U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mora da je taj matori Opel stvarno u losem stanju kada je toliko odvaljen a na kombiju nema vecih ostecenja, ne mogu da vidim jel je i crvena mecka ucestvovala, posto se vidi farba na kombiju?
Ali ako je opel udario u kombi i da se toliko odvali... nemam reci"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
Comment
-
-
Stvarno me zanima!? Mislim i ja upadnem ponekad(bas retko ali desi se) u situaciju da je stani-pani ali nikad nesto preterano blizu,mene zanima zasto ljudi nisu realni i nepopuste kad vide da je bas frka sa priblizavanjem drugog vozila iz suprotnog pravca!? Da li to neki namerno rade ili...nisam pametanVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
U cetvrtak sam presao 600+km ibarskom magistralom i dalje prema Prijepolju. U jednom danu sam isao Beograd Prijepolje Beograd Ubedljivo najtezi deo puta je od Lazarevca do Cacka i od Boreove glave do Prijepolja. Neverovatan broj ljudi misli da ima vidovite moci i pretice u nepreglednim krivinama naravno preko pune linije.
Najbolji su oni koji se pojave sa 100+km vidis ih u retrovizoru i naravno bez razmisljanja oni preticu i odlaze. U tom jednom danu sam ba 10tak puta morao da kocim da bi debil prosao...
E tako se oni provlace sve tok jednom se nezalepe ili u kamion ili u ovakav gore audi. Nazalost uz njih stradaju i neduzni!!!
Comment
-
-
U subotu sam bio u Kragujevcu, kada sam se vracao na izlazu iz KGa saobracajka, taksista sa Vectrom A udario cini mi se u gradski autobus, Vectra je pristojno razvaljena po prednjoj levoj strani, bukvalno 100 m dalje druga saobracajka, Peugot 206, Jugo i TAMic kamionce, Peugot je pravo naleteo na kamionce cini mi se, isto je poprilicno bio odvaljen. To se desilo oko 20:00 a pocela je kisa, ja ne znam sta se desava sa ovim vozacima, sve vise i vise se ponasaju bahato. Tuzno je sto se uvek tu nadje neko neduzan"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
Comment