa jedne strane nema pešaka, pa i pored smanjenja brzine (a ionalo sam bio tek u "drugoj") odlučih da svojoj agili malo povećam "zamah", kada (sa moje leve strane) preko prelaza protrča dekica na biciklu tako da sam imao utisak da namerno "trči pod točkove".
Naravno, zakočih u poslednjem momentu, naglo da mi se auto ugasio, a iza mene škripa guma jednog kamiona koji (sva sreća) staje tik uz moj zadnji branik...i naravno neizostavna sirena u trjanju od desetak sekundi (potpuno razumem kolegu iz kamona). Ali, sa moje desne strane (baš na pešačkom prelazu) i saobraćajni policajac koji, kada je video šta se desilo (a čikica- biciklisa upravo protrčao pored njega), polako prilazi meni i naređuje mi da parkiram auto što bliže desnoj strani puta usput mi tražeći vozačku i saobraćajnu...
Naravno, dao sam mu, ali sam pukao na pitanju što ne propuštam pešake na pešačkom...?
"pešake propuštam, ali bicikliste... Pogotovo kada prelaze na biciklu..."
On me pogleda "belo", pa reče da injih moram da propustim.
"U redu, ali kako po Zakonu biciklista prelazi pešački prelaz? Zar ne MORA da siđe sa bicikla i da pređe kao i svaki drugi pešak...? Pa proleteo je pored tebe, prijatelju, a ti nisi ni glavu okrenuo za njim, a kamoli da ga upozoriš ili kazniš... Još je kamiondžija mogao da me stigne od pozadi zbog njegovog iskakanja"
Pošto na to nije imao odgovor, vratio mi dokumenta i poželeo srećan put...
Kada bolje razmislim, dekica je mogao da bude pokojni ili bar polomnjeni, kamion je mogao da mi uništi pola auta, a policajac...Eto, ne zna čovek da razlikuje pešaka od bicikliste...
Comment
-
Comment