Originally posted by prolupator
U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Hmm Djux , ne verujem bas da ce ove godine biti bas toliko lupanja zbog Guce, kompletna policija je angazovana iz cele Sumadije, maltene sve zaustavljaju na svim izlazima-ulazima iz Guce, u slucaju alkoholisanog stanja iskljucuju iz saobracaja...
Comment
-
-
Ljudi bre sta se ovo dogadja, ovaj vikend se nastavlja....
Narod skroz poludeo, svi hoce da voze k'o Loeb... heboteeeee.....1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
Originally posted by CacaninOriginally posted by V-TecPre oko godinu dana(Australia), klinac sa Skyline-om, u drvo sa 140km/h+...
V-Tec znas li posledice koje su bile, sta se desilo da li je vozac ostao ziv...?shuto-expressway.com
Comment
-
-
Evo svaki dan neka crna hronika sa puteva, cini mi se da ovako krvavo ljeto jos nije bilo, udesi na svakom cosku, narod prolupo skroz izgleda,,,,,
vidio sam bar 10 udesa u proteklih par dana, i to kakvih udesa,,,,
Ovo se desilo na ulasku u Voganj na putu ruma simanovci, u nedjelju vece, kad sam se vracao sa posla, srecom putnici sa laksim povredama ali auto raskantan,,,,vozaca smo jedva izvukli, zaglavljen bio sjedistem i krovom,,,,
Comment
-
-
A jel ste culi da ovi iz Vlade traze da se usvoji novi ZOBS sa mnoogo ostrijom politikom prema neposlusnim vozacima!?? Brooka, kontam da cemo samo mi 'normalni' da izvlacimo deblji kraj i naplacamo se kazni za svaku sitnicu!
Vecina ovih nesreca ciji smo svedoci proteklih nedelja prouzrokovana je pre svega time sto su vozaci mislili da im je volan jastuk za spavanje, onda alhohol u krvi i neprilagodjana brzina i to ne ona koja od dozvoljene odstupa za nekih 10-20km/h vec mnogo vise. Tako da na kraju mislim da ce ceh placati mnogo kulturniji, mirniji i iskusniji vozaci.
Comment
-
-
jes vala, jedva vozaca izvukosmo,,,,,ali ovi su imali srece za razliku od ovoga ne znam jesam li ranije kacio sliku ali je bilo grozno cak i meni kojis am vidio sve i svasta od rata u bosni do kosova.....
ovoga nismo izvlacili....grana direct kroz sljepoocnicu,,,,prizor strava...
Comment
-
-
vala sto ti je ferari tenika , ferari je tako napravljen da se ovako raspadne , jednostavno motor se odvali od sasije , kobajage to je uradjeno radi sigurnosti .
slican sistem imaju i novi volvo kamioni radjeni za usa traziste , prilikom udesa motor i menjac ispadaju napolje tako da nebi provalili u kbinu i poredili vozaca , a ima i neneka opcija kada se cak i cela kabina otkaci od sasije , sve zavisi od udesa ...
Comment
-
Comment