U gradu se ne vezujem, ali čim izadjem iz gradaske zone obavezno!Pošto se nikad ne vozim pozadi nemam nikakav stav u vezi sa koriščenjem pojasa na zadnjoj klupi!Znam da je to korisno i moja se deca obavezno vezuju!
Vezujem se isključivo iz razloga bezbednosti, a ne zbog toga što je tako propisano!
Gledao sam neki crash test gde lutke koje su sedele nazad nisu bile vezane, kad sam video sta im se dogodilo krenuo sam da se vezujem
U gradu kad sam, vezan sam samo kad sedim napred, ali kad izadjem iz grada uvek sam vezan i nazad, preslo mi u naviku tako
Po gradu kada je dan,ne vezujem se.Gužva je,ako i vidim pandura imam vremena da se vežem a ne vozim preko 60 od gužve.Noću UVEK jer ima murije a i dođe mi da divljam,i sigurnije se osećam vezan,a dobro je i kod naglog kočenja.Kada sam na otvorenom putu takođe sam UVEK vezan.
po gradu uglavnom ne, a na otvorenom putu, narocito reginalnim i lokalnim se trudim ali mi nekada ne uspeva
na auto putu skoro nikada.
velika mi je muka da u full odelu i vrlo cesto sa kravatom stavljam pojas, a onda kad izadjem iz auta izgledam neuredno.
Imo i ja na starim kolima, gde god ga stavim smeta. Na novim nema podesavanja(valjda jer je kupe), ali je bas visoko do grla, pa me i tako nervira....mislim da ga nisam vezao bar 20 dana
If God rides a Harley............
The Devil rides a Duke!
Comment