Vezujete li pojas?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • YUgisa
    CBC Senator XXL
    • 05.06.2008
    • 793
    • Subotica
    • Yugo 1.1 EFI

Re: Vezujete li pojas?

Vezujem se uvek... kratko i jasno
    Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• milepn
      CBC Član
      • 10.02.2009
      • 49
      • Paracin

Vezujem se "skoro" uvek.
      Uzivajte u zivotu,jer zivot nema reprizu.

Comment

• Stratos
        CBC Senator XXL
        • 10.09.2008
        • 2594
        • Novi Sad

Uvek vežem pojas.Obavezno.Iako posle xx godina vozačkog iskustva nemam automatsku naviku.Mislim da je tako bezbednije.Decu na zadnjem sedištu još uvek ne teram da se vežu,mada su više puta sa zadnjeg sica završavali na instrument tabli

Comment

• aivan
          CBC Senator
          • 28.02.2006
          • 247
          • Bograd, Mirijevo

BTW, jel ima neko ideju kako naterati klince na zadnjem sedistu da se vezu ( <= 7 god), nemam nijednu ideju koja bi mogla da upali?

Dzaba mi je da prezivim eventualnu nezgodu ako mi strada neki od klinaca, a non stop se guraju na sredini, izmedju vozackih sedista...
          Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )

Comment

• srdjanissan
            CBC Senator XXL
            • 20.11.2008
            • 720
            • beograd

skines prednja sedista da i oni vide put
            ,to je problem svakih klinaca i ja sam tako kao mali radio.

mozda kad bi im kupio dvd,pa nakacis ekrane pozadi,crtaci,filmovi, igrice....mozda bi ih to umirilo.
            kad koči,cepa gume i prevrće se!
            papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• stefanves
              CBC Senator XXL
              • 10.12.2006
              • 1351
              • BG

Uvek vezujem pojas. Takodje teram ljude koji udju u auto da vezuju pojas ( zadnja, prednja klupa nije bitno ). Ukoliko se nesto bune samo im objasnim da ako se air bag otvori a nisu vezani, moze da ih unakazi...a da ih ja posle nosim na savesti ne zelim. Sada da li je tacna info ili nije, to nije toliko bitno.

@aivan, jesi ti njima tata ili oni tebi? Postoje dogme kojih se moraju pridrzavati, narapvices od njih bolje ljude ako ih "nateras" da to shvate na vreme. A ako im ugradis crtace da bi se oni vezali...napravices od njih degenerike i idiote. Srecno roditeljstvo ti zelim
              Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
              Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• cele
                CBC Početnik
                • 22.03.2009
                • 8
                • šabac

Originally posted by aivan
                BTW, jel ima neko ideju kako naterati klince na zadnjem sedistu da se vezu ( <= 7 god), nemam nijednu ideju koja bi mogla da upali?

Dzaba mi je da prezivim eventualnu nezgodu ako mi strada neki od klinaca, a non stop se guraju na sredini, izmedju vozackih sedista...
                Ja sam mom klincu koji ima tri godine rekao da će nas kazniti plicija i da će nam uzeti pare za kaznu, a onda nećemo imati za ništa drugo što mu bude trebalo (igračke,slatkiše,autiće koje inače najviše voli,itd.) i upalilo je. Zato kada kažem POLICIJA on se zavari za sedište i nemrda. E sad ima i mana stalno me pita jesu li otišli, a ja mu stalno govorim da su tu i da čekaju da ga vide. Ne znam probaj i ti nešto slično mada su tvoji ipak stariji što znači i malo mudriji,srećno

Comment

• NShappy
                  CBC Senator
                  • 09.03.2005
                  • 261
                  • Novi Sad
                  • Ford Focus 1.8TDCi

^^ Auuu.... ...pa dete će zamrzeti policiju pre nego mu naplate prvu kaznu....

Što se vezivanja tiče, osećam se k'o šugav ako nisam vezan. Uhvatio sam sebe da sam se mahinalno vezao dok sam se preparkiravao po dvorištu firme (max 20km/h).
                  A ima nešto u priči da su se do 200x godine ljudi manje vezivali. Devedesetih se niko oko mene nije vezivao. Ni ja. Onda je čini mi se posle 5-o oktobarskih promena izglasano drastično povećanje kazni i u sledećih par meseci vezivanje je postala masovna pojava. I ja sam se tada navikao. (Molim bez političkih OT, nisam baš siguran da je bilo posle 05.10. ni da ima veze s' time).
                  Volim sve što su voleli mladi kada sam i ja bio mlad...

Comment

• peaveeus
                    CBC Veteran
                    • 24.03.2008
                    • 118
                    • beograd

Vezem pojas cim zatvorim vrata od kola. uglavnom zato sto je automatski pojas
                    Ali i dok sam imao obican pojas vezivao sam se pre nego sto upalim kola.
                    FixOrRepairDaily

Comment

• Dragon
                      CBC Senator XXL
                      • 15.11.2006
                      • 963
                      • Beograd

Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Stratos
                        CBC Senator XXL
                        • 10.09.2008
                        • 2594
                        • Novi Sad

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7i ... r_embedded

Comment

• Darth Malak
                          CBC Senator
                          • 26.05.2008
                          • 207
                          • Beograd

Originally posted by aivan

tako sto ih mrko pogledas , elem obe moje klinke se same vezuju " naucio ih " starija od 9 god. cim udje a tako i mladja , sedne u svoje sediste i sama prebaci pojas ... sve same rade a ja samo proverim ...

naravno da su se u pocetku bunile i plakale , narocito mladja ali sta ces ... istrpis dan, dva ili tri

a sto se mene tice vezivanje pojasa je postala automatska procedura , jedino jos zenu nisam vaspitao pa se jos uvek derem na nju kad vidim da se nije vezala

Comment

• StudentBGD
                            CBC Senator XXL
                            • 18.12.2007
                            • 1027
                            • Beograd

Ja sam moju edukovao jednim naglim kocenje sa samo 30kmh. Jeste da je malo primitivna metoda i da sam svasta slusao posle ali evo, vise joj ne govorim da se veze kada udje u auto
                            Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• gorans
                              CBC Senator XXL
                              • 09.03.2010
                              • 1525
                              • Beograd

Odg: Vezujete li pojas?

Sta mislite,da li je ovaj imao vezan pojas?

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Odg: Vezujete li pojas?

Dobra ti je namera ali mislim da jeste jer su ispucana oba jastuka, biće da je "povreda" stakla od spoljnjeg neprijatelja...
                                Kad sam već tu da priznam za anketu, polapola.. Kad se setim ili kad se žena izdere na mene da se vežem...
                                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X